Få vores nyheder på mail

Samsung slår sig løs på IFA 2014

Pressemeddelelse   •   Sep 04, 2014 12:17 CEST

Et buet Ultra HD-TV på 105 tommer indleder en revolutionerende æra i tv-verdenen

IFA, Berlin – 4. september, 2014 – Lige så sandt som at IFA er tilbage i september er det, at Samsung er tilbage på IFA. Denne gang for at byde på produkter, der har fokus på de buede former.

At Samsung satser på en buet fremtid er ingen hemmelighed. På IFA præsenteres det største udvalg af Curved TV og buede audioprodukter på det europæiske marked hidtil. Der præsenteres et line-up bestående af i alt sytten buede TV-modeller i Ultra HD og Full HD fra 48 tommer til hele 105 tommer. Det ene er desuden bøjeligt – du vælger selv, om du vil have en flad eller en buet skærm. Men der er mere. Alt fra nye Multiroom-højttalere og løsninger til det intelligente hjem, til en helt ny eksklusiv serie af køkkenprodukter og den robuste tablet Galaxy Tab Active. Her er et udvalg af nyhederne:

Curved UHD TV 105 tommer i 21:9-format

En medrivende biografoplevelse derhjemme

Ønsker du en ægte biografoplevelse i din stue? Så kan vi berolige dig. En af Samsungs nyeste topmodeller er et 105-tommer stort Curved UHD TV med det brede billedformat 21:9: Det samme som anvendes i biografer. Med i alt elleve millioner pixels (5120x2160) giver dette TV fem gange så høj opløsning som Full HD. Selv indholdet i SD- eller i Full HD-format er opskaleret til UHD-opløsning. Med hjælp fra Samsungs egen billedteknologi (Peak Illuminator) skabes der, i forlængelse heraf, et mere detaljeret billede, selv i de mørkeste dele af billedet.

Sammen med den kraftfulde indbyggede højttaler på 160 watt, giver dette Curved UHD TV en imponerende oplevelse.

Bøjeligt UHD TV 105 tommer i 21:9 format

Samsung gør det let at vælge – flad og buet skærm i samme TV

På IFA præsenteres flere buede nyheder. Måske er den mest bemærkelsesværdige Samsungs 105 tommer store UHD TV med billedformatet 21:9. Ikke kun på grund af formatet eller den ekstreme opløsning – men fordi det er bøjeligt. Ja, du læste rigtigt. Samsungs UHD TV går uden problemer fra fladt til buet, og lader dermed brugeren bestemme sin egen oplevelse. Dette TV har som andre tidligere TV-modeller fra Samsung et design kaldet Timeless Gallery. Modellen er naturligvis udstyret med den nyeste billedteknologi, såsom UHD Dimming og UHD-opskalering for et mere detaljeret billede med forbedrede kontraster. 

Curved soundbar HW-H7500/1

Designet til at matche Samsung Curved TV

Nu lancerer Samsung en buet trådløs soundbar til at matche de udvalgte modeller i Samsungs serie af buede TV på 55 og 65 tommer. Denne soundbar kan med fordel placeres på en TV-bænk sammen med et TV-stativ. Den kan også nemt monteres på væggen sammen med Samsungs buede TV-modeller ved at fastgøre den i bunden af det vægmonterede TV, så den svæver i luften.

Samsungs egen teknologi givet detaljeret lyd med minimal forvrængning. Med understøttelse af 8.1-kanallyd, er denne soundbar udstyret med to højttalere på siderne, som spreder lyden i tre forskellige retninger, hvilket skaber en mere medrivende og omsluttende surround sound. Den nye model har et iøjnefaldende design i børstet aluminium i sort og sølv. Lanceres i oktober med en vejledende udsalgspris på 5.500 kr.

Galaxy Tab Active

En robust tablet der er designet til professionelle brugere

For første gang nogensinde tilbyder Samsung en tablet der er specielt designet til professionelle brugere og arbejdspladser med udfordrende miljøer. Galaxy Tab Active er 8.0 tommer, og er den næste tilføjelse i Samsungs satsning på tablets. Samsung har kombineret deres ekspertise med resultater fra fokusgrupper med professionelle brugere til at udvikle Tab Active. Resultatet er en tablet, der passer til arbejdet på et kontor, men som også kan holde til udendørsarbejde i udfordrende miljøer. Den er IP67-klassificeret, stødsikker fra 1,2 meter når det medfølgende cover er på, kompatibel med Samsung Knox, har en batterilevetid på 8-10 timer, et udskifteligt batteri og den nye pen C-Pen. Med kameraet (3,1 megapixel) er det muligt at scanne stregkoder. Tab Active er også NFC-kompatibel, hvilket giver mulighed for øget effektivitet og produktivitet. Galaxy Tab Active lanceres i farven Titanium Green, wifi (3.500 kr.) eller wifi/4G (4.400 kr.), 16BG + MicroSD (op til 64GB). Besøg www.samsungmobilepress.com for billeder, specifikationer og mere information.

Nye Multiroom-højttalere M3

Trådløs musik via wifi – lillebror M5 og M7 præsenteres på IFA

Tidligere på året lancerede Samsung sit nye lydsystem Multiroom med understøttelse af Spotify Connect. Det er et moderne system, hvor brugeren spiller musik via wifi og selv vælger antallet af højttalere ud fra behov. Med lanceringen af M3 – en mere kompakt model med en lavere pris – vokser mulighederne nu for at skabe sit eget skræddersyede lydsystem med musik i alle rum. Med flere højttalere, kan du vælge at spille forskellige sange i forskellige rum, samme sang i alle rum, eller en sang i et rum. Du vælger selv, trådløs frihed helt enkelt. Ved hjælp af Spotify Connect kan brugerne som sædvanligt afspille musik direkte fra Spotify-appen, med fuld funktionalitet og uden at musikken afbrydes af for eksempel indgående opkald. Du kan styre lydsystemet fra din smartphone eller tablet ved hjælp af appen Samsung Multiroom. M3 lanceres i september med en vejledende udsalgspris på 1.495 kr.

Powerbot VR9000

Kontroller Samsungs nyeste robotstøvsuger med fjernbetjening

I dag er Samsung et af Europas hurtigst voksende mærker inden for hvidevarer og husholdningsprodukter. Nu har Samsung udvidet sit sortiment af støvsugere med lanceringen af den nye robotstøvsuger VR9000 i farven sort/guld. En af de mange nye funktioner er Point Cleaning™, hvilket betyder, at brugeren kan pege på et bestemt gulvareal med fjernbetjeningen, hvorefter støvsugeren følger lyset og rengør overfladen. Takket være Samsungs egen teknologi har VR9000 en sugeevne, der er langt mere kraftfuld i forhold til konventionelle robotstøvsugere. VR9000 har også en forbedret evne til at undgå at blive viklet ind i ledninger, tæpper eller andre mulige forhindringer, der kan være på gulvet. Og takket være den nye højtydende sensor, kan robotstøvsugeren nemt og intelligent navigere gennem et rum uden at sidde fast mellem for eksempel stoleben. På IFA præsenterer Samsung to innovative støvsugere – med modellerne VC8100 og VC7000 behøver du for eksempel ikke at skifte stikket, når du støvsuger. VR9000 lanceres i oktober til en foreløbig, vejledende pris på 7.280 kr. Endelig pris følger. 

Samsung Chef Collection

Nøjagtige temperaturer med ny eksklusiv køkkenserie fra Samsung

Nu lancerer Samsung en helt ny, innovativ køkkenserie med navnet Chef Collection bestående af flere eksklusive produkter. Med hjælp fra nogle af verdens bedste kokke, har Samsung udviklet køkkenprodukter, der gennemgående fokuserer på at opnå nøjagtige og optimale fødevaretemperaturer for den bedste smagsoplevelse. Serien består blandt andet af et nyt kølefryseskab, som takket være en jævn og præcis temperatur holder selv de mest følsomme råvarer friske i lang tid. Ovnen i serien er en gourmet-varmluftsovn, der anvender damp opvarmet til op over 100 grader, som hurtigt fordeles jævnt i hele ovnen. Dette fremhæver råvarernes tekstur og smag, især ved bagning og stegning. Når middagen er serveret og porcelænet tages væk klarer opvaskemaskinen fra Chef Collection med lodrette stråler opgaven. Den nye serie vil blive lanceret i første kvartal af 2015. 

SamsungSmart Home

En smartere måde at leve

På IFA viser Samsung de seneste nyheder inden for Smart Home. De nye løsninger omfatter blandt andet privatalarm, energiforbrug og stemmestyring, som er en del af Samsungs mål om at realisere drømmen om det intelligente hjem. Ved at kombinere Samsungs egne produkter med tredjepartsprodukter, såsom digitale dørlåse og IP-kameraer, sigter Samsung mod at udvikle en komplet og problemfri løsning. Det skal for eksempel være muligt via en app knyttet til et IP-kamera, at finde ud af om alt er vel derhjemme. Eller at få et klart overblik over energiforbruget, eksempelvis fra din luft-varmepumpe, eller hurtigt og nemt at være i stand til at påvirke, hvor meget energi dine apparater forbruger. En anden smart funktion er, at lys og aircondition kan tændes automatisk, når du nærmer dig dit hjem. Eller hvorfor ikke aktivere robotstøvsugeren eller de smarte LED-lamper gennem funktionen stemmegenkendelse S Voice, som blev findes i Galaxy- og Gear-serien.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.