Få vores nyheder på mail

Samsung præsenterer Galaxy Tab Active3 - en smart tablet til krævende miljøer

Pressemeddelelse   •   Okt 01, 2020 13:10 CEST

Den nye Galaxy Tab Active3 er en tablet med forbedret stødabsorbering og kraftfuld ydeevne tilpasset til brug i selv de hårdeste miljøer.

København, 1. oktober 2020 - Samsung præsenterer i dag Galaxy Tab Active3, en tablet til hårde miljøer baseret på det populære og fleksible design af Tab Active2 og udviklet til at imødekomme de store krav til nutidens mobile arbejde. Tab Active3 er udviklet ud fra, hvordan virksomheder i dag arbejder med øget fokus på at forbedre medarbejdernes produktivitet og sikkerhed.

- Den måde, vi arbejder på, ændrer sig konstant og bevæger sig væk fra komfortable kontorer til krævende miljøer i marken. Til Galaxy Tab Active3 har vi lyttet til feedback fra både kunder og partnere for at udvikle et produkt, der virkelig letter arbejdet. Derfor er Galaxy Tab Active3 udviklet til hårde miljøer og har også opgraderet ydeevne til at håndtere de nyeste applikationer med maksimal sikkerhed, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

Udviklet til krævende brugsmiljøer

Galaxy Tab Active3 er certificeret i henhold til MIL-STD-810H, hvilket betyder, at den kan klare hårde arbejdsforhold. Den forbedrede stødabsorbering og det faktum, at Tab Active3 også er vand- og støvafvisende i henhold til IP68, betyder, at den er sikker at bruge i skiftende udendørsmiljøer.

Forbedret ydeevne

Udstyret med den kraftige Exynos 9810-processor, 4 GB RAM og 64 GB internt lager giver Tab Active3 ydeevnen til at løse alt, hvad dagens digitale arbejdsgang kræver. WiFi 6 med MIMO giver superhurtig WiFi-forbindelse for endnu hurtigere dataoverførsel.

Det kraftfulde og udskiftelige 5050mAh batteri understøtter hurtig opladning via USB og POGO-ben, så brugeren skal vente i kortere tid på, at batteriet oplades og kan bruge mere tid på at udføre arbejdet. For virksomheder, der bruger tablets et fast sted, understøtter Tab Active3 også No Battery Mode til strømforsyning uden batteri.

Det næste produktivitetsniveau

  • Augmented Reality: Tab Active3 understøtter Google ARCore, der muliggør nye AR-tjenester.
  • Quick Access: Den programmerbare knap på siden af enheden giver direkte adgang til de mest anvendte apps eller programmer, såsom nødopkald, scanning eller Push to Talk.
  • Retail klar: Galaxy Tab Active3 er optimeret til kamerabaseret stregkodescanning for, at medarbejdere lettere kan administrere lageret og scanne produkter ved salg. Tab Active3 understøtter også NFC med EMV niveau 1 til betaling.
  • Trykfølsomhed: Når Touch Sensitivity er tændt, kan tabletten bruges selv med tyndere arbejdshandsker, så brugeren ikke behøver at bruge tid på at tage handskerne af og på, især i krævende anvendelsesmiljøer.
  • IP68-certificeret S Pen: S Pen er et værktøj, der er perfekt til at tage signaturer eller håndtere komplekse dokumenter i miljøer, der kræver handsker - nu også vand- og støvafvisende.
  • Få mere med på billedet: Bagkameraet på 13MP giver klare billeder, når man skal tage billeder eller scanne detaljerede dokumenter. Det forreste 5MP kamera er perfekt til at deltage i videomøder.

Samsungs førende mobile sikkerhedsløsninger

Som en del af Samsungs bestræbelser på at tilbyde virksomheder forenklet styring af virksomhedens mobile produkter og gøre det muligt at bruge produkterne endnu mere produktivt og effektivt, er Tab Active3 en del af konceptet Samsung Enterprise Edition. Enterprise Edition-enhederne er tilgængelige i mindst to år, modtager regelmæssige sikkerhedsopdateringer i hele fire år, og den komplette mobilitetsløsning, Knox Suite, er også inkluderet i et år.

Tab Active3 er også beskyttet med Samsung Knox, Samsungs mobile platform. Samsung Knox, der beskytter alt indhold på enheden. Her er sikkerheden integreret i flere lag, fra hardware til software. Analysefirmaet Gartner har i flere år i træk udnævnt Samsung Knox til den mest sikre mobile platform for virksomheder.

Den nye Samsung Galaxy Tab Active3 fås i Danmark i dag med en vejledende pris på DKK 4.199.

Produktspecifikationer for Samsung Galaxy Tab Active3

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/