Gå til indhold
Samsung præsenterer nyeste flagship-modeller: Galaxy S22, Galaxy S22+ og Galaxy S22 Ultra

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer nyeste flagship-modeller: Galaxy S22, Galaxy S22+ og Galaxy S22 Ultra

København, den 9. februar 2022 - I dag præsenterer Samsung de nyeste tilføjelser til Samsung Galaxy S-serien. Serien består ligesom tidligere af tre smartphones i Samsungs ultimative premium-segment. Fælles for dem er, at de er designet og bygget i materialer af højeste kvalitet og med høj ydeevne. Sammen har de til formål at imponere både nye og loyale Samsung-brugere med de nyeste innovationer. Galaxy S22 og Galaxy S22+ tilbyder højere lysstyrke, mere kraft, længere batteritid[1] og et smartere kamera end nogen af sine forgængere. Den tredje model Galaxy S22 Ultra tilbyder alt dette plus lidt mere og udfordrer vores idé om, hvad en smartphone kan.

Tag billeder i topkvalitet både nat og dag med Samsungs mest intelligente kamera til dato

Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra er designet til at levere kameraoplevelser på højeste niveau. Med Galaxy S22-seriens nye nat-funktioner (Nightography), med 23 % større pixels[2]og Adaptive Pixel-teknologi er kameraet af bedste kvalitet. Det er designet til at lukke mere lys ind, vise flere detaljer og fange farver, der får motiver til at skille sig ud - selv i mørket[3]. Både Galaxy S22 og S22+ er bygget med et kraftfuldt 50 MP hovedkamera, 10 MP teleobjektiv og 12 MP ultra-vidvinkelobjektiv, som sikrer billedkvaliteten. Samsung Galaxy S22 Ultra er bygget med et 108 MP hovedkamera, 12 MP ultra-vidvinkelkamera og et dobbelt sæt 10 MP telefoto-kamera med Samsungs hidtil største pixelsensorer. Det gør det muligt for kameralinserne at fange mere lys og flere detaljer i videoklip. Derudover hjælper S22 Ultras avancerede Super Clear Glass-objektiv med at undgå lysrefleksioner ved optagelser i mørke.

Galaxy S22 Ultra har ikke kun Samsungs mest kraftfulde kamera, men er også det smarteste. Galaxy S22 Ultra er spækket med nye AI-funktioner såsom portrættilstand og robuste, intelligente kamerafunktioner, der lader telefonen gøre det tunge arbejde, så du kan fokusere på at tage fantastiske billeder og videoer i alt slags lys.

Uanset om du er amatør eller professionel fotograf, stiller Galaxy S22 Ultra alle de værktøjer til rådighed, som man kan have behov for til at fange fantastiske billeder. Ligesom et DSLR-kamera kan man gøre billeder lysere eller mørkere med ISO-indstillinger samt justere lukkehastighed og hvidbalance for at gøre billederne varmere eller koldere.

Hele Galaxy S22-serien er udstyret med Samsungs nyeste AI-teknologi, der sikrer den bedste kamerakvalitet. Funktioner som det nye AI Stereo Depth Map gør det nemt at tage perfekte billeder i portrættilstand, og takket være en sofistikeret AI-algoritme bliver billederne skarpe og klare. Det gør sig også gældende, hvis man fx tager billeder af sit kæledyr. Galaxy S22-serien byder nemlig på en ny portrættilstand, der fremhæver dyrs pels, så de ikke går i ét med baggrunden.

- Vores smartphone-kameraer har ændret måden, vi skaber, deler og kommunikerer med hinanden på. Gennem billeder og videoer har vi mulighed for at udtrykke os selv og komme i kontakt med andre mennesker. Derfor har vi fokuseret på at designe vores nyeste S-serie med avancerede kamerafunktioner, der fungerer både dag og nat, og som er drevet af vores bedste ydeevne til dato, siger Claus Holm, IM Director & Landechef hos Samsung i Danmark.

Kraft og ydeevne
S22-serien er bygget med et robust batteri[4]og Galaxy S22+ og S22 Ultra tilbyder op til 45W superhurtig opladning[5], så telefonen hurtigt er genopladet og klar til brug.

At streame en serie eller film vil blive en endnu bedre oplevelse på Galaxy S22, S22+ og S22 Ultras skærme. Alle enheder er udstyret med en dynamisk AMOLED[6]2X skærm, designet til især spil og videovisning. Uanset om du vælger Galaxy S22's premium 6,1"[7], Galaxy S22 +'s 6,6"[8]eller Galaxy S22 Ultras fordybende 6,8"[9]skærm, er hver skærm bygget med en intelligent Vision booster-teknologi, der automatisk tilpasser skærmen til omliggende belysning, og det forbedrer farvekontrasten. Derudover har vores hardwareforbedringer øget skærmens lysstyrke - S22 har en lysstyrke på op til 1.300 nits, mens S22+ og S22 Ultra har en top på 1.750 nits.

Galaxy S22 Ultra kombinerer det bedste fra to tidligere smartphone-succeser; den uovertrufne kraft i Note-serien og det bedste kamera og ydeevne i S-serien. Med en indbygget S Pen, avanceret natfotografering, videofunktioner og lang batteritid[10] er Galaxy S22 Ultra den mest kraftfulde Ultra-enhed, Samsung har skabt til dato.

For første gang nogensinde følger den indbyggede S Pen med i en S-serie – og det er den hidtil hurtigste og mest responsive S-Pen. Med 70% lavere forsinkelse[11] kan du skrive og tegne mere naturligt på S22 Ultras store skærm og udforske apps på nye måder. Med S Pen bliver S22 Ultra mere end en telefon og åbner for nye muligheder for kreativitet.

- Hos Samsung forsøger vi hele tiden på at hæve barren på vores premium-enheder. Galaxy S22 Ultra tager den elskede funktionalitet fra Galaxy Note og de vigtigste aspekter fra S-serien og kombinerer dem i en helt særlig smartphone-oplevelse. Dette er et klart spring mod fremtidens mobilteknologi, og det sætter nye standarder for smartphones generelt, siger Claus Holm, IM Director & Landechef hos Samsung i Danmark.

Design, der er bygget til at holde
For at skabe et slankere og mere raffineret look er Samsung Galaxy S22 og S22+ bygget med en markant skærm, et luksuriøst glas og en blød finish. Nu er kamerahuset i S-serien designet til at matche farven på bagsiden af telefonerne med en tynd og symmetrisk metalramme. Resultatet er en afbalanceret og elegant fremtoning. Både Samsung Galaxy S22 og S22+ fås i farverne Phantom Black, Phantom White, Green og Pink.

Med integrerede kameralinser og en elegant metalramme, der skaber en spejleffekt, er Galaxy S22 Ultra et førsteklassesprodukt i udseende og brug. Det luksuriøse og matte finish giver et elegant touch til S22 Ultras flydende og bløde layout, som komplementeres med Galaxy Notes' ikoniske skarpe vinkler - alt sammen omsluttet af et strømlinet design, der skaber helheden. Galaxy S22 Ultra er lige så holdbar, som den er iøjnefaldende, og kommer i fire naturinspirerede farvemuligheder; Phantom Black, Phantom White, Green og den nye farve i familien på S22 Ultra, Burgundy.

Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra er den første S-serie lavet med Armor Aluminium – det stærkeste aluminium, Samsung har brugt i en telefon til dato. Galaxy S22-serien er også de første smartphones, der har det nye Corning® Gorilla® Glass Victus® +, og hele serien er udstyret med dette glas på både for- og bagside.

Som en del af Samsungs forpligtelse til at sikre den bedst mulige oplevelse vil hele Galaxy S22-serien blive understøttet af op til fire generationer af Android OS-opgraderinger.[12]

Galaxy S22-serien gør det også nemt at tilpasse telefonen til personligt brug med Samsungs intuitive One UI-brugergrænseflade. Tilpas ikonfarver, widgets, farvepaletter og mere til dine personlige præferencer og skab en mobiloplevelse, der afspejler, hvem du er. Der er også nem adgang til en række emojis, GIF'er og klistermærker direkte på tastaturet, så du kan kommunikere præcis, hvordan du har det uden at skrive et eneste ord.

Sikkerhed med Knox Vault
Galaxy S22-serien er sikret af Samsungs kraftfulde Knox Vault-sikkerhedsplatform, som inkluderer en sikker processor og hukommelse, der beskytter følsomme data - fx dine adgangskoder, biometri eller Blockchain-nøgler fra telefonens hovedoperativsystem. Et privatlivspanel og en indikator for brugergrænsefladen gør det nemt at se, hvilke apps der har adgang til dine data og dit kamera, så du kan beslutte, om du vil give eller nægte adgang til hver enkelt app. Galaxy S22-serien introducerer også adskillige nye sikkerhedsfunktioner, herunder ARMmicro-arkitektur, der reducerer risikoen for cyberangreb rettet mod operativsystemet og hukommelse.

Bliv en del af Samsung Galaxy-økosystemet
Udover den nye S22-serie introducerer Samsung en helt ny serie af tablets og en pakke med opdaterede funktioner til Galaxy Watch4, så Samsung Galaxy-brugere altid kan være i kontakt med omverdenen. Galaxy Tab S8, inklusive Tab S8, Tab S8+ og Tab S8 Ultra, er bygget til en ny æra af tilslutningsmuligheder og er Samsungs mest alsidige serie af tablets til dato. De er bygget og designet til at imødekomme de stadigt skiftende behov, hvad enten der er tale om arbejde, fritid, leg eller noget helt fjerde.

Pris og tilgængelighed
Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra vil være tilgængelige fra den 25. februar 2022 hos udvalgte forhandlere og på Samsung.com.

Samsung Galaxy S22 (128 GB) vejledende pris fra 6699 DKK, Galaxy S22 (256 GB) vejledende pris fra 7099 DKK


Samsung Galaxy S22+ (128 GB) vejledende pris fra 8299 DKK, Galaxy S22+ (256 GB) vejledende pris fra 8699 DKK


Samsung Galaxy S22 Ultra (128 GB) vejledende pris fra 9899 DKK, Galaxy S22 Ultra (256 GB) vejledende pris fra 10699 DKK, Galaxy S22 Ultra (512 GB) vejledende pris fra 11499 DKK, Galaxy S22 Ultra (1TB), vejledende pris fra 12799 DKK

Nordisk forudbestillingstilbud
Forudbestil en Galaxy S22, S22+ eller S22 Ultra, i perioden 9.-24. februar 2022, og få et par sorte Galaxy Buds Pro med uden merpris (værdi ca. 1.770 DKK)[13]. Ved forhåndskøb hos udvalgte partnere i Norden får du også op til 1000 DKK ekstra i bytteværdi for din gamle telefon.

For mere information om Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra besøg: http://www.samsungmobilepress.com eller news.samsung.com/galaxy.


[1] Batterilevetiden kan variere afhængigt af brug.

[2] Sammenlignet med Galaxy S21 og S21+.

[3] Adaptiv pixel fungerer kun med billeder i høj opløsning, ikke grundlæggende opløsning.

[4] Værdisat i forhold til brugerprofilen for en gennemsnitlig typisk bruger. Uafhængigt evalueret af Strategy Analytics mellem 2021.12.08-12.20 i USA og Storbritannien med pre-release-versioner af SM-S901, SM-S906, SM-S908 under standardindstillingen med 5G Sub6-netværk (IKKE testet under 5G mmWave-netværk). Den faktiske batterilevetid varierer afhængigt af netværksmiljøet, funktioner og apps, der bruges, opkaldsfrekvens og beskeder og flere andre faktorer.

[5] Oplader og kabel med understøttelse af 45W opladning sælges separat

[6] Den dynamiske AMOLED 2X skærm med Vision booster på Galaxy S22 og S22+ fik en certificering fra VDE Germany for 100 procent mobil farvevolumen i DCI-P3 farven, hvilket betyder, at dine billeder ikke mister kvalitet, og at du får utroligt levende farver uanset af lysstyrkeniveau. Skærmen kan opnå maksimal lysstyrke på op til 1750 nits på Galaxy S22+ og 1300 nits på Galaxy S22, hvilket forbedrer kontrasten mellem mørke og lyse aspekter af digitalt indhold for en lysere billedkvalitet med et kontrastforhold på 3.000.000:1 på Galaxy S22+ og et kontrastforhold på 2.000.000:1 på Galaxy S22.

[7] Displaymålene er diagonale; det faktiske synlige område skyldes afrundede hjørner og kamerahuller.

[8] Displaymålene er diagonale; det faktiske synlige område skyldes afrundede hjørner og kamerahuller.

[9] Displaymålene er diagonale; det faktiske synlige område skyldes afrundede hjørner og kamerahuller.

[10] Batterilevetiden varierer med indstillinger, brug og flere andre faktorer.

[11] Sammenlignet med med Galaxy S21 Ultra

[12] Tilgængeligheden og timingen af Android OS-opgraderinger og funktioner kan variere afhængigt af enhedsmodel og marked. Enheder, der er kvalificerede til fire generationer af Android OS-opgraderinger, omfatter i øjeblikket Galaxy S22-serien (S22 / S22 + / S22 Ultra), S21-serien (S21 / S21 + / S21 Ultra / S21 FE), Z Fold3, Z Flip3 og Tab S8-serien ( Tab S8 / Tab S8 + / Tab S8 Ultra).

[13] Mere information og vilkår for tilbuddet. Besøg https://www.samsung.com/dk/offer/

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån