Gå til indhold
Samsungs bærbare SSD T9 tilbyder professionel, uovertruffen ydelse og pålidelighed

Pressemeddelelse -

Samsungs bærbare SSD T9 tilbyder professionel, uovertruffen ydelse og pålidelighed

T9 er Samsungs første bærbare SSD med et USB 3.2 Gen 2x2 interface, der giver øget produktivitet med op til 2.000 MB/s læse-/skrivehastigheder.

Med en hastighed op til to gange hurtigere end tidligere Samsung-modeller kan brugere overføre en 4 GB video på to sekunder

Maksimal kapacitet op til 4TB tilbyder rigelig plads til professionelt indhold

Samsung Electronics annoncerede i dag udgivelsen af sit seneste line-up fra T-serien; Portable Solid State Drive (SSD) T9. Med sit stilfulde og bærbare design er T9 bygget til at holde data sikre, mens brugerne er på farten.Den giver ligeledes brugerne hurtig overførselshastighed, masser af lagerplads og den pålidelighed og bekvemmelighed, der er behov for.

"Med fremskridt inden for højtopløste billeder og den stigende popularitet af 4K-videoer har professionelle content creators nu ofte et behov for at kunne overføre store mængder data," siger Hangu Sohn, Vice President for Memory Brand Product Biz Team hos Samsung Electronics. "T9 tilbyder en løsning for professionelle, hvor den kan afhjælpe de udfordringer, der følger med at administrere data, og Samsung vil fortsætte med at levere optimerede hukommelsesløsninger, der gør det muligt for professionelle at koncentrere sig fuldt ud om at opnå deres kreative potentiale."

Overlegen ydeevne og massiv lagerkapacitet

T9 tilbyder maksimal sekventiel læse-/skrivehastighed på 2.000 megabyte pr. sekund (MB/s) på USB 3.2 Gen 2x2-grænsefladen. Det er cirka to gange hurtigere end den tidligere model T7, og med hastigheder på dette niveau kan brugerne overføre en 4-gigabyte (GB) Full HD-video på næsten to sekunder.

T9 fås med tre forskellige kapaciteter, så den passer til enhver skabers behov. Med mulighed for 1 terabyte (TB), 2 TB eller 4 TB gør T9 det muligt at gennemføre hurtige overførsler flere gange samtidig med, at der er rigelig lagerplads til store datamængder. Den kompakte størrelse, der svarer til et kreditkort, gør det muligt for content creators at tage deres inspiration med sig på farten med færrest mulige begrænsninger for deres kreative proces.

Luksus fusioneret med robusthed

T9 leverer ikke kun funktionelle fordele, men også unikke designfordele igennem konceptet "luxury added to ruggedness" baseret på det robuste designkoncept i T7 Shield. De buede diagonale linjer og omvendte kulstofmønstre på overfladen af T9 giver gummiet en stoflignende fornemmelse for brugeren, næsten som en lækker pung.

Uovertruffen pålidelighed og termisk kontrol

Professionelle content creators skubber grænserne for, hvad der er muligt, og deres data er uvurderlige. SSD T9 er modstandsdygtig over for fald fra op til tre meters højde[1] og er garanteret med en fem års begrænset garanti[2]. Det robuste design er bygget til at holde data sikkert med den pålidelighed, brugerne har brug for, og giver dem mulighed for at forfølge deres mest ambitiøse projekter.

T9 er den perfekte ledsager til content creators, der har brug for hurtige og effektive overførsler af store filer uden forsinkelser. Med Samsungs Dynamic Thermal Guard sikres ensartede, hurtige overførsler ved effektivt at minimere de ydelsesfald, der kan forårsages af overophedning. Desuden er T9 designet i overensstemmelse med den internationale sikkerhedsstandard IEC 62368-1, hvilket gør den oplagt til en lang række krævende opgaver med minimal varmeoverførsel.

Administrer T9 med Samsung Magician Software 8.0

Samsung Magician-softwaren giver brugerne en forbedret oplevelse med funktioner som performance benchmark, sikkerhedsfunktioner, firmwareopdateringer og sundhedstjek i realtid. Firmwareopdatering er en vigtig funktion for hukommelsesprodukter, og Magician-softwaren er klar til at løse eventuelle problemer, der måtte opstå. Med den nye 8.0-version, der udkommer i september 2023, vil al Samsung-software, såsom datamigrering, PSSD-software og kortgodkendelsesværktøj, blive integreret med Magician-softwaren, og understøttelsen af operativsystemer vil blive udvidet, så Windows-, Mac- og Android-brugere vil opleve større brugervenlighed.

Sømløs kompatibilitet

Med dokumenteret erfaring fra Portable SSD-kompatibilitet har Samsung designet T9 til at opfylde USB Type-C-strømspecifikationen og til at understøtte det problemfri workflow for professionelle content creators. Dette har forbedret kompatibiliteten på tværs af operativsystemer som Windows, macOS, smartphones og tablets, spillekonsoller og professionelle kameraer med høj opløsning. T9 leveres også med USB Type C-til-C- og USB Type C-til-A-kabler.

Med producentens vejledende udsalgspriser (MSRP) på 1 199 DKK 1TB, 1 999 DDK for 2TB og 3 599 DKK for 4TB, vil Samsung Portable SSD T9 være globalt tilgængelig den 3. oktober 2023.

# # #

Samsung Portable SSD T9 Produktspecifikationer

Brugergrænseflade

USB 3.2 Gen 2x2 (20Gbps)

Hardware

Information

Kapaciteter[3]

1TB

2TB

4TB

Dimensioner[4]

88 x 60 x 14mm

Vægt

122 gram

Ydelse

Sekventiel læsning[5]

Op til 2,000 MB/sec

Op til 2,000 MB/sec

Op til 2,000 MB/sec

Sekventiel skrivning5

Op til 1,950 MB/sec

Op til 1,950 MB/sec

Op til 2,000 MB/sec

Holdbarhed

Resistens for fald[6]

Op til 3m

Sikkerhed

Encryption

AES 256-bit hardware encryption

Software[7]

Samsung Magician Software

Kompatibilitet

Operativt System[8]

Windows®, macOS®, Android™

Enhed8

PCs, Laptops, Tablets, Smartphones

Pålidelighed

Temperatur[9]

Operativ

0°C to 60°C

Ikke-Operativ

-40°C to 85°C

Fugtighed

5% to 95% ikke-kondenserende

Chock

Ikke- Operativ

1,500G, varighed: 0.5ms, 3 axis

Vibration

Ikke- Operativ

20~2,000Hz, 20G

Certificeringer

CE, BSMI, KC, VCCI, RCM, FCC, IC, UL, TUV, CB, EAC, UKCA, BIS

RoHS Compliance

RoHS 2

Garanti[10]

Fem (5) års begrænset garanti


[1] Baseret på en intern chok-test med frit fald udført under kontrollerede forhold. Faldmodstanden kan variere afhængigt af de faktiske miljøforhold. Skader forårsaget af fald er ikke dækket af garantien.

* Testbetingelser: Enheden blev tabt i frit fald mod en metalplade fra en højde på 3 meter.

** Der gives ingen garanti for fysiske skader.

[2] LED-komponenten i T9 er garanteret i fem (5) år ved normal brug, typisk brug i forbindelse med denne garanti er defineret som fire (4) timers drift om dagen ved temperaturer på 40 °C eller derunder. For mere information om garantien, besøg venligst https://semiconductor.samsung.com/consumer-storage/support/warranty

[3] 1 GB = 1.000.000.000 bytes, 1 TB = 1.000.000.000.000 bytes. Din computer kan vise en lavere kapacitet på grund af en anden målestandard.

[4] Den faktiske produktvægt og -størrelse kan variere afhængigt af produktets kapacitet og målemetode.

[5] Ydeevnen kan variere afhængigt af værtskonfiguration, kabel og brugersystemmiljø. For at opnå maksimale sekventielle læse-/skrivehastigheder på henholdsvis op til 2.000 MB/s skal værtsenheden og forbindelseskablerne understøtte USB 3.2 Gen 2x2, og UASP-tilstanden skal være aktiveret.

[6] Baseret på en intern stødtest med frit fald udført under kontrollerede forhold. Faldmodstanden kan variere afhængigt af de faktiske miljøforhold. Skader forårsaget af fald er ikke dækket af garantien.

* Testbetingelser: Enheden blev tabt i frit fald mod en metalplade fra 3 meters højde.

** Der ydes ingen garanti for fysiske skader.

[7] Samsung Magician-software er tilgængelig i Windows®, macOS® og Android™. Det kræver Windows® 7 og nyere, macOS® High Sierra (10.13.6) og nyere, eller Android™ 5.1 (Lollipop) og nyere. Ældre versioner af Windows®-, macOS®- og Android™-operativsystemerne understøttes muligvis ikke.

[8] Kompatibiliteten med værtsenheder kan variere. Nogle operativsystemer kan kræve omformatering af T9. T9 er bagudkompatibel med USB 3.2, USB 3.1, USB 3.0 og USB 2.0.

[9] Tc er målt på det varmeste punkt på kabinettet. Tilstrækkelig luftgennemstrømning anbefales for at kunne fungere korrekt ved tungere arbejdsbelastning inden for enhedens driftstemperatur.

[10] LED-komponenten i T9 er garanteret i fem (5) år ved typisk brug, hvor typisk brug i forbindelse med denne garanti defineres som fire (4) timers drift om dagen ved temperaturer på 40 °C eller derunder. For mere information om garantien, besøg venligst

https://semiconductor.samsung.com/consumer-storage/support/warranty

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån