Få vores nyheder på mail

Samsung Serif TV kommer nu til Danmark

Pressemeddelelse   •   Mar 01, 2016 10:15 CET

Fra tirsdag d. 1. marts kan Samsung Serif TV købes hos HAY House i København og i Aarhus. Det banebrydende TV har netop vundet Wallpapers ’Best Domestic Design’ award 2016 og har taget hele designverdenen med storm.

Det var under stor mediebevågenhed, at Samsung sammen med Erwan og Ronan Bouroullec i efteråret 2015 kunne præsentere det nye Samsung Serif TV under London Design Festival. Ifølge den franske designduo hører TV’et ikke til i teknologi-kategorien. Tværtimod skal det ses som en del af hjemmets interiør. Og nu kommer TV’et endelig til de danske butikker. Fra og med i dag vil det særprægede TV nemlig kunne købes i HAY House i København og Aarhus.

”En af grundstene hos os er meningsfuldt og autentisk design, der skaber funktionelle løsninger til brugeren. Vi er altid på jagt efter innovative og ukonventionelle idéer, og vi er derfor glade for, at Serif TV’et nu bliver en del af vores tilbud til de danskere, der leder efter det helt særlige til deres hjem,” fortæller Rolf Hay

TV’ets design, der i profil danner et stort ’i’ med seriffer i top og bund, er skabt ud fra idealet om, at det kan fungere selvstændigt som en del af indretningen. TV’et kan stilles på ben, således at det kan flyttes og tilpasses rummets øvrige stil.

"Med Serif TV har vi fokuseret på at skabe et nyt gennembrud i TV-markedet, der afspejler brugernes livsstil og æstetik, snarere end blot at fokusere på tekniske specifikationer og skærmteknologi. HAY har opbygget et internationalt ry for at være garant for kvalitet og innovation, så vi er stolte af at kunne samarbejde om denne lancering,” fortæller Kasper Thomsen, salgschef for TV hos Samsung Danmark.

Ronan og Erwan Bouroullec har været inde over hele designprocessen af det nye TV. TV’ets interface er sågar specialdesignet af brødrene og bagsiden af TV’et er dækket af et særligt vævet stofpanel, som skjuler stik og indgange, noget der normalt ikke er en prioritet i designet af et TV.

I januar 2016 vandt Samsung Serif TV Wallpapers velrenommerede pris ’Best Domestic Design 2016’. Bouroullec-brødrene vandt ligeledes prisen ’Designer of the year 2016’.

Fakta:

TV’et kommer i tre størrelser: 24, 32 og 40 tommer og tre farver; rød (24”), blå (32” og 40”) og hvid (alle størrelser). Samsung Serif TV forhandles i Danmark af HAY fra d. 1. marts, og kan købes i deres butikker i København og Aarhus. Pris mellem 5.499 kr. og 11.999 kr.

Hør Ronan og Erwan Bouroullec fortælle om deres vision med Samsung Serif TV: https://youtu.be/61zHAXlLV6Y og få et smugkig på TV’et her: https://youtu.be/0QYF5TF_sdQ

For yderligere information besøg venligst: www.seriftv.com.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 319.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på news.samsung.com/global

Om HAY
HAY startede i 2002 med ambitionen om at skabe nutidige møbler med blik for moderne livsstil og avanceret industriel produktion. Den ambition har vi stadigvæk. Gennem vores engagement i design og produktion af møbler og accessories med international appel, bestræber vi os på at gøre godt design tilgængeligt for flest mulige. 
Vi inspireres af arkitekturens stabile strukturer og modens dynamik, som vi søger at forene i langtidsholdbare kvalitets-produkter, der skaber merværdi for brugeren. 
HAY’s fortsatte vision er at skabe ukompliceret, funktionelt og æstetisk design i samarbejde med nogle af verdens mest talent­fulde, nysgerrige og modige designere.

Om Ronan & Erwan Bouroullec
Ronan Bouroullec (født 1971) og Erwan Bouroullec (født 1976) har arbejdet sammen i omkring tyve år. Deres arbejde spænder bredt: lige fra design af smykker til møbler og arkitektur. Brødrene har samarbejdet med førende designvirksomheder som Vitra, Artek, Magis, Alessi, Established & Sons, Axor Hansgrohe, Flos, Kvadrat, Kartell, Kettal, Iittala, Cappellini, Ligne Roset, Nani Marquina, Mattiazzi, Mutina og HAY. Ronan & Erwan Bouroullecs design er desuden en del af udvalgte internationale museers permanente samlinger og flere museer har dedikeret deres udstillinger til Ronan og Erwan Bouroullecs arbejde, herunder Design Museum, London, Museum of Contemporary Art, Los Angeles, Centre Pompidou Metz, Museum of Contemporary Art , Chicago og Musée des Arts Décoratifs i Paris.
Bouroullec studio ligger i Paris, og teamet består af omkring otte personer.
Læs mere om Ronan & Erwan Bouroullec her: http://www.bouroullec.com