Gå til indhold
Samsung udvider deres Self-Repair-program til Danmark og tilføjer flere enheder

Pressemeddelelse -

Samsung udvider deres Self-Repair-program til Danmark og tilføjer flere enheder

København, Danmark – d. 19. december 2023 – Samsung har i dag annonceret, at deres Self-Repair program[1]nu er tilgængeligt for de lancerede smartphones, tablets og PC’er i flere europæiske lande herunder Danmark.

For første gang udvider Samsung nu programmet til Samsung Galaxy foldbare enheder, herunder Galaxy Z Flip5 og Fold5. Det betyder, at Samsung Galaxy-brugere kan opleve en mere ligetil proces og samtidig kan få mere ud af levetiden på en bredere vifte af deres produkter. Gennem december vil flere Samsung Galaxy-produkter[2] blive tilføjet – herunder blandt andre Galaxy S23-serien, Tab S9-serien og Galaxy Book2 Pro-serien.

Samsung lancerede første gang deres Self-Repair-program i USA i 2022 og udvidede derfra til Sydkorea, Brasilien, Mexico og udvalgte europæiske lande[3]tidligere i år. Nu udvider Samsung programmet til yderligere 30 lande[4]i Europa herunder blandt andet Danmark, Grækenland, Ungarn og Portugal.

Programmet giver[5]Samsung Galaxy-brugere adgang til dele, der gør det muligt for dem at erstatte skærmen, bagglasset, opladerporte, højtalere, SIM-bakken og side- og volumeknappen på deres Samsung Galaxy smartphones. Ligeledes kan Galaxy Book-brugere reparere deres front- og back-case, skærm, batteri, touchpad, strømknap med fingertrykaflæser, gummifødder, blæser og højtalere.

Som en del af Samsungs dedikation til at styrke Samsung Galaxy-fællesskabet med flere reparationsmuligheder, vil brugere kunne beholde alle reparationsværktøjer således, at det er nemmere at få fikset deres Samsung Galaxy-enheder på et hvert tidspunkt.

Samsung Galaxy-brugere kan besøge Samsung.dk for at lære mere om Samsungs Self-Repair-program.

Tilgængelige produkter (Produkter kan variere afhængigt af marked)

[1]Samsungs Self-Repair-service er kun beregnet til fejl/skader, der ikke er dækket af garantien. Garantireparationer skal udføres af autoriserede Samsung-forhandlere eller autoriserede Samsung-servicecentre. Der udbetales ingen kompensation for reparationer, der udføres af andre end Samsungs autoriserede forhandlere eller servicecentre. Samsung-garantier udelukker reparationer (såsom åbning af et produkt) udført af ikke-autoriserede servicecentre. Dette omfatter Self-Repair og betyder, at Samsung ikke er ansvarlig for eventuelle skader på enheden forårsaget af en Self-Repair, et forsøg på selv at reparere produktet (f.eks. ved ikke at følge instruktionerne i reparationsvejledningen) eller en reparation udført af andre end autoriserede forhandlere eller servicecentre. Dette gælder også for fejl, hvor forbindelsen til Self-Repair ikke altid er helt åbenlys.

[2] Produkter kan variere afhængigt af marked

[3] Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Sverige og UK.

[4] Albanien, Andorra, Bosnien og Hercegovina, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Grækenland, Ungarn, Irland, Kosovo, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Montenegro, Nord Makedonien, Norge, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Schweiz, Tjekkiet, og Østrig

[5] Samsung samarbejder med flere distributører. Self-Repair-programdetaljer kan variere afhængigt af marked og distributør.

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån