Få vores nyheder på mail

Samsungs boblende køleskab lander i danske butikker til juni

Pressemeddelelse   •   Maj 06, 2014 09:00 CEST

Med den seneste tilføjelse til Samsungs serie af amerikanerkøleskabe får hverdagen et pust af luksus, og du får mulighed for at nyde iskoldt og brusende vand direkte fra køleskabsdøren.

København d. 6. maj 2014 Samsungs amerikanerkøleskab med danskvand lander i danske butikker til juni. De dobbelte døre på køleskabet åbner bredt, og det særligt brede horisontale rum giver uden problemer plads til de store fade. Det er nemt at indrette køleskabet efter det aktuelle pladsbehov, da hver enkelt hylde og skuffe nemt kan justeres. Den nederste frysersektion er også inddelt i forskellige niveauer, så det undgås, at noget glemmes inde bagerst.

En fyldt fryser forhindrer dig ikke i eksempelvis at lave en forfriskende punch, da ismaskinen i køleskabet, på trods af den reducerede størrelse, er i stand til at producere over 2,3 kg is om dagen. Og lige så nemt som det tidligere har været at få vand og is, kan du nu også få danskvand direkte fra døren. Du bestemmer selv, hvor boblende vandet skal være ved hjælp af det stilrene LED-display på køleskabsdørens yderside. Og når festen er slut og boblerne er sluppet op, er det nemt at genopfylde kulsyrepatronen, da den er placeret diskret bag en låge på indersiden af døren.

Køleskabets separate Cool Select Zone-skuffe i ergonomisk løftehøjde er idéel til hurtig nedkøling af drinks eller langsom optøning af mad. Du vælger selv, om skuffen skal have plus- eller minusgrader ved hjælp af fire forudindstillede temperaturer.

Samsungs amerikanerkøleskab med danskvand lander i de danske butikker til juni til en vejledende udsalgspris på 24.999 kr.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.