Gå til indhold
Samsung præsenterer Galaxy S5 på MWC 2014

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer Galaxy S5 på MWC 2014

Barcelona, ​​Spanien – 25. februar 2014 – Samsung har netop lancerer femte generation af Galaxy S-serien - Samsung Galaxy S5. Med den nye Galaxy S5 er de forskellige funktioner blevet videreudviklet og tilbyder derfor brugerne en unik oplevelse, der er med til at gøre livet lettere i hverdagen.

”Med Galaxy S5 har Samsung valgt at fokusere på at give brugerne det, som er vigtigst og betyder mest for dem”, siger Morten Witt, Key Account Manager for Telecom, Samsung Danmark. ”Kunderne ønsker smartphones, der inspirerer og gør hverdagen lettere. Galaxy S5 repræsenterer et klassisk design med vigtige og nyttige funktioner, der fokuserer på at levere den ultimative smartphone.”

Den nye Galaxy S5 kombinerer et avanceret kamera, hurtig forbindelse og dedikerede træningsværktøjer med endnu højere sikkerhed.

Fang de vigtigste øjeblikke

En af de vigtigste funktioner en smartphone har, er at kunne fange og gemme dyrebare minder. Galaxy S5 har et 16 megapixel kamera med enestående funktioner, forbedret menu og en brugergrænseflade, som gør det nemt at optage, redigere og dele fotos og billeder.

Galaxy S5 har verdens hurtigste autofokus, op til 0,3 sekunders reaktionstid. High Dynamic Range (HDR) giver et naturligt lys og farvegengivelse uanset situationen og omstændighederne.

Nyt manuelt fokus gør det muligt at fokusere på et særligt område af motivet og samtidig gøre baggrunden sløret. Med den nye funktion behøver brugerne altså ikke længere specielle objektiver for at skabe dybdeskarphed

Den hurtigste forbindelse

Den nye Galaxy S5 tilbyder den mest avancerede LTE oplevelse og Wi-Fi-ydeevne. Galaxy S5 understøtter den femte generation af Wi-Fi, 802,11 ac og 2X2 MIMO, og understøtter de fleste LTE-frekvenser med kategori 4-standard. For de brugere der ønsker endnu hurtigere tilslutningsmuligheder indeholder Galaxy S5 funktionen ’Download Booster’, en Wi-Fi-teknologi der øger hastigheden yderligere ved at kombinere Wi-Fi og LTE

Sund og aktiv

Med den forbedrede ’S Health 3.0’-platform indeholder den nye Galaxy S5 endnu flere muligheder for at holde styr på træningen. Platformen indeholder en omfattende og personlig ’fitness tracker’, der hjælper brugerne med at følge og holde styr på deres træning. Funktionen indeholder en skridttæller, kost- og motionstabeller, og en ny indbygget pulsmåler. Brugerne kan tilmed skræddersy deres brug af platformen ved hjælp af et helt økosystem af tredjeparts- apps. Derudover er Galaxy S5 kompatibel med næste generation af Gear-produkter.

Moderne og glamourøst design

Galaxy S5 forener klassisk design med moderne tendenser, for at tilpasse sig brugernes individuelle smag. Galaxy S5 har en bagside med et perforeret mønster, der skaber et moderne look. Galaxy S5 lanceres i en række forskellige farver: Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue og Copper Gold.

Afgørende sikkerhedsfunktioner

Galaxy S5 er IP67 støv- og vandafvisende. Det har også en fingeraftryksscanner, som giver mulighed for sikring af indhold og sikre betalingsmuligheder for brugeren. Funktion ’Ultra Power Saving Mode’ gør skærmen sort/hvid og lukker alle unødvendige funktioner, hvilket minimerer batteriforbruget når telefonen ikke er i brug.


Samsung Galaxy S5 kommer i butikkerne fra april, til en vejledende udsalgspris på 5.495 kr.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92