Gå til indhold
Samsung præsenterer nye Neo QLED, Lifestyle og OLED TV-modeller

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer nye Neo QLED, Lifestyle og OLED TV-modeller

2022-serien byder på mere avancerede funktioner og bedre skærmteknologi, og design til en fordybende seeroplevelse.

København, 17. marts 2022 - Samsung Electronics præsenterer nu sin nye TV-serie for 2022. Serien består af Neo QLED 8K-serien, Lifestyle TV og den nye Samsung OLED-model. De seneste innovationer er centrale i Samsungs filosofi "Screens Everywhere, Screens For All" og forbedrer underholdningsoplevelsen med flere valgmuligheder inden for avanceret teknologi og design.

- Samsung ønsker at inspirere folk til at skræddersy deres teknologi, så den passer til deres præferencer og livsstil. I år opdaterer vi TV'ets rolle i hjemmet med flere valgmuligheder i forhold til skærmteknologi, funktioner og design. Uanset om du ønsker, at skærmen skal passe til boligindretningen, bidrage til en fantastisk filmoplevelse eller tilbyde multiview-muligheder til træning, så er der en Samsung-skærm for alle, siger Magnus Nilsson, produktchef hos Samsung i Norden.

Neo QLED 8K

Neo QLED 8K-serien er en del af Samsungs premium-portefølje og er på forkant med farve- og kontrastinnovation. 8K-serien giver en dynamisk seeroplevelse med avanceret skærmteknologi og funktioner.

Seere kan opleve detaljerigdommen i 8K takket være Neural Quantum Processor 8K med AI. Med Samsungs voksende 8K Eco-system kan brugere nemt parre den nye Galaxy S22 for at afspille deres eget indhold i 8K-opløsning på en Samsung Neo QLED 8K-skærm.

  • Kraftig processor: Uanset om du ser den seneste storfilm eller en sportsbegivenhed, giver Samsungs Neural Quantum Processor 8K dig en oplevelse med et naturtro billede.
  • Fremragende kontrast og lysstyrke med MiniLED'er, der er 1/40 mindre end standard LED'er for større tæthed og dramatisk forbedret kontrast, når de kombineres med Neural Quantum Processor 8K. For yderligere at forbedre ydeevnen er der en ny 14-bit lyskontrol og et antireflekslag for at reducere blænding og distraktioner.
  • Designet til at imponere med det unikke Infinity One design - et utroligt tyndt panel med en dybde[1] fra 15,2 mm til 18,1 mm og detaljer i rustfrit stål.
  • Lydoplevelsen med en 90W 6.2.4-kanalsoplevelse giver QN900B dig mulighed for at mærke lyden. Tag oplevelsen til næste niveau ved at parre dit TV med en Samsung soundbar - verdens første indbyggede trådløse Smart TV-til-Soundbar Dolby Atmos-forbindelse.

2022 Neo QLED 8K line-up indeholder tre nye serier - QN900, QN800 og QN700, som vil være tilgængelig i skærmstørrelser mellem 55" og 85".

Lifestyle TV

TV spiller en større rolle i hjemmet med en stigende efterspørgsel på personalisering. Samsungs Lifestyle TV-portefølje byder på et væld af innovationer til at forbedre både seeroplevelsen og hjemmets æstetik.

The Frame 2022 skaber en bedre kunstoplevelse. Samsungs nye Matte Display bidrager med flere forbedringer såsom en reduceret blænding og en reduceret refleksion. Matte Display spreder lyset i forskellige vinkler og retninger gennem en præget overflade for at undgå, at billedkvaliteten forringes på grund af dagslys eller refleksion af lys om aftenen. Det får også kunsten på skærmen til at fremstå på en endnu mere naturlig måde.

Opdateringer i Art Store gør det nemmere at gennemse indholdet på The Frame, hvor abonnenter får adgang til mere end 1.600 kunstværker fra en række kendte institutioner[2]. Med The Frame 2022 kan nye forbrugere nu nyde en gratis prøveperiode på to måneder[3] i modsætning til tidligere, hvor det var én måned.

The Serif kommer også med en mat ramme, der passer til Matte Display-funktionen. The Sero, som også er en del af Samsungs Lifestyle TV-portefølje, har en række opdaterede funktioner. Matte Display og nye smarte funktioner er blevet tilføjet for at forbedre den vertikale skærmoplevelse.

Den matte skærm er også blevet verificeret som "Glare-Free" af Underwriters Laboratories (UL), en uafhængig sikkerhedsvidenskabelig afdeling. UL's verifikation bekræfter "Glare-Free"-certificeringen (Reflection Glare Free / Discomfort Glare Free / Discomfort Glare Free / Hability Glare Free) ved at bedømme produkterne i forhold til Unified Glare Rating (UGR), en teststandard fastsat af International Commission on Lighting (CIE).

2022-udgaven af The Frame vil være tilgængelig i størrelserne 32", 43", 50", 55", 65", 75" og 85", The Serif vil være tilgængelig i størrelserne 43", 50", 55" og 65", og The Sero kommer i størrelse 43".

Samsung OLED

I 2022 udvider Samsung sin portefølje med Samsung OLED (S95B), som giver seerne endnu mere fleksibilitet til at vælge den teknologi, der passer til deres behov og præferencer.

Samsung OLED kombinerer ydeevnen fra Neural Quantum Processor 4K, oplevelserne fra Tizen-platformen med lydoplevelserne fra Samsung Object Tracking Sound og Q-Symphony med Dolby Atmos. Alt sammen pakket i et tyndt LaserSlim design.

S95 er drevet af en Neural Quantum Processor, som er indbygget i Samsungs flagskibsmodeller Neo QLED, og som også kommer med OLED brightness booster og perceptuel colour mapping for at give lysere, mere præcise højdepunkter og de mest naturtro farver.

Samsung S95B introduceres i Norden i løbet af andet kvartal og vil være tilgængelig i størrelserne 55" og 65".

For at få mere information om den nye serie, tilmeld dig her: https://www.samsung.com/dk/tvs/neo-qled-pre-registration/


[1] Dybden varierer med model og skærmstørrelse

[2] For at få adgang til Art Stores fulde sortiment kræves et abonnement med tilhørende abonnementsomkostninger.

[3] Tilbuddet er gyldigt i 2022 og vil blive aktiveret i Samsung Promotion App. Andre betingelser i appen.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån