Gå til indhold
Samsungs nye Galaxy A-serie – mobiler, der kombinerer teknologi og design i topklasse

Pressemeddelelse -

Samsungs nye Galaxy A-serie – mobiler, der kombinerer teknologi og design i topklasse

København – 2. januar 2017 – I dag præsenterer Samsung 2017-modeller i A-serien, A5 og A3. Den nye Galaxy A-serie er opdateret med bedre kamera, skarpere skærm og en længere batterilevetid. Galaxy A5 med en 5,2" skærm og Galaxy A3 med en 4,7" skærm er desuden IP68-certificerede, hvilket betyder, at de er støv- og vandafvisende. Designet i glas og metal er udformet i materialer af høj kvalitet, hvilket skaber en luksuriøs fornemmelse.

- Det er vigtigt for os, at vores kunder altid bliver præsenteret for den nyeste teknologi. Med Galaxy A-serien kombinerer vi de væsentligste funktioner og gør dem lettilgængelige for brugerne. At telefonerne er vandafvisende og smarte funktioner som fingertrykaflæser og et rigtig godt kamera gør dette til en serie af mobiltelefoner, der uden tvivl vil blive oplevet som lige så eksklusive og innovative som vores topmodeller, siger Andreas Bergqvist, Nordisk produktchef for Telekom hos Samsung.

En pålidelig mobil

Både Galaxy A5 og A3 har forbedrede kameraer, der indfanger skarpe detaljer i billederne. Den avancerede kamerateknologi giver mulighed for autofokus, hvilket giver klarere og mere farverige billeder. I kombination med den øgede lysfølsomhed i linsen er det tilmed muligt at tage billeder i mørkere miljøer, hvilket passer perfekt til den nordiske vinter. Kameraet åbnes nemt ved at dobbeltklikke på hjem-knappen. Galaxy A-serien har en forbedret batteritid ligesom de tidligere års modeller, og med hurtigopladningsfunktion* behøver du kun sjældent at bekymre dig om at gå glip af at forevige et øjeblik.

Fingertrykaflæseren giver en sikker og lettilgængelig låsning af telefonen. Desuden er den nye A-serie udstyret med KNOX-sikkerhedsløsningen, hvilket betyder, at du kan beskytte dine vigtige oplysninger og nemt kan adskille dit arbejdsindhold og private indhold.

Med Samsungs Always on-display behøver du ikke åbne telefonen for at få de seneste nyheder. I stedet vises tid, kalender, ubesvarede opkald og tekstbeskeder i standby-tilstand, uden at du behøver at røre mobilen. Det betyder, at du både kan spare tid og batteri. Og takket være IP68-certificeringen kan du tale og bruge telefonen, uanset om du er på stranden, er ude i øsende regnvejr eller står på skibakken med våde handsker.

Fakta Galaxy A5 (2017): Samsung Galaxy A5 er udstyret med 1.9 GHz Octa-core-processor med 3,0 GB RAM, 32GB intern hukommelse samt plads til op til 256 GB med microSD. Har en 5.2’’ FHD 1920 x 1080 Super AMOLED-skærm. 4G (300/50) Mbps. Batteri på 3,000 mAh med hurtigopladning. 146.1 x 71.4 x 7.9mm. Kamera bagsiden: 16MP (PDAF/F1.9), kamera front: 16MP (F1.9), Operativsystem Android 6.0.1 Marshmallow. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), USB Type-C, ANT+, NFC (UICC, eSE), Bluetooth v4.2, GPS + Glonass. Sensorer: Accelerometer, Proximity, Geomagnetic, RGB Light, Barometer, Fingertrykaflæser. IP68-certificering. S-Voice og Samsung KNOX.

Fakta Galaxy A3 (2017): Samsung Galaxy A3 er udstyret med 1.6 GHz Octa-core-processor med 2,0 GB RAM, 16GB intern hukommelse samt plads til op til 256 GB med microSD. Har en 4.7’’ HD 1280 x 720 Super AMOLED-skærm. 4G (300/50) Mbps. Batteri på 2,350 mAh. 135.4 x 66.2 x 7.9mm. Kamera bagsiden: 13MP (AF/F1.9), kamera front: 8MP (F1.9), Operativsystem Android 6.0.1 Marshmallow. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), USB Type-C, ANT+, NFC (UICC), Bluetooth v4.2, GPS + Glonass. Sensorer: Accelerometer, Proximity, Geomagnetic, RGB Light, Barometer, Fingertrykaflæser. IP68-certificering. S-Voice og Samsung KNOX.

Samsung Galaxy A5 og A3 lanceres den 3. februar og findes i farverne Black Sky, Gold Sand og Peach Cloud. Forsalget af Galaxy A5 og Galaxy A3 starter fra den 13. januar.

Vedledende udsalgspris:

A5, 3.299 DKK

A3, 2.599 DKK

For flere produktinformationer, besøg venligst http://www.samsungmobilepress.com

* Kun for Galaxy A5

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån