Gå til indhold
Samsungs nye Galaxy S23-serie er nu tilgængelig i de danske butikker

Pressemeddelelse -

Samsungs nye Galaxy S23-serie er nu tilgængelig i de danske butikker

Forudbestillingerne overgår den tidligere Galaxy S22-serie, hvoraf Galaxy S23 Ultra udgør over 60% af forudbestillingerne

København, Danmark – den 17. februar, 2023 – Samsung har i dag annonceret, at Galaxy S23-smartphones nu er tilgængelige på verdensplan efter det imponerende resultat af forudbestillingerne af Galaxy S23-serien.

Forudbestillingerne af Galaxy S22-serien sidste år var allerede en succes, idet antallet var mere end dobbelt så stort som for Galaxy S21-serien inden for den første uge. I år var resultaterne af forudbestillingerne endnu højere end for Galaxy S22-serien, med 60% af forbrugerne som har valgt den mest eksklusive Galaxy S23 Ultra.

"Den store fremdrift, vi oplever, vidner om kundernes begejstring for produkter, der går nye veje og giver dem frihed til at udtrykke sig kreativt", siger Claus Holm, som er landechef for Samsung i Danmark. "Dette års forudbestillingstal afspejler den stærke tillid, som vores kunder har til vores brand, og viser, hvordan vores engagement i banebrydende innovation fortsat vækker genklang hos forbrugerne."

Anført af Galaxy S23 Ultra med den nye 200MP Adaptive Pixel-sensor og den ikoniske integrerede S Pen repræsenterer Galaxy S23-serien - der også omfatter Galaxy S23+ og Galaxy S23 - en ny æra for Samsungs premium-telefonoplevelse. Galaxy S23-serien er udstyret med enestående kameraer, der giver brugerne større frihed til at udforske deres kreativitet, verdens hurtigste mobilgrafik[1] takket være Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform tilSamsung Galaxy og et slående design, der fremmer virksomhedens brug af genbrugsmaterialer[2].

Fra og med i dag den 17. februar 2023 vil Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ og Galaxy S23 være tilgængelige hos operatører og forhandlere samt på samsung.com i fire naturinspirerede matte farver: Phantom Black, Cream, Green og Lavender. Enhederne er også tilgængelige i en række unikke, eksklusive onlinefarver, som kun fås på Samsung.com. Galaxy S23 Ultra fås i Graphite, Lime, Sky Blue og Red. Galaxy S23 og S23+ har to online eksklusive farver, Graphite og Lime.

For mere information om Galaxy S23 serien, besøg:

www.samsungmobilepress.com, https://www.samsung.com/dk/presse/ eller www.samsung.com/global/galaxy/.


[1] Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy er optimeret til Samsung og er eksklusiv på tidspunktet for lanceringen af Galaxy S23-serien. Verdens hurtigste Snapdragon-præstation blev altså lanceret 1. februar 2023.

[2] Galaxy S23 Ultra anvender genbrugsmaterialer i 12 interne og eksterne komponenter (Galaxy S23+ og S23: 11 interne og eksterne komponenter), sammenlignet med seks interne komponenter i Galaxy S22 Ultra.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån