Gå til indhold
Samsung præsenterer Galaxy XCover 5 - avanceret smartphone til hårde miljøer

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer Galaxy XCover 5 - avanceret smartphone til hårde miljøer

Samsung præsenterer i dag Galaxy XCover 5, en robust og sofistikeret telefon, der er tilpasset til et hårdt arbejdsmiljø, mens den imødekommer kravene fra en stadig mere mobil arbejdskraft. Galaxy XCover 5 er udviklet til praktisk arbejde i felten og på fabrikken. Den kombinerer holdbarhed med komfort og er fleksibel og let at have i hånden, men robust nok til at modstå de hårde arbejdsforhold. Galaxy XCover 5 har øget trykfølsomhed til brug med handsker og et let genopladeligt batteri til produktivitet hele dagen.

"XCover er en meget populær og efterspurgt produktserie inden for transport, retail- og fabriksindustrien. XCover 5 er vores seneste tilføjelse til serien, der møder de udfordringer, som feltarbejdere dagligt står over for. Den beskytter desuden følsomme oplysninger og er stødsikker og holdbar i alle miljøer. Uanset om det er på fabriksgulvet, i ekstrem varme, regn eller sne, imødekommer den kravene til et hårdt arbejdsmiljø og øger samtidig produktiviteten", siger Claus Holm, IM Director & Landechef i Danmark.

Bygget til hårde forhold

Galaxy XCover 5 er rustet til at håndtere hårdt arbejde og aktiviteter. Med forbedret stødabsorbering kan Galaxy XCover 5 modstå mere end før. Telefonen er IP68-klassificeret, hvilket betyder, at den kan nedsænkes i 1 meter dybt ferskvand i 30 minutter og er også fuldstændig beskyttet mod støv. Glove Touch-funktionen øger trykfølsomheden og gør det muligt at bruge telefonen med handsker på.

Galaxy XCover 5-hardwaren er beskyttet af Samsung Knox, en sikkerhedsplatform med end-to-end-beskyttelse, hvor hvert lag af telefonen er beskyttet, lige fra chippen til dine apps. Samsung Knox beskytter fortrolige forretningsoplysninger i realtid og reagerer forebyggende på avanceret malware og eksterne trusler.

Integration med Samsung Partner Ecosystem

Galaxy XCover 5 er også blevet forbedret med unikke partneraktiverede mobilitetsløsninger til brug i en række scenarier, herunder muligheden for at integrere walkie talkie-funktionen i Microsoft Teams. Push-to-talk-funktionen giver brugerne mulighed for at holde kontakten med hvem som helst hele dagen med et enkelt tryk. Der er også mulighed for at konfigurere, hvilke apps der kan startes med XCover Key - en skræddersyet funktion, der giver adgang til dine mest anvendte apps såsom nødopkald, kreditkort eller andre applikationer med et enkelt tryk.

Højere ydeevne

Galaxy XCover 5 er udstyret med den kraftige Exynos850-processor, 4 GB RAM og op til 64 GB internt lager. Det udskiftelige 3.000 mAh batteri understøtter også hurtig opladning via USB og POGO-pin.

Professionelt kamera

Galaxy XCover 5 er udstyret med et 16MP (F1.8) bagkamera, der gør det nemt at tage billeder og videoer af professionel kvalitet. Live Focus-funktionen gør motivet på dit billede skarpere, og frontkameraet med dets 5MP (F2.2) er perfekt til videokald. Galaxy XCover 5 understøtter også Samsung Knox Capture, en integreret og sikker scanningsfunktion direkte i telefonen.

Galaxy XCover 5 er tilgængelig i løbet af uge 10 2021 hos udvalgte forhandlere.

Specifikationer

Størrelse 147 x 71.6 x 9.2mm
Skærm 5.3” HD+ TFT (Fuld skærm)
AP Exynos850 (Nacho) (Octa 2.0GHz)
Hukommelse 4+64GB
Kamera (Bag) 16M AF (F1.8)(Front) 5M FF (F2.2)
Batteri 3000mAh (Udskifteligt)(15W opladning) -> 15W Hurtig opladning understøttet
OS Android 11
SIM Dual SIM eller Single SIM** Typen af SIM-support varierer afhængigt af marked.
NFC NFC (EMV L1)
Robusthed IP68, 1,5m faldStandardiseret i henhold til MIL-STD810H
Sensorer Accelerometer, Nærhed, Geomagnetisk,Lys, Gyro
Pogo Pin Kun til opladning
Biometrisk sikkerhed Ansigtsgenkendelse
Genvejstaster En programmerbar knap

*Specifikation kan variere afhængig af marked.

*Al funktionalitet, funktioner, specifikationer og anden produktinformation i dette dokument inklusive, men ikke begrænset til, fordele, design, prisfastsættelse, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og kapaciteter ved produktet kan ændres uden varsel.

Emner


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Pressekontakt

RelationsPeople

For test og udlån

Relateret materiale