Gå til indhold
Samsung præsenterer Odyssey OLED G8 Gaming Monitor på IFA 2022

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer Odyssey OLED G8 Gaming Monitor på IFA 2022

KØBENHAVN, Danmark - 2. september 2022 - Samsung Electronics Co., Ltd. præsenterer endnu en tilføjelse til Odyssey-serien: Odyssey OLED G8. Odyssey OLED G8 er Samsungs første OLED-gamingskærm og vil være tilgængelig i 34 tommer understøttet med Quantum Dot-teknologi. Dertil er den fyldt med førsteklasses gaming-funktioner - herunder en utrolig lav responstid på 0,1 ms og en opdateringsfrekvens på 175 Hz.

Skærmen har en slank metalramme og er ultraslank med en tykkelse på 3,9 mm på den tyndeste del. Skærmen kræver ingen baggrundsbelysning, mens den indeholder ægte RGB og sort, hvilket maksimerer farvenøjagtigheden - alt sammen uden farvefilter. Belysningen styres i pixels, som kan udtrykkes i sort med et næsten uendeligt kontrastforhold.

Odyssey OLED G8 er spækket med spilfunktioner, der giver enhver gamer en konkurrencemæssig fordel. For det første er OLED-skærmen VESA DisplayHDR 400 True Black-certificeret, hvilket sikrer, at indholdet vises levende og livagtigt. Ud over den hurtige responstid og opdateringsfrekvens, er skærmen yderligere forbedret af AMD FreeSync Premium, der sørger for en smidig gaming-oplevelse.

Derudover giver Odyssey OLED G8 også brugerne mulighed for at opleve det bedste af gaming, underholdning og livsstilsfunktioner på ét sted. Via Samsungs SmartHub er det muligt at streame og med adgang til de nyeste udsendelser på Amazon Prime, Netflix, YouTube og andre førende OTT-tjenester (over-the-top). Desuden kan brugerne nyde gratis live-indhold uden behov for downloads eller tilmeldinger, hvilket Samsung TV Plus gør muligt.

Odyssey OLED G8 giver også brugerne komfort, mens de spiller deres yndlingsspil. Et højdejusterbart stativ (HAS) samt Tilt-funktionalitet giver mulighed for, at alle spillere kan finde en god position.

For yderligere visuel fordybelse er skærmen udstyret med Odyssey-porteføljens velkendte CoreSync & Core Lighting+. Denne avancerede belysningsteknologi, der findes på bagsiden af skærmen, matcher farverne på skærmen og skaber en imponerende og livlig skærmoplevelse. Desuden er Odyssey OLED G8 udstyret med Micro HDMI (2.1), Mini DP (1.4) og USB-C-porte for alsidig tilslutning, foruden en 5W stereohøjttaler.

Odyssey OLED G8 vil være tilgængelig i Norden senere i år.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån