Få vores nyheder på mail

​Samsung sikrer mere plads til en overkommelig pris med 860 QVO SSD

Pressemeddelelse   •   Nov 27, 2018 16:00 CET

København – 27. november, 2018 – Samsung har i dag løftet sløret for deres nye SSD-enhed, Samsung 860 QVO SSD, der sikrer op til 4 terabytes (TB) lagringsplads og en exceptionel overførselshastighed og pålidelighed. 860 QVO bygger på designet bag virksomhedens højdensitets 4-bit MLC (multi-level cell) NAND flash-arkitektur, og gør terabyte-kapaciteter mere tilgængelige – ovenikøbet til en mere overkommelig pris.

- I dag producerer og gemmer forbrugerne flere højopløselige filer end nogensinde før – heriblandt 4K videoer og grafisk avancerede spil. Dette øger behovet for større kapacitet og bedre præstationsevne hos lagringsenheder. Med offentliggørelsen af 860 QVO viser Samsung, at vi fortsat vil vise vejen inden for multi-terabyte SSD-enheder, der sikrer hurtig ydeevne, pålidelighed og værdi til endnu flere brugere rundt omkring i verden, siger Dr. Mike Mang, vice president for Brand Product Marketing, Memory Business hos Samsung Electronics.

PC-brugere, der håndterer store multi-media filer, har ofte brug for at opgradere deres PC’s lagringskapacitet for at forbedre anvendelsesoplevelsen. 860 QVO, som er designet ud fra en standard SATA-grænseflade og en formfaktor på 2,5’’, passer perfekt til de fleste bærbare- og stationære computere. Ved at tilbyde både høj ydeevne og kapacitet på én enhed, gør 860 QVO op med behovet for at tilføje en anden SSD eller HDD enhed for at sikre mere plads.

Samsungs 860 QVO understøtter læse- og skrivehastigheder på henholdsvis op til 550 megabytes pr. sekund (MB/s) og 520 MB/s[1], og opnår dermed samme ydeevne som 3bit MLC SSD takket være Samsungs seneste 4bit V-NAND testede MJX controller. I SSD’en findes desuden en integreret og intelligent TurboWrite teknologi[2], som hjælper med at accelerer hastigheden og samtidig bibeholde den høje ydeevne over længere tid.

For at opnå optimal pålidelighed tilbyder Samsungs skriftlige bytes baseret på en analyse af SSDs forbrugeres anvendelsesmønstrer: en treårig begrænset garanti[3] eller op til 1440 terabytes skrevne (TBW) for 4 TB-versionen, og 720 TBW og 360 TBW for henholdsvis 2TB- og 1 TB-versionerne.

Samsungs 860 QVO vil være tilgængelig i starten af januar med en vejledende pris på 1199 DKK for 1TB-modellen. For yderligere information, besøg samsung.com/ssd eller samsungssd.com.


Specifikationer

Kategori Samsung 860 QVO
Grænseflade SATA 6 Gbps
Formfaktor 2.5’’
Lagerplads Samsung V-NAND 4-bit MLC
Controller Samsung MJX Controller
DRAM 4GB LPDDR4 for 4TB 2GB LPDDR4 for 2TB 1GB LPDDR4 for 1TB
Kapacitet 4TB, 2TB, 1TB[4]
Seq. læse/ skrivehastigheder Op til 550/520 MB/s
Ran. Læse/skrivehastigheder Op til 97K/89K IOPS
Software Magician Software for SSD management
Total skrevne bytes 1,440TB (4TB) 720TB (2TB) 360TB (1TB)
Garanti Tre (3) års begrænset garanti[5]

###

[1]Ydeevnen kan variere afhængigt af SSD-firmwareversion, systemhardware og konfiguration. Sekventiel skriveydelse blev målt med aktiveret Intelligent TurboWrite-teknologi. Sekventiel skriveydelse kan ikke opretholdes for datadeling, der overstiger Intelligent TurboWrite-bufferstørrelse. Sekventielle skrivepræstationsvurderinger er baseret på CrystalDiskMark v.5.0.2. Random-ydelsen blev målt med aktiveret Intelligent TurboWrite-teknologi. Random-ydeevnen kan ikke opretholdes for datadeling, der overstiger Intelligent TurboWrite-bufferstørrelse. Tilfældige præstationsmålinger er baseret på IOmeter 1.1.0.

* Testsystemkonfiguration: Intel Core i7-4790k CPU @ 4GHz, DDR3 1600MHz 8GB, OS-Windows 7 Ultimate 64bit, chipsæt-ASUS-Z97-PRO

[2]Den intelligente TurboWrite-teknologi justerer bufferstørrelsen til optimale niveauer afhængigt af lagerpladsen; op til 42 GB på 1TB-modellen og op til 78 GB på 2TB og 4TB modeller. For mere information, besøg www.samsungssd.com.

[3]Fem år eller TBW, alt efter hvad der kommer først. Yderligere oplysninger om garantien findes i vedlagte garantidokumenter i pakken.

[4]1GB = 1.000.000.000 byte af IDEMA. En vis mængde kapacitet kan bruges til systemfiler og vedligeholdelse, så den faktiske kapacitet kan afvige fra det, der er angivet på produktmærket.

[5]Samsung Electronics er ikke ansvarlig for ethvert tab, herunder men ikke begrænset til tab af data eller andre oplysninger, der er gemt på et Samsung Electronics-produkt eller tab af fortjeneste eller tab, som kan skyldes brugeren. For mere information om garantien, besøg samsung.com/portable-ssd.

[NML1]På dansk?

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/