Gå til indhold
Samsung udvider Odyssey Gaming Monitor produktsortimentet med nye OLED-modeller på CES 2024

Pressemeddelelse -

Samsung udvider Odyssey Gaming Monitor produktsortimentet med nye OLED-modeller på CES 2024

København, Danmark – 3. Januar 2024 – Samsung Electronics Co. Ltd. annoncerede i dag at nye Odyssey OLED-gamingskærme debuterer på CES® 2024 i Las Vegas i næste uge. Messen er en af verdens største tech-begivenheder, der ejes og produceres af Consumer Technology Association (CTA)®.

De nye OLED-modeller leverer den ydeevne og visuelle klarhed, som gamere søger i deres skærme, og omfatter Odyssey OLED G9 (modelnavn: G95SD), Odyssey OLED G8 (modelnavn: G80SD) og Odyssey OLED G6 (modelnavn: G60SD).

Odyssey OLED G9 er en 49-tommer buet ultrabred gamingskærm med DQHD-opløsning (5.120 x 1.440) og et billedformat på 32:9. Odyssey OLED G8 er den første flade 32-tommer Samsung OLED-gamingskærm med 4K UHD-opløsning (3.840 x 2.160) og et billedformat på 16:9. Begge skærme har en opdateringshastighed på op til 240 Hz og en GTG-responstid på ca. 0,03 ms[1]. Odyssey OLED G6 er en 27-tommer QHD (2.560 x 1.440) skærm, som understøtter et billedformat på 16:9, op til 360Hz opdateringshastighed og ca. 0,03ms GTG responstid.

"Sammen med spilgenrer bliver spilplatforme mere forskelligartede," siger Hoon Chung, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics. "Samsungs nye OLED Odyssey-gamingskærme vil give gamere mere fordybende spilmiljøer og innovativ teknologi, der personaliserer deres spiloplevelser - og opfylder og overgår deres skiftende behov."

Teknologier, der muliggør fine nuancer

Alle tre nye modeller har OLED Glare-Free-teknologi, der reducerer lysrefleksioner og giver en forstærket visningsoplevelse uden ekstra udstyr, så brugerne kan spille spil med ensartet lysstyrke og farve i næsten alle lysmiljøer.

Med VESA DisplayHDR™ True Black 400 leverer skærmene utrolig detaljegrad og levende farver uafhængigt af det spil eller indhold, der vises. Desuden understøtter de AMD FreeSync™ Premium Pro til ultrajævn HDR-gaming med lav latenstid.

De tre nye skærme har omfattende fysiske tilslutningsmuligheder med to HDMI 2.1-porte, en USB-hub og en DisplayPort 1.4-indgang. Brugerne får også bedre komfort og bekvemmelighed med VESA[2]-monteringskompatibilitet og et højdejusterbart stativ (HAS), der har vippe-, dreje- og pivot[3]-kontrolpunkter.

Forbundne oplevelser i et komplet økosystem

Odyssey OLED G9 og Odyssey OLED G8 tilbyder nu Multi Control, en ny funktion, der giver problemfri enhedstilslutning for en lettere, forbedret oplevelse med flere enheder. Multi Control giver brugerne mulighed for problemfrit at overføre billeder og/eller tekst mellem deres Samsung-skærm og andre Samsung-enheder - herunder deres Galaxy Book, tablet eller telefon - for en mere jævn og effektiv arbejdsproces ved hjælp af mus og tastatur[4].

Derudover inkluderer Odyssey OLED G9 og Odyssey OLED G8 Samsung SmartThings Hub. Med den indbyggede hub kan brugerne oprette forbindelse til forskellige IoT-enheder, der er kompatible med Matter og Home Connectivity Alliance (HCA), for at styre enhederne[5].

Et slankt design, der lyser op i ethvert rum

For første gang har Samsung bragt flade OLED-muligheder til Odyssey-serien og et 16:9-billedformat til Odyssey OLED G8 og Odyssey OLED G6. De nye modeller udnytter Odyssey OLED-seriens unikke, slanke metaldesign og inkluderer det nye Core Lighting+, der passer ind i den slanke ramme.

Core Lighting+ fordyber brugerne i deres spil- og underholdningsmiljøer ved at udsende omgivende lys fra bagsiden af skærmen. Og med en lyscirkel, der er fire gange slankere end den tidligere model (G95SC), passer den perfekt ind i den slanke metalramme på 3,9 mm. Der er også en ny, slank metalstand, som har en værktøjsfri monteringsstruktur med en 3 mm metalplade, der giver harmoni med skærmens design og åbner op for plads til andre enheder.

Med afsløringen af disse nye modeller har Samsung yderligere styrket sit OLED-lineup og styrket sin førerposition på markedet for gamingskærme. Tilsammen leverer Odyssey OLED-innovationerne og de fortsatte fremskridt i Odyssey Neo-serien - som sidste år lancerede verdens første Dual UHD-gamingskærm med 57-tommer Odyssey Neo G9 - funktioner og ydeevne, der vil være med til at definere fremtidens gaming.


[1] Responstiden for grå-til-grå (GTG) er den tid, det tager for en pixel at skifte fra en grå nuance til en anden.

[2] VESA-montering henviser til branchens mest almindelige familie af standarder for montering af skærme, som defineret af Video Electronics Standards Association (VESA).

[3] Vippe, dreje og pivot understøttet i G80SD- og G60SD-modellerne.

[4] Multi Control er kompatibel med Samsung-skærme med Tizen OS udgivet i 2024 eller senere, Galaxy Books udgivet i 2021 eller senere og Galaxy-tablets og -telefoner med One UI 5.1.1 eller højere.

[5] En separat SmartThings-dongle er påkrævet for at forbinde og styre Zigbee- og Thread-enheder. Tilslutning til Z-Wave-enheder understøttes ikke.

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån