Gå til indhold
Samsungs nye AI-computere i Galaxy Book4-serien bliver tilgængelige i Danmark d. 26. februar

Pressemeddelelse -

Samsungs nye AI-computere i Galaxy Book4-serien bliver tilgængelige i Danmark d. 26. februar

Samsung Electronics meddeler i dag, at Galaxy Book4-serien vil være tilgængelig i Danmark fra den 26. februar. Den nyeste pc-serie fra Samsung leverer intelligente og kraftfulde oplevelser, der forener optimeret ydeevne, en levende touchskærm og forbedrede tilslutningsmuligheder.

Galaxy Book4-serien, herunder Galaxy Book4 Ultra, Galaxy Book4 Pro og Galaxy Book4 Pro 360, blev lanceret i Korea den 2. januar og oplevede rekordstor interesse og solgte 1,5 gange mere end sidste års Galaxy Book3-serie i løbet af den første salgsuge.[1]

"Vi glæder os til, at brugerne kan opleve den intelligens og produktivitet samt tilslutningsmulighederne, som Galaxy Book4-serien har med sig, og som tager vores pc-serie til det næste niveau," siger Claus Holm, landechef for Samsung Danmark. "Galaxy Book4-serien leverer den kraftfulde ydeevne og multienhedstilslutning, som forbrugerne forventer af en højtydende computer.”

Galaxy Book4-serien tilbyder intelligent produktivitet understøttet af robust hardwareydelse. Galaxy Book4 Ultra er udstyret med den nye Intel® Core™ Ultra 9/7-processor, der kombinerer en CPU, GPU og en ny NPU i en enkelt pakke[2], samt forbedret sikkerhed, hvor hver Galaxy Book-model har en ny diskret Samsung Knox-sikkerhedschip, der hjælper med at sikre kritisk systemdata separat.

Alle oplevelser på Galaxy Book4 Ultra- og Galaxy Book4 Pro-serien vækkes til live på Dynamic AMOLED 2X-berøringsskærmen, der giver klar kontrast og virkelighedstro farver. Visningsoplevelsen er konsistent selv i sollys takket være Vision Booster, der automatisk forbedrer lysstyrken, samt ved hjælp af antireflekterende teknologi[3], der reducerer distraktioner. Galaxy Book4-serien bygger på arven fra Samsungs Galaxy Book-portefølje og har en unik Samsung Galaxy Connected Experience, der giver brugerne mulighed for en komplet oplevelse på tværs af deres Samsung Galaxy-enheder. Fra Second Screen[4], der giver brugerne mulighed for at bruge deres tablet som en skærm, til Multi Control, der gør det nemt at flytte filer mellem enheder ved hjælp af musen og touchpad'en i Galaxy Book4-serien, vil brugerne drage fordel af funktioner, der maksimerer produktivitet og kreativitet. Serien kommer i et slankt og let design, der betyder, at brugerne kan opleve kraftfuld ydeevne overalt – også når de er på farten.

Galaxy Book4- serien vil være tilgængelig fra d. 26. februar på udvalgte markeder[5], herunder også Danmark.

Galaxy Book4 vil være tilgængelig fra vejledende startpris på 5 699 DKK

Galaxy Book4 360 vil være tilgængelig fra vejledende startpris på 11 999 DKK

Galaxy Book4 Pro vil være tilgængelig fra vejledende startpris på 13 499 DKK

Galaxy Book4 Pro 360 vil være tilgængelig fra vejledende startpris på 14 999 DKK

Galaxy Book4 Ultra vil være tilgængelig fra vejledende startpris på 22 999 DKK


For mere information, besøg venligst: https://www.samsung.com/galaxy-book/.


[1] Kun baseret på salg fra 2.-9. januar på det koreanske marked.

[2] Specifikationer kan variere afhængigt af model og/eller marked. Sammenlignet med tidligere serier.

[3] Corning® Gorilla® Glass med DX supplerer Corning® Gorilla® Glass' legendariske hårdførhed og leverer både antirefleksoptik og forbedret slidstyrke. Cornings glaskomposit forbedrer skærmens læsbarhed gennem en 75 % forbedring af refleksionen på forsiden i forhold til standardglas og øger skærmens kontrastforhold med 50 % med den samme lysstyrke.

[4] Begge enheder skal være logget ind på samme Samsung-bruger. Kræver Galaxy Tab S7-serie eller nyere, og Tab Active4 Pro med One UI 3.1 eller nyere.

[5] Tilgængelighed, modeller, farver, og størrelser kan variere afhængigt af marked.

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån