Gå til indhold
Samsungs designudstilling ‘Newfound Equilibrium’ vises ved Milan Design Week 2024

Pressemeddelelse -

Samsungs designudstilling ‘Newfound Equilibrium’ vises ved Milan Design Week 2024

København, Danmark – 15. april, 2024 – Samsung Electronics har i dag annonceret deres designudstilling ved Milan Design Week Fuorisalone 2024[1] fra d. 16. – 21. april. Udstillingen er placeret i Le Cavallerizze, i det prestigefyldte Leonardo da Vinci National Museum of Science og Technology i Milano, Italien. Ved arrangementet vil Samsungs Corporate Design Centers udstilling, "Newfound Equilibrium", fremvise Samsungs brugercentrerede designfilosofi, “Samsung Design Identity 5.0: Essential∙Innovative∙Harmonious.”

“Design skal tage fuldt hensyn til den menneskelige oplevelse, og Samsungs designprincipper opnår dette," siger TM Roh, President og Head of Corporate Design Center hos Samsung Electronics. "Med vores menneskecentrerede designfilosofi sigter vi mod at skabe en fremtid, der harmonerer med vores kunders liv gennem innovation med et formål.”

Fem unikke rum giver liv til Essential∙Innovative∙Harmonious

Samsungs designudstilling “Newfound Equilibrium” ved Milan Design Week 2024 vil fremvise en inspirerende vision for en bedre fremtid, der omfatter balancen mellem mennesker og teknologi. For at gøre indtryk på deltagerne vil udstillingen indeholde mediekunst, der vækker sanserne - især syn, hørelse og lugtesans.

Den fordybende installation, der forankrer den multisensoriske oplevelse, guider besøgende gennem fem rum, der udtrykker Samsungs Essential⸱Innovative⸱Harmonious-designidentitet som en tankevækkende sammensætning af lys, lyd og digitale interaktioner. De fem rum, der kommunikerer med de besøgende gennem skærme, sensorer og lys, har titlerne "Essence", "Innovation", "Harmony", "Infinite Dream" og "New Dawning". Når de besøgende nærmer sig skærmene i rummene, ændrer gennemsigtige elementer sig til specifikke former og teksturer, og formerne bag vinduet ser ud, som om de nærmer sig tilskuerne, så de kan fordybe sig i drømmen om en uendelig fremtid, der rykker tættere på.

Gennem samarbejde med keramikmestrene MUTINA, og træfinérhåndværket hos ALPI, er Bespoke Refrigerator og AirDresser også blevet gentænkt i forhold til sameksistensen mellem mennesker og teknologi.

Udstillingen “Newfound Equilibrium” er placeret på Via Olona, 6 bis, Milano og tilbyder fri entre på de følgende tidpunkter og datoer.

D. 16. – 18. april, kl. 10 -19

D. 19. – 20. april, kl. 10 -20

D. 21. april, kl. 10 -18

For flere nyheder, billeder og videoer besøg venligst Samsung Newsroom og Samsung Design under Milan Design Week 2024.


[1] Fuorisalone er en række events, der afholdes i forskellige områder af Milano under Milan Design Week.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån