Gå til indhold
Samsung udvider Level-familien med to nye medlemmer

Pressemeddelelse -

Samsung udvider Level-familien med to nye medlemmer

Nu kan du afspille lyd i fantastisk kvalitet og helt trådløst med de to nye medlemmer af Level-familien, Level On Wireless og Level Link

København – 18. maj, 2015 – Nu præsenterer Samsung nyhederne Level On Wireless og Level Link. De nye trådløse produkter er skabt til musikelskere og kombinerer lydkvalitet, komfort og design.  

Level Link – trådløs lyd, helt enkelt

Med den nye Samsung Level Link kan du nemt forvandle dine gamle lydprodukter til trådløse enheder via Bluetooth™. Først tilsluttes Level Link til hovedtelefoner, højtalere eller TV, og derefter kobles den sammen med en Bluetooth-enhed. Resultatet er trådløs lyd af høj kvalitet. Med et enkelt klik skifter man tilstand fra Send til Modtag eller omvendt. Det er også muligt at streame lyd til to Bluetooth-aktiverede enheder på én og samme tid. Det gør det for eksempel muligt at se tv-serier til langt ud på natten med dine hovedtelefoner som lydkilde, uden at du forstyrrer naboer eller familiemedlemmer.

Level On Wireless – trådløs opfølger

Den nye trådløse hovedtelefon, Level On Wireless, er udstyret med runde ørepuder, hvilket både giver et elegant udseende og god komfort. De seks indbyggede mikrofoner muliggør ANC-funktionen (Active Noise Cancellation), som, ved at kortlægge omgivende lyd, både giver en tydelig og uafbrudt lydoplevelse samt forbedrer kvaliteten af stemmerne i telefonsamtaler. Desuden bidrager dobbeltmembranen både til at mindske vibrationer, reducere støj samt at gengive en rig og balanceret lyd over et bredt spektrum af frekvenser.

Level On Wireless er udstyret med en brugervenlig touch-kontrol på ydersiden af hovedtelefonen, som gør det muligt for brugeren at aktivere og justere en lang række funktioner såsom S Voice, lydstyrke, play, pause eller sangskifte – alt sammen uden at røre den tilkoblede enhed.

De nye Level-produkter er tilgængelige i butikkerne nu. Vejledende priser: Level On Wireless 2199 kr, Level Link 549 kr, Level Link ink. headset 649 kr.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92