Få vores nyheder på mail

Samsungs 2021 Neo QLED-TV modtager branchens første 'Eye Care' certificering

Pressemeddelelse   •   Mar 11, 2021 10:00 CET

København – d. 11. marts 2021 – Samsung Neo QLED 2021 modeller har modtaget branchens første ”Eye Care” certificering af Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), som er et velanset certificeringsinstitut for elektroteknik i Tyskland. Udmærkelsen bekræfter Samsungs engagement i at forbedre forbrugernes oplevelse af deres TV-modeller.

De 2021 Samsung QLED-modeller som gennemførte testen har modtaget[1] den omfattende ”Eye Care” certificering, som inkluderer ”Safety for Eyes”, ”Gentle to the eyes”, flicker level[2], uniformity[3] og vurdering af farve fidelitet[4].

”Safety for eyes”-certificeringen tildeles produkter, hvor niveauer af blåt lys, ultraviolette stråler og infrarøde stråler falder ind under "undtagelsesgruppen" i henhold til klassificeringen af de grænser, der er fastsat af International Electrotechnical Commission (IEC).

”Gentle to the eyes”-certificering viser, at mængden af melatonin fra en enhed lever op til International Commission on Illumination (CIE) standarden.

IEC er en international organisation, der sætter standarder for elektronik, elektroniske produkter og relateret teknologi. CIE er den internationale autoritet inden for lys, belysning, farve og farverum.

Certificeringen viser, at Samsungs QLED-modeller opfylder en standard for ensartethed i billedkvalitet og korrekte farver, som begge er vigtige for det indhold vi ser.

"Som den globale markedsleder inden for TV på 15. år har Samsung engageret sig i at udvikle produkter, der ikke kun tilbyder fremragende billedkvalitet, men også er tilpasset til mennesker ” siger Yonghoon Choi, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics.

[1] Serie QN900, QN800, QN90/95, QN85, Q80, Q70, Q60

[2] Ifølge International Electrotechnical Commission (IEC) standard

[3] Ifølge International Standard Organization (ISO) standard

[4] Ifølge Information Display Measurement Standard (IDMS) standard

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/