Få vores nyheder på mail

SamsungKNOX sikrer virksomhedens og medarbejdernes data

Pressemeddelelse   •   Feb 25, 2013 09:00 CET

Ny, sikker helhedsløsning sikrer, at arbejde og fritid holdes adskilt

Barcelona d. 25. februar, 2013 – På Mobile World Congress præsenterer Samsung i dag SamsungKNOX – en Android-baseret helhedsløsning skabt til Bring Your Own Device (BYOD)-strategier. 

Sikkerhed og integritet er en udfordring for virksomheder, som vil – eller er nødt til – at tilgodese medarbejdernes stigende krav til IT-afdelingen om at kunne bruge deres egne smartphones og tablets i arbejdsøjemed. SamsungKNOX sikrer systemet fra hardware til applikationslager, idet den via en krypteret container adskiller arbejdsrelateret data og privat brug af mobile enheder, og samtidig tilgodeser virksomhedens eksisterende sikkerhedskrav i forhold til forretningsdata uden at krænke medarbejdernes privatliv.

Adskillelsen understøttes af Security Enhanced (SE) Android og filsystems-kryptering, og beskytter virksomhedsdata og applikationer fra data-lækage. Løsningen er kompatibel med den eksisterende infrastruktur, eksempelvis MDN, VPN og Active Directory, og er en sikker og enkel løsning for virksomheder, der ønsker at implementere og administrere BYOD-strategier.

Man tilgår SamsungKNOX via et ikon på den mobile enheds startskærm. Herfra præsenteres brugeren for en række applikationer, såsom e-mail, browser, adressebog, kalender, fildeling, CRM og businessprocess-programmer - alt sammen i et sikkert miljø. SamsungKNOX muliggør, at eksisterende Android system-funktioner automatisk integreres, og at man opnår en valideret og robust sikkerhed, uden at det kræver ændring af kildekoden.
Applikationsudviklere slipper for at bruge individuelle funktioner såsom FIPS-kompatibel VPN, on-device kryptering, Enterprise Single Sign On (SSO), Active Directory support og Smart Card-baseret multi-factor- authentication.

SamsungKNOX bliver kommercielt tilgængelig for udvalgte Samsung Galaxy-enheder fra andet kvartal af 2013.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-tv, smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 227.000 medarbejdere fordelt på 75 lande og har en årlig omsætning på mere end 143 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Vedhæftede filer

PDF-dokument