Få vores nyheder på mail

Samsung tilbyder nu tre Android OS opdateringer

Pressemeddelelse   •   Aug 18, 2020 10:58 CEST

Telefonerne i Galaxy S-, Note- og Z-serien kan nu opdateres med tre generationer af Android OS.

KØBENHAVN, 18. august 2020 – I dag annoncerer Samsung at de vil tilbyde tre generationer af opdateringer til operativsystemet Android (OS) [1] til sine millioner af Galaxy-brugere, da de ønsker at kunne tilbyde sine kunder de allerbedste mobile oplevelser.

Opdateringerne gælder følgende Galaxy-enheder:

  • Galaxy S-serien: Galaxy S20 Ultra 5G, S20 Ultra, S20+ 5G, S20+, S20 5G, S20, S10+, S10, S10e, S10 Lite.
  • Galaxy Note-serien: Galaxy Note20 Ultra 5G, Note20 5G, Note10+, Note10, Note10 Lite, samt kommende enheder i Note-serien.
  • Foldbare enheder inden for Galaxy-familien: Galaxy Z Fold2 5G, Z Fold2, Z Flip 5G, Z Flip, Fold og fremtidige enheder i Z-serien.
  • Galaxy A-serien: Galaxy A71, A51 5G, A51 og udvalgte enheder af kommende produkter inden for A-serien.
  • Tablets: Galaxy Tab S7+ 5G, Tab S7, Tab S6, Tab S6 Lite og kommende enheder i Tab S-serien.

- Vi ønsker, at vores Galaxy-brugere skal kunne tage del i den nyeste innovation og de bedste oplevelser og vi ved, at mange brugere i dag beholder deres produkter i længere tid. Derfor vil vi gerne tilbyde dem øget sikkerhed og nye spændende funktioner - og ikke mindst flere muligheder for fremtidige opdateringer, som også forlænger produktets levetid, siger Claus Holm som er Director for IM & Country Manager i Denmark.

Galaxy S20-serien, der blev præsenteret i februar i år, er et godt eksempel. Serien, som ved lanceringen fulgte med Android 10, vil nu kunne opdateres med de tre kommende Android-opdateringer, der starter med Android 11. Galaxy S20-serien er den første, der senere på året tilbyder Android 11-opdateringen på eksisterende produkter og det forventes at flere enheder følger trop.

Samsung samarbejder kontinuerligt med partnere over hele verden for at skabe de bedste mobile oplevelser for Galaxy-brugere. Samsungs sikkerhedsplatform, Samsung Knox, tilbyder også sikkerhedsopdateringer til Android og proprietære app-funktioner så snart det er muligt.

For mere information om softwareopdateringer og produktspecifikationer for Samsung enheder, kan du besøge news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/galaxy.

[1]Tilgængeligheden af Android OS-opdateringer kan variere afhængigt af enhed og marked

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/