Få vores nyheder på mail

Samsung præsenterer meningsfuld innovation på CES 2017

Pressemeddelelse   •   Jan 05, 2017 11:24 CET

Las Vegas, USA – den 5. januar 2017 - Innovation skal løse folks behov, udfordringer og ønsker, men også skubbe til grænserne for hvad der er muligt. Nyhederne der præsenteres af Samsung på CES 2017 i Las Vegas understreger essensen af meningsfuld innovation. De tager alle udgangspunkt i, hvordan innovation kan løse udfordringerne for mennesker eller kan forenkle deres dagligdag. Eksempelvis et TV skræddersyet til at give den bedst mulige oplevelse ud fra viden om, hvordan man rent faktisk ser TV.

Nu kan du se TV, ligesom du vil
Når det kommer til TV-kiggeri, har en udfordring været, at det ofte er vanskeligt at få et perfekt billede uafhængigt af, hvilke lysforhold man har. Med Samsungs nye QLED TV har man nu løst det, og de nye TV giver en bedre billedkvalitet og kraftigere lysstyrke end nogensinde før.
Samsung QLED TV kan vise flere detaljer, flere farver og en dybere sort under alle tænkelige lysforhold i hjemmet og giver desuden den samme oplevelse, uanset hvor i rummet du sidder, og fra hvilken vinkel du ser. QLED findes i serierne Q9, Q8 og Q7. Noget, der er lige så vigtigt som et godt billede, er at TV’et passer ind i hjemmet. For at undgå kabler bagved TV’et har de nye QLED-modeller alle tilslutninger samlet i en ekstern hub, der er forbundet til TV'et via et gennemsigtigt, næsten usynligt kabel. Vægbeslaget er også nyt. Det er skjult på bagsiden af TV'et og gør det muligt at montere TV’et direkte på væggen uden nogen afstand mellem TV og væg.

Samsungs Smart-TV er også blevet klogere. Eftersom mange i dag ser indhold fra mange forskellige kilder, har Samsung samlet alle kilder i en Smart Hub, så man nemt kan skifte mellem live TV og streaming fra de foretrukne apps med fjernbetjeningen OneRemote eller gennem den nye og forbedrede mobilapp SmartView.

En Soundbar med indbygget subwoofer
Tidligere har man ofte været nødt til at have en separat subwoofer stående et eller andet sted i stuen. Det er både blevet set som som unødvendigt og kan give en ekstra udfordring i indretningen af stuen. Under CES i Las Vegas præsenterer Samsung en løsning på det problem. MS750 Soundbar er Samsungs første soundbar med indbygget subwoofer, så du ikke behøver at have en separat enhed i stuen.

Under CES viser Samsung også M9500 UHD Blu-ray-afspillere, der blandt andet gør det muligt at overføre lyd fra TV’et til dit egen Bluetooth-headset, hvilket giver øget fleksibilitet og gør det muligt at få en fængslende oplevelse uanset hvad der ellers foregår i stuen og uden at forstyrre andre. En anden nyhed på lydområdet er H7 Wireless, som er en ny smart højttaler til streaming af lyd med indbygget kontrolpanel, så du kan styre musikken uden at have fat i din smartphone.

Galaxy A-serien gør meningsfuld innovation tilgængelig for endnu flere
Den nye Galaxy A-serie, hvor A5 og A3 indgår, gør netop det. Støv- og vandafvisende certificering (IP68) i de to smartphones medfører eksempelvis, at man kan streame video i karbadet eller tage en løbetur i regnen. En anden funktion, som mange brugere har efterspurgt, er evnen til at udvide hukommelsen i telefonen, hvilket er muligt med de nye modeller, da man kan indsætte et hukommelseskort (microSD – på op til 256 GB). De nye modeller har desuden et bedre kamera, skarpere skærm og en længere batterilevetid. Designet i glas og metal er af høj kvalitet, hvilket giver en eksklusiv fornemmelse. Med Samsungs Always on-display behøver du ikke åbne telefonen for at få del i de seneste nyheder, hvilket sparer både tid og batteri.

Ud over disse nyheder offentliggør Samsung blandt andet også Quantum Dot Curved Display-monitorer, der skaber en mere farverig og fængslende spil- og underholdningsoplevelse, en ny robotstøvsuger, der gør det nemmere at komme helt ud i krogene og køleskabet Family Hub, der kommer i en opdateret version med flere modeller at vælge imellem.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/