Gå til indhold
Samsung præsenterer Gear Fit på MWC 2014

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer Gear Fit på MWC 2014

Nyt wearable-produkt med et unikt design og stil, der indeholder alle de funktioner den aktive bruger har behov for.

Barcelona, ​​Spanien – 25. februar 2014 - Samsung lancerer nu Samsung Gear Fit, branchens første buede, AMOLED-baserede wearable-produkttil den aktive bruger. Gear Fit tilbyder en uovertruffen kombination af Samsungs teknologi, samt nogle af de mest omfattende træningsværktøjer tilgængelige netop nu. Brugeren kan træne og fortsætte sit aktive liv, uden at skulle tilsidesætte personlig stil eller mobilforbindelse.

”Samsung ved, at den næste generation af wearable løsninger skal afspejle kundernes forskellige behov og interesser”, siger Morten Witt, Key Account Manager for Telecom, Samsung Danmark. ”Som reaktion på dette, fortsætter vi med at udvide vores sortiment af Gear-produkter med unikke løsninger, der imødekommer flere behov. Det nye Samsung Gear Fit er designet til de brugere, der arbejder for et mere sundt og aktivt liv.”  

Uanset om Samsung Gear Fit bruges sammen med andre enheder eller alene giver Gear Fit brugeren mulighed for at tage kontrollen over sit aktive liv og samtidig være tilgængelig.

Den ultimative træningsløsning
Samsung Gear Fit er designet med en behagelig pasform, der passer perfekt til håndleddet, og skærmen er en Super AMOLED skærm der giver en optimal oplevelse. Samsung Gear Fit er mere end et fitness-armbånd, det hjælper også brugeren til at holde styr på indgående opkald, e-mails, sms'er, alarmer, planlægning og en række apps fra tredjepartsproducenter. Armbåndet kommer i flere forskellige farver - sort, orange og grå.

Med Samsung Gear Fit får brugerne adgang til Samsungs unikke wearable teknologi der tilbyder skræddersyet træningsoverblik i realtid, og som gør det muligt at tilpasse træningen til ens individuelle behov.

Samsung Gear Fit kommer i butikkerne fra april, til en vejledende udsalgspris på 1.695 kr.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92