Få vores nyheder på mail

Samsung udvider sit sortiment af skærme med en ny serie af buede modeller

Pressemeddelelse   •   Mar 26, 2015 09:00 CET

Nyt design giver en virkelighedsnær og omsluttende billedoplevelse.

København – 26. marts 2015 – Samsung udvider sit sortiment af skærme og lancerer en ny serie af buede modeller. Skærmene bliver tilgængelige i størrelser fra 23,5 tommer til 31,5 tommer og er skabt til den moderne livsstil med digital multitasking.

Skærmene er udstyret med Vertical Alignment (VA)-teknologi, der maksimerer kontrast og farvegengivelse og minimerer lyslækager. Skærmene har et kontrastforhold, der spænder fra 5000:1 for SE590C til 3000:1 for de mere simple modeller samt en lysstyrke på op til 350 cd/m2 for modellerne SE590C og SE591C. Desuden har alle skærmene dybe sorte og knivskarpe farver, som giver en virkelighedsnær billedoplevelse.

Den buede form på skærmene er designet til at passe til den naturlige form på menneskers øjne, hvilket giver en særligt omsluttende billedoplevelse. Derudover giver en buet skærm også et bredere synsfelt samt følelsen af øget billeddybde, og den er derfor specielt velegnet til spil- og filmoplevelser.

”Med vores nye buede skærme tager vi brugeroplevelsen til et helt nyt niveau. Vi vil fokusere helhjertet på buede skærme, fordi det giver en forbedret billedkvalitet og en mere fuldendt oplevelse,” siger Atlan Brabæk, Sales Manager Enterprise Business hos Samsung Danmark.

De nye skærme er udstyret med funktionen Eye-Saver Mode, der reducerer blåt lys, samt en funktion, der mindsker skærmflimmer. Funktionen Game Modejusterer desuden kontrast og farver samt minimerer forsinkelser. Tilsammen forbedrer disse funktioner spilleoplevelsen.

De nye skærme er tilgængelige i butikkerne fra midten af april til følgende vejledende udsalgspriser:

SE790C: 5.100 kr
SE590C: 4.300 kr
SE591C: 2.700 kr
SE510C: 2.600 kr og 2.200 kr (prisen afhænger af tommemål)

Du kan læse yderligere om skærmenes specifikationer i dokumentet nederst på siden.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med vores initiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com