Gå til indhold
Samsung præsenterer Galaxy Tab A8: Større skærm og højere ydeevne

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer Galaxy Tab A8: Større skærm og højere ydeevne

Samsung annoncerer sin nye Galaxy Tab A8, den mest kraftfulde tablet i A-serien til dato. Galaxy Tab A8 byder på imponerende skærm og ydeevne i et tyndt og let design, der passer til hele familien. Samsung Galaxy Tab A8 vil være tilgængelig i de danske butikker fra begyndelsen af januar og kommer i farverne Grey, Silver & Pink Gold fra 2000 DKK.[1]

” I en verden, hvor fjernarbejde og læring er blevet normen, er tablets blevet en vigtig enhed for mange. De er et perfekt værktøj både derhjemme og på farten. Vi ser, at flere og flere bruger tablets til videoopkald, onlinekurser, spil og streaming, så vi har skabt Galaxy Tab A8 ud fra disse forhold, så den passer til hele familiens behov”, siger Claus Holm, IM Director & Landechef i Samsung Danmark.

Galaxy Tab A8 har en 10,5 tommer skærm med tynde skærmkanter og et billedformat på 16:10. Uanset om du streamer film, hører musik, spiller med venner eller er på i et videoopkald, giver Galaxy Tab A8's fire højttalere med Dolby Atmos® en lydoplevelse i høj kvalitet.

Galaxy Tab A8 yder 10%[2] bedre end sin forgænger. Derudover tilbyder Galaxy Tab A8 flere lagringsmuligheder, som starter fra 32 GB lagring. Hvis den indbyggede lagring ikke er nok, så har Galaxy Tab A8 en microSD-kortlæser, der understøtter op til 1 TB ekstra lagring[3]. Galaxy Tab A8 tilbydes nu også med 3 GB eller 4 GB RAM[4]. Batteriet på 7.040 mAh[5]med understøttelse af op til 15 W[6]hurtigopladning giver lang batterilevetid med korte opladningstider.

Galaxy Tab A8 tilbyder, med Samsung Kids-funktionen, interaktivt og pædagogisk indhold med forældrekontrol til de yngste familiemedlemmer. Børn kan nyde en sjov og personlig tabletoplevelse takket være Samsungs partnerskab med globale indholdspartnere. Det er muligt at tilpasse startskærmen med legende ikoner og farvesammensætninger og samtidig låse muligheden for, at dine børn kan foretage køb inde i apps uden din godkendelse.

Galaxy Tab A8 understøtter at du kan køre to apps samtidigt side om side og du kan også tilføje et pop up-vindue med et andet program gennem Multi-Active Window. Hvis du deltager i en forelæsning, kan du chatte med klassekammerater, tage noter og se en præsentation på samme tid. Drag & Split-funktionen åbner automatisk et andet browservindue, hvis du for eksempel trækker et link fra dit nuværende browservindue til den anden side af skærmen[7].

Gennem Samsungs Galaxy-økosystem kan du nemt dele information, tekst, links og billeder med andre Samsung Galaxy-enheder og streame skærmen til et Samsung Smart-tv. Galaxy Tab A8-ejere får mulighed for at nyde live- og on-demand-underholdning gratis gennem Samsung TV Plus[8]-appen. Galaxy Tab A8 er understøttet af Samsungs brancheførende Knox-sikkerhedsplatform med flerlagsbeskyttelse. Konstant realtidsbeskyttelse af kernesoftwaren sikrer, at eksterne trusler ikke kan få adgang til enheden.

Tilgængelighed

Galaxy Tab A8 vil være tilgængelig i Grey, Silver og Pink Gold[9]i Norden fra starten af januar. For mere information, besøg SamsungMobilePress.com 

Specifikationer

*Alle funktioner, funktioner, specifikationer og anden produktinformation i dette dokument, inklusive, men ikke begrænset til, fordele, design, priser, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og produktegenskaber kan ændres uden varsel. Specifikationerne varierer afhængigt af markeder og/eller transportører.

Samsung Galaxy Tab A8

Visningsområde

10,5 tommer* 1 920 x 1200 (WUXGA) TFT

*Målt diagonalt som et helt rektangel uden hensyntagen til de afrundede hjørner. Det faktiske visningsområde er mindre på grund af de afrundede hjørner

Styresystem

Android 11

Dimensioner

246,8 × 161,9 × 6,9 mm

Vægt

Wi-Fi / LTE: 508g

Kamera

[Bagkamera] 8MP AF

[Frontkamera] 5MP

Hukommelse*

3 GB RAM med 32 GB intern lagring /

4 GB RAM med 64 GB intern lagring/

microSD** op til 1 TB

*Tilgængeligheden af lagring kan variere afhængigt af marked, model, farve eller operatør. Den faktiske tilgængelighed af lagring kan variere afhængigt af forudinstalleret software og marked, model, filstørrelse og format.

**MicroSD-kort sælges separat

Processor

Octa-Core, 2 GHz

Batteri*

7 040 mAh (15 W adaptiv hurtigopladning er understøttet**)

* Typisk værdi testet under laboratorieforhold fra tredjepart. Typisk værdi er den estimerede middelværdi givet afvigelsen i batterikapacitet blandt batteriprøverne testet i henhold til IEC 61960-standarden.

** 15W Adaptive Fast Charger sælges separat.

Opkobling

LTE*

Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac)

Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.0

* Tilgængeligheden af LTE-modellen varierer afhængigt af markedet og operatøren.

Farve*

Grå, Silver, Rosa Guld

* Produktets farvetilgængelighed kan variere afhængigt af marked, region og transportør.

Indgange

Typ C USB 2.0, 3.5mm Jack Stik

Sensor

Accelerometer, Kompas, Gyro, Lys, Hall Sensor

GPS

GPS+GLONASS, Beidou, Galileo

Lyd

Fire stereohøjtalere, Dolby Atmos®

Sikkerhed

Samsung Knox, Face R-ecognition

Tilbehør*

Cover, klar kantbeskyttelse, beskyttende stående omslag

*Tilbehør kan købes separat


[1]Vejledende pris

[2] CPU- og GPU-ydeevne sammenlignet med Galaxy Tab A7 (2020)

[3]MicroSD-kort sælges separat

[4] Specifikationer for RAM / ROM / Hukommelse kan variere afhængigt af markedsmodellens farve eller transportør

[5] Typisk værdi testet under laboratorieforhold fra tredjepart. Typisk værdi er den estimerede middelværdi givet afvigelsen i batterikapacitet blandt batteriprøverne testet i henhold til IEC 61960-standarden

[6] En 7,75W oplader medfølger. 15W adaptiv hurtigoplader sælges separat

[7] Drag & Split-funktionen fungerer med Samsung Internet, Samsung Notes, Mine filer, Beskeder og mere. Kompatibiliteten kan variere afhængigt af appen.

[8] Samsung TV Plus-appen er tilgængelig gratis i Galaxy Store og Google Play, hvor det er relevant, markedsført til udvalgte Galaxy-enhedsbrugere, der kører Android O OS eller højere. Netværksforbindelse påkrævet

[9] Adgang til detaljerede funktioner (f.eks. hukommelse og farve) kan variere afhængigt af markedet

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92