Få vores nyheder på mail

Samsung Unpacked 2013 Episode 2

Pressemeddelelse   •   Sep 04, 2013 19:30 CEST

Berlin, Tyskland4. september 2013 – Samsung Electronics præsenterede i dag Galaxy Gear og Galaxy Note 3. Galaxy Gear bringer Samsung Galaxy-oplevelsen endnu tættere på hverdagen. Galaxy Gear kombinerer smart teknologi med skræddersyede features og et stilrent design. Galaxy Note 3 er den seneste tilføjelse til Note-familien, der gør de daglige opgaver til en leg og med sine innovative funktioner hjælper dig med at fortælle historien om dit liv.

Samsung præsenterer GALAXY Gear, en håndledsgadget der øger friheden
Få endnu mere ud af din Samsung Galaxy-oplevelse med Galaxy Gear

Oplev en ny frihed
Samsung Galaxy Gear lader dig leve i nuet, og samtidig være i kontakt med omverdenen. Galaxy Gear fortæller dig om indgående meddelelser såsom opkald, sms’er, e-mails og alarmer, giver en forhåndsvisning af meddelelserne og giver dig mulighed for at godkende eller ignorere beskederne. Når en indgående meddelelse kræver mere end et hurtigt blik, skal du blot finde din Samsung Galaxy-enhed for at se det fulde indhold på skærmen.

Stemmestyring
Den indbyggede højttaler gør det muligt for dig at foretage håndfrie opkald direkte fra Galaxy Gear. Har du eksempelvis hænderne fulde af indkøbsposer, kan du stadig foretage et opkald ved at tale ind i Galaxy Gear uden at røre ved skærmen. Du kan også lave udkast til beskeder, oprette nye aftaler i kalenderen og indstille alarmer med S Voice.

Fang hverdagen fra dit håndled
Galaxy Gear hjælper dig med at fange de øjeblikke der ellers kunne blive glemt i farten. Med et kamera på 1,9 megapixel kan du optage både billeder og video og dele dem via dine sociale netværk. Galaxy Gear har Auto Lock, som automatisk låser skærmen på den tilknyttede smartphone, når Galaxy Gear er mere end 1,5 meter væk fra enheden, og aktiverer den igen når smartphone og Galaxy Gear igen er i nærheden af hinanden. Du kan også styre musikken på din Galaxy-enhed eller bruge Galaxy Gear som skridttæller.

Galaxy Gear lanceres i løbet af september til en foreløbig vejledende udsalgspris på 2.499 kroner. 

FAKTA: Galaxy Gear er en håndledsgadget med en 800 MHz processor, og har en Super AMOLED skærm på 1.63 tommer (41.4mm). Kamera på 1.9 megapixel BSI Sensor, Auto Focus Camera / Sound & Shot, HD (720p) Playback & Recording, to mikrofoner inklusiv støjreducering, 1 højttaler, Bluetooth® 4.0 + BLE, Accelerometer, Gyroscope. Galaxy Gear har 4GB indbygget hukommelse + 512 MB (RAM). Størrelse: 36.8 x 56.6 x 11.1 mm og vejer 73.8g. Er udstyret med et Li-ion 315mAh batteri.

Design din livshistorie med Samsung Galaxy Note 3
Giver en mobiloplevelse i LTE

Med Galaxy Note 3 har Samsung udviklet designtilgangen kendt fra de øvrige Note-telefoner ved at give Galaxy Note 3 et blødt og struktureret formsprog. Galaxy Note 3 har fået et bagcover med sysninger og der er tilføjet et bølgemønster på siderne, der giver associationer til klassiske notesbøger og kalendere.

Samsung Galaxy Note 3 har en bred skærm på 5,7 tommer, men er slank og let med et kraftfuldt og holdbart batteri. Takket være sit 13 megapixel kamera giver Samsung Galaxy Note 3 dig mulighed for at fange alle visuelle historier i dit liv, selv i svagt lys og aktive situationer. Galaxy Note 3 giver også hurtigere og mere kraftfuld ydeevne i forhold til sin forgænger.

Pen hjælper med at gøre livet lettere og hurtigere
Den nye S Pen genopfinder og moderniserer den klassiske notatskrivning ved at give mulighed for at udføre daglige opgaver med blot ét klik. S Pennen er designet til at være fuldt funktionsdygtig som kontakt mellem dig og din telefon ved at kontrollere essentielle funktioner, der gør alle de daglige rutiner lettere.

Et enkelt klik på S Pen-knappen, mens pennen svæver over skærmen, introducerer brugerne til Air Command, en vifte af funktioner der gør opgaverne nemmere og hurtigere. Med Air Command-funktionen er der ingen grund til at skifte mellem skærmbilleder, huske kommandoer eller slå forskellige menuer til og fra. Air Command-funktionen giver adgang til de centrale funktioner, såsom Action Memo der giver brugerne mulighed for at skrive en note direkte på skærmen og automatisk konvertere den håndskrevne note til formateret tekst. Action Memo kan straks påbegynde et opkald, tilføje kontakter, finde adresser på et kort, søge på internettet, oprette to-do-lister og meget andet.

Når du ønsker at klippe et billede fra internettet, giver den nye Easy Clip-funktion mulighed for at redigere i det ønskede billede og derefter konvertere indholdet til et præcist beskåret billede.

My Magazine samler nyheder, sociale medier og underholdning i en interaktiv oplevelse. Gennem et partnerskab med Flipboard, giver My Magazine en integreret oplevelse af indholdet i et moderne og dynamisk magasinlignende layout. Galaxy Note 3 giver desuden forbedret mulighed for multitasking, idet du kan udnytte den større skærm fuldt ud.

Find My Mobile
Galaxy Note 3 er udstyret med en forbedret Find My Mobile-funktion, der giver dig mulighed for at deaktivere telefonen, hvis den bliver stjålet eller tabt. Teknologien forhindrer stjålne mobiltelefoner i at blive nulstillet til fabriksindstillinger, og giver dig mulighed for at fjernstyre, spore eller slette oplysninger fra smartphonen.

Galaxy Note 3 lanceres til september til en foreløbig vejledende udsalgspris på 5.499 kroner.

FAKTA: Galaxy Note 3 er en smartphone med LTE 2.3 GHz Quad-Core Processor, 5.7 tommer skærm, Full HD Super AMOLED . Telefonen har Android 4.3 (Jelly Bean). Kamera foran på 2 megapixel og på 13 megapixel bagpå. WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80). GPS / GLONASS. NFC, Bluetooth®  4.0. Udstyret med 32/ 64 GB hukommelse og mulighed for microSD på op til 64GB samt 3GB RAM. Størrelse: 151.2 x 79.2 x 8.3mm, vægt 168g. Er udstyret med et Li-ion 3,200 mAh batteri. Galaxy Note 3 har desuden mulighed for KNOX-funktion.

Galaxy Note 3 kan ses på Samsungs stand 20 på IFA 2013 fra d. 6. september til d. 11. september 2013. Flere produktspecifikationer, video og produktbilleder kan findes på www.samsungmobilepress.com


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-tv, smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 227.000 medarbejdere fordelt på 75 lande og har en årlig omsætning på mere end 143 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.