Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Samsung styrker indsatsen over for B2B-kunder med nye Knox Mobile Enrollment-optimeringer

Samsung offentliggør i dag et nyt samarbejde med distributørerne Ingram Micro Mobility og Tech Data, hvilket i fremtiden muliggør en mere effektiv og tidsparende integration af Knox Mobile Enrollment for Samsungs B2B-kunder.

København d. 18. december – Samsung Knox Mobile Enrollment (KME) blev lanceret i Norden for to et halvt år siden. I dag offentliggør Samsung nye partnerskaber med Ingram Micro Mobility og Tech Data, hvilket optimerer integrationen af Knox Mobile Enrollment-servicen for danske B2B-kunder.

At udrulle nye mobile enheder tager tid for både virksomheders IT-administratorer og brugerne. Og de mobile enheder er ikke sikre, før brugeren gør noget aktivt selv, hvilket bringer virksomhedsdata i fare. Samsung designede Knox Mobile Enrollment for netop at adressere den sikkerhedsrisiko og gøre integrationen af nye mobile enheder nemmere for både administrationer og brugere.

“De nye partnerskaber betyder, at vores danske B2B-kunder nu kan få Samsungs enheder i en corporate MDM/EMM-platform i det øjeblik, den mobile enhed pakkes ud af æsken uden at skulle forstyrre IT-afdelingen. Det gør det nemmere end nogensinde før at sikre en gnidningsfri udrulning, uanset om det drejer sig om en enkelt enhed eller flere tusinde på samme tid. Når en kunde opretter en Knox Mobile Enrollment-profil, betyder det, med de nye partnerskaber, at fremtidige devices kan registreres i KME-platformen, allerede når de sendes afsted fra distributøren. Det betyder, at de mobile enheder automatisk udrulles i platformen, uden at IT-afdelingen behøver at blive involveret. Samsung KME virker med alle solgte produkter, både mobiler og tablets, siger Claus Holm, nordisk salgsdirektør, B2B Mobility, og landechef for Samsung Danmark.

Samsungs partnere udtaler:

“Forestil dig at købe 1.000 nye Galaxy S8 og være nødt til at sende hver enhed forbi virksomhedens IT-afdeling, før Knox er konfigureret og klar til medarbejderen. Det er ikke længere tilfældet. Vi kan tilpasse Knox Mobile Enrollment-interfacet med virksomhedslogo og installere servicen på alle enheder, før de sendes afsted. Og det sparer både tid og penge for kunderne, siger Daniel Stentebjerg Petersen, Product Manager hos Ingram Micro Mobility.

“Et forudbestemt Knox Mobile Enrollment-interface introducerer datasikkerhed på en mere naturlig og genkendelig måde for medarbejderen, så snart de tænder deres nye enhed. Vi er glade for at kunne være med til at få Knox-servicen til at syne mere integreret for medarbejderen fra dag et, siger Jesper Frost, Director, Product Management & Marketing hos Tech Data.


Om Ingram Micro Mobility og Tech Data

Tech Data and Ingram Micro Mobility er autoriserede distributører af Samsungs mobile enheder i Danmark. Partnerskaberne med Samsung muliggør en nem og tilpasset integration af Knox Mobile Enrollment som en IT-sikkerhedsservice for slutbrugere.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån