Gå til indhold
Samsung Xpress C410W: Udskriv i farver direkte fra din smartphone

Pressemeddelelse -

Samsung Xpress C410W: Udskriv i farver direkte fra din smartphone

Samsungs nye printer med NFC-teknologi gør det enklere end nogensinde at udskrive fotos og dokumenter

Mindre besvær med trådløs tilslutning
Printerne kan tilsluttes trådløst til mobile enheder. Derfor kan du udskrive, selv når du ikke er ved dit skrivebord. Det sparer både tid og besvær. Desuden er det også nemt at scanne og faxe dokumenter, fordi du kan synkronisere kontakterne på din smartphone eller tablet med printeren. Xpress C410W-serien undersøtter også Google Cloud Print, så du kan udskrive via nettet hvor som helst med en smartphone eller tablet – også selvom den ikke har NFC. Ejere af en Samsung GALAXY mobil eller en GALAXY Tab har den ekstra fordel at kunne udskrive direkte fra billedgalleriet, dokumenter, e-mails eller sider i web-browseren.

God mod miljøet og din tegnebog
Xpress C410W-serien er specielt designet med hjemmet og det lille kontor i tankerne. Med Samsung Easy Eco Driver er det nemt at styre og kontrollere udgifterne til udskrivning. Eco-indstillingerne sørger for, at unødvendig tekst og billeder ikke bliver udskrevet, hvilket gør udnyttelsen af toner og papir mere effektiv.

Og funktionen One Touch Eco trækker dine udskriftsomkostninger endnu længere ned. Med ét tryk på Eco-knappen kan printeren nemlig automatisk kombinere flere sider i et enkelt udskriftsjob, hvilket både sparer papir, toner og penge – og samtidig skåner miljøet.

Alle modeller i Xpress C410W-serien kan udskrive op til 18 sider per minut i sort/hvid og fire sider per minut i farve. Rendering Engine til Clean Page-teknologien garanterer udskrift af professionel kvalitet med skarp tekst og klare billeder, og den polymeriserede toner giver bemærkelsesværdigt klare og strålende farver.

Fakta:
Samsung Xpress C410W-serien består af tre MFP- og farvelaserprintere. Printerne har en printhastighed på 4-18 sider per minut afhængigt af model og om udskriften er i sort/hvid eller farve. C410W er en farvelaserprinter med en hukommelse på 32 MB og en 300 MHz processor. Opløsning op til 2.400 x 600 dpi. C460W og C460FW er MFP’er med både udskrift-, kopierings- og  scanningsmodul. Hukommelse på 128 MB og en dual-core processor på 533 MHz og 150 MHz. C460FW har også fax-funktion. Opløsning op til 2.400 x 600 dpi. Printerne findes i butikkerne fra uge 32 til en vejledende udsalgspris fra 1500 kroner.


Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-tv, smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 227.000 medarbejdere fordelt på 75 lande og har en årlig omsætning på mere end 143 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92