Gå til indhold
Samsungs Multiroom-system udvides med den nye højttaler M3

Pressemeddelelse -

Samsungs Multiroom-system udvides med den nye højttaler M3

Trådløs musik via WiFi – lillebror til M5 og M7 fremvises på IFA-messen i Berlin

København - 2. september, 2014 – Tidligere på året lancerede Samsung sit nye Multiroom lydsystem med understøttelse af Spotify Connect. Det er et moderne system, hvor brugeren spiller musik via WiFi og selv vælger antallet af højttalere efter behov. Med lanceringen af ​​M3 - en mere kompakt model med en lavere pris - øges mulighederne for at skabe sit eget skræddersyede lydsystem med musik i alle rum.

Med flere højttalere, kan du vælge mellem at spille forskellige sange i forskellige rum, den samme sang i alle rum, eller en sang i et rum. Har du ikke adgang til et netværk, er det naturligvis også muligt kun at benytte en højttaler til at afspille musik via Bluetooth ved hjælp af din smartphone, som nemt kan parres via NFC. Du vælger selv -  trådløs frihed ganske enkelt.

Musik direkte fra Spotify-appen
Ved hjælp af Spotify Connect kan brugerne som sædvanligt afspille musik direkte fra Spotify-appen, med fuld funktionalitet og uden at musikken afbrydes af for eksempel indgående opkald. På IFA 2014 vil Samsung og Spotify fortælle mere om deres fælles fremtidige strategi.

Både at installere og bruge det nye lydsystem er en leg - uanset hvor mange højttalere, der bruges. Alt du skal gøre er at tilslutte en Multiroom Hub til dit hjemmenetværk via routeren og derefter slutte højttalerne til hubben. Derefter henter du appen Samsung Multiroom til din smartphone eller tablet, som giver dig mulighed for at styre alt - lige fra volumen og sange til valg af højttaler.

Højttaleren M3 lanceres i september med en vejledende udsalgspris på 1.495 DKK. De eksisterende højttalere, M5 og EISA-vinderen M7, har vejledende udsalgspriser på hhv. 1.995 DKK og 2.795 DKK.


Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Pressekontakt

Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation +45 22 65 52 56
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Pressekontakt PR Consumer Electronics 0722376667
Fredrik Ekström

Fredrik Ekström

Pressekontakt PR Mobile Experience 0761198948