Få vores nyheder på mail

Samsung søger startups til Slush

Pressemeddelelse   •   Nov 29, 2016 13:00 CET

Helsinki den 29. november 2016 - Sammen med Samsungs globale innovations- og R&D-team søger Samsung Nordic efter globale innovationstalenter på Slush 2016. Samsung inviterer medier og alle Slush-besøgende til at kigge forbi Slush 2016, der blandt andet byder på:

Møder mellem startups og Samsungs R&D og investorer
Samsung ønsker at investere i innovative og banebrydende teknologier. I et forsøg på at få idéer på banen, har Samsung oprettet en Pitch Box, hvor startups kan pitche deres ideer til Samsungs R&D-hold og til investorer over hele verden. Den bedste pitchvideo vil desuden blive belønnet med en tur til Silicon Valley i Californien, til Samsungs Developer Conference i foråret 2017.

ARTIK bringer IoT til Slush
Samsungs ARTIK er en komplet IoT-udviklingsløsning der hjælper virksomheder med at bringe deres IoT-projekter fra idé til virkelighed. Internet of Things (IoT)-teknologi handler om at forbinde vores oplevelser, sætte strøm til ’smart cities’, beskytte miljøet og give bedre sundhedsløsninger. ARTIK er en åben IoT-platform, der minimerer fragmentering og giver mulighed for hurtigere implementering af IoT. Samsung tilbyder demoer ved ARTIK-platformen på Slush 2016 den 30. november og 1. december, og alle deltagere opfordres til at komme forbi og se modulerne i aktion på Samsungs stand. Læs mere om Samsung ARTIK.

Virtual Reality hjælper med at træffe velbegrundede beslutninger
Samsungs VR-partner, wec360°, er til stede på Samsung-standen, hvor de demonstrerer, hvordan VR og AR kan bruges til at hjælpe forbrugerne med at træffe velbegrundede og sikre købsbeslutninger. Gear VR bruges til at demonstrere, hvordan forbrugere eksempelvis kan opleve deres fremtidige lejligheder i virtual reality. Læs mere om wec360.

Social Innovation Workshop
Samsung tror på, at en ubøjelig vilje til at forfølge innovation er det bedste brændstof til meningsfulde fremskridt, og Samsung ønsker, at mennesker, produkter og services skal bidrage til at skabe et bedre samfund. Samsungs Social Innovation workshop vil blive afholdt på Slush 2016 den 30. November og 1. december, hvor vi vil introducere begrebet Social Innovation og Impact Investering og vise, hvordan teknologien kan bruges som en motor for det gode, og hvordan de sociale konsekvenser af virksomheder kan måles. Medieforespørgsler vedrørende workshoppen kan sendes til samsungpr@osg.fi

Samsung-standen er beliggende nær centerscenen på Slush 2016 på Exhibition and Convention Center i Helsinki (Messukeskus).

For mere information om Samsung på Slush 2016:
Hanna Brenner, Communications Manager, +46 70 666 53 95, h.brenner@partner.samsung.com
Toni Perez, OSG Communications, +358 400 630 063, toni.perez@osg.fi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/