Få vores nyheder på mail

Samsungs bærbare computere i Galaxy Book-serien kan nu købes i butikkerne

Pressemeddelelse   •   Jun 29, 2020 13:14 CEST

Fra og med i morgen kan Samsungs nye computerserie med Galaxy Book S, Galaxy Book Ion og Galaxy Book Flex købes i butikkerne. De superlette computere med enestående batteritid sælges i Samsungs webshop og via Elgiganten.

København, 29. juni 2020 – I morgen den 30. juni er der salgsstart på Samsungs bærbare computere i Galaxy Book-serien. De nye computere, der kombinerer stilfuldt design og letvægtskabinet med høj ydelse og enestående batteritid, sælges i Samsungs webshop og eksklusivt via Elgiganten online og i butikken. Serien omfatter den superlette Galaxy Book S, der kun vejer 950 gram, den kraftfulde Book Ion og Galaxy Book Flex med sammenklappelig design i 360 grader og S-Pen. De to sidstnævnte modeller har skærme udstyret med Samsungs QLED-teknologi, der giver fantastisk skarphed og perfekt farvegengivelse, selv i de lyseste omgivelser. Ideel til arbejde eller studier i sommersolen.

- Vi er glade for at være tilbage på det nordiske computermarked, og Elgiganten med sin stærke nordiske tilstedeværelse og ekspertise inden for pc er en oplagt partner til denne lancering. Vi har store forventninger til, hvordan produkterne vil blive modtaget på det danske marked, siger Fredrik Pantzar, chef for Connected Devices hos Samsung i Norden.

-Elgiganten har længe solgt Samsungs produkter, såsom smartphones, tablets, tv, lydprodukter og hårde hvidevarer, og vi er nu glade for, at Samsung også vælger at lancere sine computere i Norden. Vi er stolte af at være den centrale partner til lanceringen og er overbeviste om, at Samsungs computere vil blive værdsat af kunder og indtage en stærk position på det nordiske marked, siger Farshad Samsami, nordisk salgsdirektør i Elgiganten.

Tre bærbare computere, der skubber grænserne og tager udviklingen fremad

Den nye computerserie består af tre modeller. Galaxy Book S er en stilfuld og ultratynd computer med en vægt på kun 950 gram, men med en kraftfuld ydelse på 512GB opbevaring og batteritid på op til 17 timer. Den har en 13” TFT LCD-skærm med touch screen og udendørstilstand, der giver bedre detaljer, selv i lyse omgivelser. Ud over 512GB lagerplads er der også plads til et microSD-kort til at øge lagerpladsen til 1TB, hvis det ønskes.

Den sølvfarvet Galaxy Book Ion er en ultratynd computer med magnesiumkabinet, der holder din computer kølig. Den findes i to størrelser, 15” og 13”. 13''-modellen vejer lidt under et kg, og på trods af størrelsen har den en batteritid på op til 22 timer. 15”-modellen vejer kun 1,2 kg og kan udvides med ekstra hukommelse og opbevaring. Begge modeller har skærme med QLED-teknologi, der giver perfekt farvegengivelse og høj detalje, selv i de lyseste omgivelser.

Galaxy Book Flex skiller sig ud med sit design med 360-graders hængsel, touch screen og S-Pen. Det giver den mulighed for, udover at være en bærbar computer, at fungere som en notesblok, en overflade til at tegne på eller som et flipboard til nem visning af præsentationer eller se film uden forstyrrende øjeblikke. Book Flex er også udstyret med QLED-skærm og har op til 20 timers batteritid.

Alle computere i serien er fremstillet på Samsungs egne fabrikker, ofte med interne og selvfremstillede komponenter. Galaxy Book Ion og Book Flex er udstyret med 10. generation af Intel® Core™ -processorer til intelligent ydeevne samt brancheførende Intel® Wi-Fi 6 (Gig +) og Thunderbolt™ 3 til hurtig, fleksibel og nem forbindelse. De introducerer også trådløs batterideling, hvilket betyder, at brugere kan oplade deres andre Qi-kompatible enheder, såsom telefoner, trådløse hovedtelefoner eller tablets, direkte på pegefeltet. Alle computere er også udstyret med fingeraftryksscannere, så kun brugeren kan låse sin Galaxy Book op ved at scanne sit fingeraftryk.

Galaxy Book S: 9.800 DKK

Book Ion:

  • 13” med i5: 12.100 DKK
  • 13” med i7: 14.300 DKK
  • 15”: 15.100 DKK

Galaxy Book Flex: 15.500 DKK

For mere information om Galaxy Book Laptops, besøg venligst: https://www.samsung.com/dk/laptops/

Tekniske specifikationer Galaxy Book S, Galaxy Book Ion 13 "i5, Galaxy Book Ion 13" i7 & 15 "og Galaxy Book Flex

[1]Typisk værdi testet i tredjeparts laboratoriemiljø. Typisk værdi er den anslåede værdi baseret på forskelle i batterikapacitet blandt de testede batterier i IEC 61960-standarden.

[2]Den faktiske batterilevetid varierer afhængigt af brugen. Følgende test inkluderede: Mobile Mark 2014 og Video Play. Testtilstand: 

MobileMark2014: MobileMark2014 Produktivitet, MobileMark2014 (strømplan), LCD Lysstyrke-150nits, Flytilstand tændt (WiFi AP tilsluttet), afladet med 0%, Monitor slukket efter 5 min., KBD Baggrundsbelyst Fra.

Videoafspilning (1080p): Film og TV-fuldskærm, lokal 1080p video, Samsung-tilstand (strømplan), LCD lysstyrke-150nits, flytilstand tændt (WiFi slukket), udladet med 0%, KBD baggrundsbelyst slukket

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/