Gå til indhold
Samsung udvider sin robuste smartphone-serie Xcover

Pressemeddelelse -

Samsung udvider sin robuste smartphone-serie Xcover

Den IP67-klassificerede Galaxy Xcover 3, der både har 4G og NFC, fungerer ligeså godt på kontoret som udenfor

København – 11. marts 2015 – Samsung udvider nu Xcover-serien med modellen Galaxy Xcover 3. Den nye model henvender sig særligt til dem, som arbejder i barske miljøer, og som ønsker lang batterilevetid, god forbindelse, der understøtter 4G, samt vand- og støvmodstand. Den nye model har desuden dobbelt så stor lagringskapacitet som forgængeren Galaxy Xcover 2.

Holdbar og smart

Galaxy Xcover 3 er hårdfør, men der er ikke gået på kompromis med hverken ydeevne eller udseende. Den har et robust men samtidigt slankt og stilfuldt udseende, og dens ergonomiske form gør, at den er nem at holde og bruge - selvom man har handsker på. Skærmens størrelse er blevet forøget fra 4,0 til 4,5 tommer i forhold til forgængeren Galaxy Xcover 2, hvilket gør det lettere at navigere i menuen. Galaxy Xcover 3 er IP67-klassificeret, hvilket gør den både vandtæt ned til 1 meter i 30 minuter ad gangen samt helt støvtæt. Derudover er telefonen MIL-STD 810G-certificeret.

Galaxy Xcover 3 er udstyret med et kraftigt batteri, som holder længe. Batterilevetiden kan endda forlænges yderligere med aktivering af den energibesparende tilstand, Ultra Power Saving Mode, hvor 10% batteri er nok til hele 24 timers standby-tid. Det reducerer risikoen for at løbe tør for batteri og er særlig praktisk, når man befinder sig udendørs, eller når man ikke har adgang til opladning.

Et sikkert valg

Galaxy Xcover 3 er bygget til sikkerhed. Den er udstyret med Samsung KNOX (som understøtter KNOX Workspace), som er en sikker mobilplatformsløsning, der tilbyder avanceret datasikkerhed via klar dataseparering. Med Galaxy Xcover 3 er der taget højde for kompatibilitet med eksisterende infrastruktur såsom synkronisering med MDM (Mobile Device Management), Active Directory og MS Exchange-serverer. Den udvidede RAM-hukommelse øger desuden ydeevnen, så man kan synkronisere og bruge virksomhedsdata og apps.

Xcover 550 – til simple behov

Senere i år præsenteres også Xcover 550, som er en telefon med taster. Det er en feature-telefon velegnet til små virksomheder og organsiationer, som ikke behøver adgang til virksomhedsdata uden for kontoret. Den understøtter basale funktioner som taleopkald og SMS. Ligesom Galaxy Xcover 3, har Xcover 550 også et robust ydre og IP67-certifiering.

Galaxy Xcover 3 og Xcover 550 er tilgængelige i butikkerne i april til vejledende udsalgspriser på henholdsvis 1.895 kroner og 795 kroner.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med vores initiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92