Få vores nyheder på mail

Samsung præsenterer nyheder inden for hvidevarekonceptet Bespoke

Pressemeddelelse   •   Maj 11, 2021 16:00 CEST

København, 11. maj 2021 - Til det digitale event "Bespoke Home 2021" præsenterer Samsung i dag sin vision for det skræddersyede hjem. Til eventen fremhæver Samsung eksisterende produkter, der er udviklet med nye funktioner, og præsenterer også nogle helt nye produkter og tjenester.

I dag er vores hjem blevet multifunktionelle. Stuen bruges til træning eller som midlertidige klasseværelser, og køkkenbordet er blevet til et skrivebord. At leve i det "nye normale" har krævet, at vi skal være mere kreative, når det kommer til at tilpasse vores daglige rutiner til begrænsede rum. Derfor skal teknologien i vores hjem også udvikles, så den passer til vores nye livsstil og adfærd. Elektronik skal både tilbyde stilfuldt design for at tilfredsstille de trendy kunders smag samt have fleksible funktioner, der passer til enhver brugers unikke livsstilsbehov. Eventen fremhæver derfor blandt andet den globale udvidelse af Bespoke-køleskabsserien, som består af en række forskellige modeller og farver for at kunne passe til forskellige behov.

En vigtig egenskab ved køleskabet Bespoke er dets fleksibilitet. Køleskabet har et modulært design, der giver dig mulighed for at vælge enhedens størrelse og stil samt parre kølefryseskabet med 1-dørsskab. De har også fleksible temperaturkontroller til de forskellige rum, der giver dig mulighed for at kontrollere, hvordan du opbevarer din mad. Køleskabet fås også i en lang række farver og teknologier såsom:

  • No Frost-teknologi: Hjælper med at opretholde en jævn temperatur i ethvert hjørne af køleskabet for at forbedre luftcirkulationen. Dette forhindrer behovet for at afrime køleskabet eller fryseren og reducerer risikoen for isdannelse på din mad.
  • All Around Cooling: Giver jævn køling i enhver del af køleskabet ved kontinuerligt at aflæse og justere temperaturen og cirkulere kold luft fra strategisk placerede ventiler. Det betyder, at maden holdes på en jævn temperatur, så maden holder længere.
  • Metal Cooling: Fanger kold luft og holder på den, når døren åbnes og lukkes ofte, så du kan finde, hvad du leder efter, uden kulden forsvinder.
  • Digital Inverter Compressor sparer energi, holder mad frisk længere og sænker elregningen. Ni sensorer sporer variable såsom interne og eksterne temperatur- og fugtighedsniveauer i kombination med brugsmønstre. Dette gør det muligt for Digital Inverter Compressor at optimere indstillingerne for ensartet afkøling uden konstant at skulle stoppe og genstarte. Som et resultat bruger den 24 procent mindre energi end konventionelle kompressorer.

Bespoke Bottom Mount Freezer (BMF) er en nyhed i 2021 og lanceres i Norden i andet kvartal. BMF med SpaceMax™-teknologi beholder den ydre størrelse og maksimerer pladsen indeni. Den fås i to højdeindstillinger (1,85 m og 2 m). 2-meter-versionen er klassificeret A i henhold til EU’s nye retningslinjer for energieffektivitet[1], men findes også i kategorierne A-D. BMF-modulerne kan kombineres med andre brugerdefinerede moduler for at tilføje mere plads. Panelerne kommer i farverne Glam Lavendel, Satin Beige, Satin Sky Blue, Glam Navy, Clean Black, Cotta hvid, Inox og Black Rustfri.

Produktserien består også af en model med 1 dør: et 1-dørskøleskab og en 1-dørsfryser i fire forskellige farver. Farver, som forbrugerne kan vælge imellem er: Satin Beige, Satin Sky Blue, Glam Navy og Glam Lavender. De første tre har en mat overflade, der er fremragende til dem, der leder efter en nedtonet tekstur uden refleksion. Sidstnævnte har en blank overflade, der passer til dem, der sætter pris på et mere poleret udseende. Ud over Bespokes designaspekter leveres produktsortimentet også med en række funktioner, der giver ensartet og effektiv køling, hvilket hjælper forbrugerne med at holde deres mad frisk længere.

Læs mere om Bespoke køleskabe på: https://www.samsung.com/dk/refrigerators/bespoke/

[1] https://europa.eu/youreurope/business/product-requirements/labels-markings/energy-labels/index_sv.htm

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/