Gå til indhold
Samsung præsenterer TV- og lydnyheder på Unbox & Discover event

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer TV- og lydnyheder på Unbox & Discover event

Samsung præsenterer TV- og lydnyheder på Unbox & Discover 

Samsung Electronics har i dag afholdt et virtuelt event med fokus på at introducere årets nye TV- og lydprodukter, deriblandt flagskibsmodellen Neo QLED, soundbars og tilbehør.

København – 30. marts, 2022 – Samsungs nye line up for 2022 byder på innovation og design, der tager TV-oplevelsen til det næste niveau. Årets produkter og de nye smarte funktioner gør TV’et til en central del af blandt andet gaming-, streaming-, underholdning og arbejde. Samsungs portofolie udspringer fra visionen ”Screens Everywhere, Screens for All”, med fokus på at give brugere en personlig oplevelse uanset behov eller livsstil.

Samsungs mål er at skabe produkter som giver brugere en fantastiske oplevelse, og tillader dem at udnytte de integrerede funktioner. Årets Neo QLED 8K er eksempelvis udrustet til at opfylde alle vores forbrugeres forskellige behov og hjælper dem til at betragte TV’et som en ny og mere central del af hjemmet, siger Casper Bull, talsperson for TV/AV hos Samsung i Danmark.

Under eventet blev produkter som disse præsenteret:

 • Neo QLED 8K
 • Dolby Atmos Lyd med smarte funktioner
 • Slim Fit Wall Mount
 • Studio Stand
 • Auto Rotation

Samsung introducerer også nye smarte funktioner som præsenteres i deres 2022 line up. Det inkluderer blandt andet:

 • Ny Smart Hub
 • Smarte underholdningsalternativer
 • Ambient-mode
 • En forbedret gaming-oplevelse
 • SmartThings
 • NFT Platform

For mere information om produktnyheder og Unbox & Discover, besøg Samsungs globale nyhedsrum: http://news.samsung.com/global/

Pressekontakt
Elin Axelsson / +46 73 671 95 26 / e.axelsson@samsung.com

Testprodukter
RelationsPeople / Samssung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med innovative idéer og teknologier. Virksomheden omdefinerer TV-verdenen, smartphones, tabletter, hårde hvidevarer, netværkssystemer, hukommelse, gadgets, LSI-systemer og LED-løsninger. For de seneste nyheder, besøg Samsungs Nyhedsrum: http://news.samsung.com.

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån