Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer Galaxy AI vision på MWC 2024 sammen med de seneste produkter og services

Samsung Electronics vil give nye mobiloplevelser med Galaxy AI på Mobile World Congress 2024, der starter i dag i Barcelona. Besøgende på Samsungs stand vil kunne opleve Galaxy AI hands-on på tværs af alle Galaxy-produkter, der centrerer sig omkring Galaxy S24-serien, som viser vejen ind i en ny æra af mobil AI. Galaxy AI[1] vil også blive udvidet på tværs af Samsungs portefølje, herunder mere intelligent produktivitet med Galaxy Book4-serien, intelligent wellness (velvære) med Galaxy Watch6-serien og Galaxy Ring, der vil blive vist offentligt for første gang.

"Vores nyeste Samsung Galaxy-produkter og innovationer frigør kraften i mobil AI, så vi kan styrke brugerne i deres hverdag og åbne for nye muligheder," siger Claus Holm, der er landechef for Samsung i Danmark. "På MWC i år glæder vi os til at fremvise Galaxy AI på tværs af vores portefølje, herunder Galaxy S24-serien, og vise hvor kraftfulde disse enheder er, og hvordan de muliggør en bedre, mere intelligent og forbundet fremtid."

Introduktion til en ny æra af mobil AI

Samsung vil på MWC præsentere AI-funktionerne i Galaxy S24-serien, der styrker brugerens kommunikation og kreativitet. AI-funktionerne vil blive fremvist live på Samsungs stand. Dette omfatter funktioner som Live Translate[2], der er drevet af on-device AI til tovejs realtidsoversættelser af telefonopkald og hindrer sprogbarrierer. Circle to Search med Google[3] der muliggør hurtig og nem søgning for at finde lignende objekter, med blot en enkel bevægelse. Der vil også blive fremvist Note Assist[4], som forenkler og organiserer komplekse tekster, samt Generative Edit[5], som giver brugeren mulighed for frit at ændre størrelsen eller placere motiver i fotos for at give mere kreativ frihed.

Samsung har også lavet et rum på messen, hvor besøgende kan tjekke Galaxy S24-seriens kraftfulde kamerapræstation ud. I zonen, der ligner en dunkel koncertsal, kan man tage nærbilleder af små objekter, der er placeret på scenen for at bruge og vise Nightography-funktionerne i Galaxy S24-serien, der er opgraderet til at være mere stabil i svagt lys takket være Galaxys AI-baserede ProVisual Engine[6].

De ovenstående Galaxy AI-funktioner vil snart blive udvidet til eksisterende Samsung Galaxy-modeller, herunder Galaxy Z Fold5, Z Flip5 og Tab S9-serien samt Galaxy S23-serien og S23 FE[7]. Derudover giver Samsung mulighed for en førstehåndsvisning af den nye Galaxy Book4-serie på MWC, der kommer med forbedret produktivitet og lanceres i Danmark fra den 26. februar. På Samsungs stand vil forbindelsesfunktioner på Samsung Galaxy-enheder demonstrere, hvordan brugere kan forbedre deres produktivitet uden problemer, såsom nem overførsel og redigering af fotos og videoer mellem Galaxy S24, Galaxy Book4 og Galaxy Tab S9.

Flere forbundne wellness-oplevelser drevet af AI

Samsung fremviser også sit intelligente wellness-lineup på MWC og tilbyder brugerne endnu mere personlige og smidige sundhedsoplevelser med den transformerende kraft fra AI på tværs af endnu flere enheder. Som en del af denne portefølje afsløres Galaxy Ring som en ny sundhedsformfaktor, der forenkler hverdagens wellness og understøtter en smartere og sundere livsstil via en mere forbundet digital wellness-platform - Samsung Health.

Samsung er også klar til at vise de kommende intelligente wellness-funktioner som eksempelvis My Vitality Score[8], der tilbyder en personlig wellness-indsigt baseret på flere faktorer, herunder søvn, aktivitet, puls og pulsvariation, mens Booster Card[9]hjælper med at gøre hver dag sundere, ved at spore foruddefinerede mål og levere handlingsorienterede indsigter til brugeren. Besøgende på messen vil kunne opleve disse funktioner på Galaxy Watch6-serien parret med Galaxy S24, inden de bliver offentligt tilgængelige senere på året.

Ved hjælp af Samsungs SmartThings-økosystem fremviser Samsung, hvordan hjemmet kan forvandles til et sted, man kan leve sundere[10].

Besøgende kan eksempelvis blive klogere på, hvordan man kan styre tilsluttet lys, så det automatisk slukkes og tændes for en mere optimal søvn[11], eller hvordan man kan indstille alarmer som en påmindelse om at tage medicin. Samsungs SmartThings-økosystem giver også brugere mulighed for at tracke træningsøvelser, måle puls og forbrændte kalorier i realtid, og følge en fitnessvideo på et tilsluttet tv - alt sammen på samme tid.

Samsung Galaxy Experience-standen på MWC 2024 er placeret i hal 3 på Fira Barcelona Gran Via.


[1] Samsung giver ingen løfter, forsikringer eller garantier med hensyn til nøjagtigheden, fuldstændigheden eller pålideligheden af det output, der leveres af AI-funktioner. Det kan være nødvendigt at logge ind på en Samsung-konto for at bruge visse Samsung AI-funktioner. Galaxy AI-funktioner leveres uden omkostninger mindst indtil udgangen af 2025 til understøttede Samsung Galaxy-enheder.

[2] Live Translate kræver en netværksforbindelse og login til en Samsung-konto. Live Translate er kun tilgængelig i den forudinstallerede Samsung Phone-app. Opkald skal foretages med den indbyggede Samsung dialer. Visse sprog kan kræve download af sprogpakker. Tilgængeligheden af tjenesten kan variere fra sprog til sprog. Nøjagtigheden af resultaterne garanteres ikke. Galaxy AI-funktioner leveres uden omkostninger mindst indtil udgangen af 2025 for understøttede Samsung Galaxy-enheder.

[3] Resultaterne kan variere afhængigt af de visuelle matches. Kræver internetforbindelse. Brugere skal muligvis opdatere Android til den nyeste version. Produktets funktionalitet kan afhænge af din app og enhedens indstillinger. Nogle funktioner er muligvis ikke kompatible med visse apps. Tilgængeligheden af tjenesten varierer efter land og sprog. Nøjagtigheden af resultaterne garanteres ikke. Tidspunktet for opdateringen kan variere fra model til model.

[4] Kun til tekst i Samsung Notes (200-4000 tegn); kræver login til Samsung-konto og internetforbindelse. Galaxy AI-funktioner leveres uden omkostninger mindst indtil udgangen af 2025 til understøttede Samsung Galaxy-enheder. Kun til tekst i Samsung Notes (200.000 tegn); kræver Samsung-konto-login og internetforbindelse. Galaxy AI-funktioner er gratis mindst indtil udgangen af 2025 for understøttede Samsung Galaxy-enheder.

[5] Generative Edit kræver en netværksforbindelse og login til Samsung Account. Redigering med Generative Edit resulterer i et foto med en størrelse på op til 12 MP. Et synligt vandmærke overlejres på billedet, når det gemmes, for at indikere, at billedet er genereret af AI. Nøjagtigheden og pålideligheden af det genererede output garanteres ikke. Galaxy AI-funktionerne er gratis i hvert fald indtil udgangen af 2025 for understøttede Samsung Galaxy-enheder.

[6] AI Zoom anvendes på afstande mellem digitale zoomlængder. Nøjagtigheden af resultaterne kan ikke garanteres.

[7] Nogle AI-funktioner fra Galaxy S24-serien er muligvis ikke tilgængelige på tidligere generationers modeller.

[8] My Vitality Score vil være tilgængelig på Samsung Health inden 2024. Tilgængeligheden kan variere efter marked, operatør eller wearable-enhed. Funktionerne er kun beregnet til generelle wellness- og fitnessformål. Målingerne er kun til din personlige reference. Kontakt venligst en læge for rådgivning.

[9] Booster Card bliver tilgængeligt på Samsung Health inden 2024. Tilgængeligheden kan variere efter marked, operatør eller wearable-enhed.

[10] Tilgængelig på smart-enheder, der er registreret til SmartThings. Tilgængeligheden kan variere efter marked eller enhed.

[11] Kræver den seneste version af Samsung Clock og SmartThings mobilapps for søvnmiljøindstillinger.

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån