Gå til indhold
Samsung TV Plus lanceres nu i Norden

Pressemeddelelse -

Samsung TV Plus lanceres nu i Norden

Samsung annoncerer i dag udvidelsen af sin tjeneste Samsung TV Plus, der giver eksklusiv adgang til en spændende og bred samling af gratis live on-demand-indhold ud over de streaming-apps, som Samsung Smart TV-kunder allerede har glæde af.

København, 20. april 2020 – For at give flere brugere verden over let adgang til forskelligt TV-indhold af høj kvalitet udvider Samsung sin Samsung TV Plus-tjeneste til yderligere ni europæiske lande. Dermed er den gratis Smart TV-videotjeneste nu tilgængelig i 23 lande.

Efter den nylige udrulning af Samsung TV Plus til Australien, Brasilien, Mexico og Indien udbydes tjenesten til ni nye europæiske lande: Holland, Sverige, Finland, Norge, Danmark, Belgien, Luxembourg, Irland og Portugal.

Samsung TV Plus: En global streamingtjeneste

Samsung TV Plus, der leverer øjeblikkelig adgang til nyheder, sport, underholdning og meget mere, er blevet en af de hurtigst voksende streamingtjenester i verden efter sin debut i 2015. I april vil brugere i de nye lande kunne få adgang til tjenestens gratis live TV-indhold på tværs af Smart TV-platformen.

Samsung er meget begejstret for at udvide Smart TV Plus-tilbuddet i Europa. Væksten i Samsung TV Plus er et resultat af kvaliteten af indholdet, den lette adgang og de oplevelser, der tilbydes på flere skærme, og vi arbejder hårdt på at udvide tilbuddet til alle vores europæiske kunder,” sagde Gus Grimaldi, chef for Produkt til Europa.

For brugere i disse ni nye europæiske lande vil Samsung TV Plus være tilgængelig på enhver Samsung Smart TV-model, der er lanceret fra 2017 til 2021. I Danmark lanceres den regionale Samsung TV Plus-tjeneste med 20 kanaler herunder Euronews Live, Bloomberg TV og InsightTV.

Samsung udvider TV Plus oplevelsen

Ud over de nye lande, der er føjet til Samsung TV Plus-tjenesten, kan seerne også se frem til en mere raffineret Samsung TV Plus-app oplevelse med nye Smart TV-funktioner. Dette inkluderer blandet andet en fjernbetjening til 2021 modellerne, der med et enkelt klik giver nem adgang til Samsung Smart TV-appen.

Samsung TV Plus opdateres regelmæssigt for at give den bedst mulige brugeroplevelse. Brugere kan nu drage fordel af forbedringer i appens Player UI inkl. en enklere afspilningsmenu, som giver mulighed for mere intuitiv kontrol. Da Samsung TV Plus’ video-on-demand-tjeneste (VOD) fortsat udvides, kan brugerne forvente endnu mere gratis VOD-indhold med Samsung TV Plus Smart TV og mobilapps.

Oplysninger om TV Plus

Samsung TV Plus giver seerne øjeblikkelig adgang til nyheder, sport, underholdning og meget mere på deres Samsung TV. Det er 100 % gratis og kræver ingen downloads, tilmelding, kreditkort, abonnementer eller yderligere enheder.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92