Gå til indhold
Samsung TV Plus tilbyder nu 94 kanaler i Danmark

Pressemeddelelse -

Samsung TV Plus tilbyder nu 94 kanaler i Danmark

Som et alternativ til sortimentet af streamingabonnenter ser vi en fremgang af reklameunderstøttet tv. I denne udvikling er Samsung gået ind på indholdsmarkedet med lanceringen af Samsung TV Plus, som er tilgængeligt gratis på Samsung Smart TV - uden behov for yderligere abonnementer eller enheder.

Samsung TV Plus blev lanceret i Norden i april 2021 med et beskedent antal kanaler, der siden er blevet en stor platform med et omfattende indholdsbibliotek. I Danmark er kataloget udbygget betydeligt og i november i år blev kataloget udvidet fra 91 til 94 kanaler.

”Danskerne er vant til at betale for tv og streaming, og for at overbevise folk om værdien af gratis tv er vi nødt til at opretholde et højt niveau af indhold. At vi har nået 94 kanaler, er en milepæl, og det viser, at Samsung TV Plus kan tilbyde indhold over en bred vifte af genrer, der passer til brugernes forskellige interesser og præferencer. Vi har store visioner, og vores fremadrettede fokus er fortsat at have højkvalitet indhold, der passer til de nordiske markeder," siger Tommy Nilsson, ansvarlig for for TV/AV hos Samsung Electronics Nordics.

Du kan nu vælge mellem 94 kanaler – fra sport til kanaler for børn – direkte i dit tv

Samsung TV Plus er en såkaldt FAST-tjeneste, som står for Free Ad-supported Streaming Television (gratis reklameunderstøttet streaming tv), der afspilles i et lineært format med en guide, ligesom kabel- eller satellit-tv. Det danske katalog er vokset med 75 kanaler i 2023 med titler som FIFA+ til dem, der er vilde med sport, Viasat Nature og Viasat History for fakta-entusiaster og Real Stories og True Crime Now dem, der elsker dokumentarer.

I nyhedssegmentet er NBC News NOW for nylig blevet lanceret og tilbyder dybdegående rapportering, tankevækkende historiefortælling og breaking news live fra NBC News' globale ressourcer. Derudover kommer en meget forventet titel for alle motorentusiaster efter årets udgang, nemlig Top Gear.

Derudover findes der det animerede katalog, der blandt andet omfatter kanaler som SvampeBob Firkant og Avatar, som netop har fået selskab af Yu-Gi-Oh!. Nordisk indhold kan findes på kanaler som Viasat Explore og Youlook Nordics, som blander internationale film og serier med nordisk indhold.

HER kan du se mere af det tilgængelige udbud.

Sådan fungerer Samsung TV Plus

Samsungs gratis reklamefinansierede Smart TV-tjeneste er forud-installeret på din Samsung-smartenhed og giver øjeblikkelig adgang til nyheder, sport, underholdning og meget mere. Du behøver ikke et abonnement, en ekstra enhed eller et tilknyttet kreditkort. Når du tænder for dit tv, starter Samsung TV Plus automatisk og giver dig mulighed for øjeblikkeligt at gennemse kanalerne og dykke ned i det brede katalog af underholdning.

Samsung TV Plus er tilgængelig på alle Samsung Smart TV fra 2017.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån