Gå til indhold
Samsung præsenterer sit Neo QLED TV line-up for 2022

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer sit Neo QLED TV line-up for 2022

København, 21. februar 2022 - Samsung Electronics præsenterer nu sit nye Samsung Neo QLED 8K og 4K TV-sortiment. Sortimentet er baseret på sidste års prisvindende line-up og inkluderer opgraderinger og funktioner, der repræsenterer store fremskridt inden for kvalitet og ydeevne.

Årets line-up toppes af flagskibsmodellen QN900B og vil bestå af seks serier med størrelser fra 43" op til 85". Eksempel på prisniveau for 65” modeller:

  • QN900B, 65”, DKK 42.999
  • QN800B, 65”, DKK 31.999
  • QN700B, 65”, DKK 27.999
  • QN95B, 65”, DKK 26.999
  • QN90B, 65”, DKK 20.999
  • QN85B, 65”, DKK 18.999

Fremragende billedkvalitet

Samsungs Neo QLED-sortiment indeholder et væld af funktionsforbedringer. Quantum Mini LED-lyskilden er forbedret med 14-bit HDR-mapping, der giver endnu flere detaljer i mørke og lyse scener[1]. Alt i alt bliver Quantum Matrix-teknologien, som styrer Samsungs egenudviklede Mini LED-lyskilder, endnu mere præcis med Shape Adaptive Light, så seerne kan opleve hvert øjeblik ned til mindste detalje.

Enestående surroundlyd

Samsungs Neo QLED TV er udstyret med multi-højttalersystemer og understøtter for første gang Dolby Atmos-teknologi for at skabe en fordybende, filmisk seeroplevelse. Ud over dette fremskridt inden for lydkvalitet er der andre karakteristiske funktioner såsom Object Tracking Sound (OTS), som styrer lyden til at bevæge sig som objektet på skærmen.

Mere end et TV

Ud over den forbedrede audiovisuelle oplevelse har Samsungs smarte funktioner nået nye højder for at kunne tilbyde brugerne funktionalitet og tilpasning som aldrig før. De seneste fremskridt omfatter en opgraderet brugergrænseflade, der giver bedre muligheder for at finde indhold, inklusive Samsung TV Plus' udvidede kanaludvalg. Samsungs Smart TV-ejere vil også kunne oprette forbindelse til en række smartenheder takket være den indbyggede SmartThings-hub.

Til glæde for alle gamere vil dette års Neo QLED-modeller understøtte HDMI 2.1 (4K@120Hz eller 4K@144Hz afhængigt af modellen) på alle 4 porte.

For mere information om det nye Neo QLED-sortiment, tilmeld dig her: https://www.samsung.com/dk/tvs/neo-qled-pre-registration/


[1] Gælder modeller 55” og større.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån