Gå til indhold
Samsung præsenterer Gear VR – headsettet til mobil Virtual Reality

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer Gear VR – headsettet til mobil Virtual Reality

Samsung og Oculus tilføjer en ny dimension til den mobile oplevelse med Gear VR og Note 4

København, 5. september 2014 – Samsung har offentliggjort næste generations wearable-teknologi, Samsung Gear VR, som er udviklet i samarbejde med Oculus. VR-headsettet giver brugeren en helt ny måde at opleve og bruge mobilt indhold på.

– ”­­­­­Samsung Gear VR leverer oplevelser langt ud over, hvad folk forventer, de kan opnå med mobilteknologi. Det viser virkelig Samsungs fantastiske evne til at være innovative inden for wearable-segmentet”, siger Andreas Bergqvist, produktchef for mobiltelefoner hos Samsung i Norden. ”Vi er utroligt stolte og glade for, at vi sammen med Oculus nu kan levere en så engagerende oplevelse til vores kunder.”

Fantasi bliver til virkelighed
Samsung Gear VR giver en fantastisk højtopløst billedoplevelse ved hjælp af 5,7-tommer Quad HD Super AMOLED-skærmen på Galaxy Note 4. Med Gear VR får du 360-graders 3D-video, og spil tages til et helt nyt niveau i verdener, hvor fantasi bliver til virkelighed. Samsung og Oculus skaber en helt ny og spændende oplevelse, og det hele foregår på en mobil enhed.

Behagelig og trådløs
VR-headsettet er trådløst og er lavet i et blødt, fleksibelt og let materiale, som gør det behageligt at bruge. Når Gear VR bliver tilgængeligt, vil der allerede findes et bredt udvalg af film, spil, 360-videoer samt undervisnings- og eksperimentelt materiale, der kan benyttes sammen med Gear VR.

Samsung Gear VR kommer i farven ”Frost White” og vil være tilgængelig fra november på udvalgte markeder. Gear VR vil dog ikke være tilgængelig på det danske marked.

FAKTA: Samsung Gear VR er udstyret med en optisk linse med 96˚ synsfelt, sensorer: accelerator, gyrometer og sensorer til afstandsmåling. Motion to Photon latency: < 20ms, kan tilpasses både til nær- og langsynethed., Interpupillary Distance Coverage: 55 ~ 71 mm, forbindelse: microUSB 1,1 til Galaxy Note 4, dimensioner: 198x116 mm, controller: touchpad, tillbageknap, volumenknap, Micro SD-kort (16GB). De fleste 360-videoer er forudindstillet på enheden*

*Indholdet kan variere fra land til land

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Pressekontakt

Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation +45 22 65 52 56
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Pressekontakt PR Consumer Electronics 0722376667
Fredrik Ekström

Fredrik Ekström

Pressekontakt PR Mobile Experience 0761198948