Få vores nyheder på mail

Samsung præsenterer Galaxy A32 5G - hurtigere forbindelse til en endnu bedre pris

Pressemeddelelse   •   Jan 27, 2021 08:00 CET

Med Galaxy A32 5G kombinerer Samsung hurtig 5G, kraftigt kamera og et stilrent design til en overkommelig pris

København, 27. januar 2021 – Samsung præsenterer nu Galaxy A32 5G for at gøre 5G-forbindelse og nye teknologiske innovationer tilgængelige for flere mennesker. Med et stort batteri, et alsidigt kamera og en skærm i høj kvalitet, vil Galaxy A32 5G være en værdifuld tilføjelse til Samsungs familie af 5G A-serie telefoner.

Galaxy A32 5G er et alternativ på en højkvalitets 5G-smartphone til en overkommelig pris, som vi nu præsenterer i Norden. At stille 5G til rådighed for flere mennesker er vigtigt for os, og Galaxy A32 5G vil være en stærk tilføjelse til vores voksende A-serie, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Danmark.

Kraft, der holder hele dagen

Galaxy A32 5G er udstyret med en 6,5 stor HD+ Infinity-V-skærm som giver en fantastisk seeroplevelse. Det store 5.000 mAh batteri med hurtig opladning giver brugerne mulighed for at bruge mere tid på at streame deres yndlingsserier eller spille mobilspil og mindre tid på at oplade batteriet.

Få mere ud af enhver fotomulighed

For at få det bedste ud af ethvert øjeblik kommer Galaxy A32 5G med en alsidig kameraopsætning. 48MP-hovedkameraet sikrer, at brugeren kan tage billeder af høj kvalitet. Med 8MP ultra-vidvinklen kan brugeren være sikker på at fange endnu mere i billedet. Sammen med 2MP dybdekamera, 5MP makrokamera og mulighederne for at optage video i 4K har du mulighed at fange flere detaljer i ethvert billede og video.

Design, der skiller sig ud

Galaxy A32 5G er den første mobiltelefon med A-seriens nye design i 2021. Dette indebærer en mobiltelefon med glat og elegant design. Den kommer i fire iøjnefaldende farver; Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet og Awesome Blue. Galaxy A32 5G er også sikret med Samsung Knox og er udstyret med en fingeraftrykslæser på siden.

Underholdning med 5G

Galaxy A32 5G kombinerer innovative funktioner, lyd i høj kvalitet og superhurtige downloadhastigheder for at levere underholdning i høj kvalitet. Uanset om du spiller mobilspil eller ser TV-serier i højeste kvalitet, vil 5G-forbindelsen sikre, at det kan gøres selv uden for hjemmets hurtige WiFi forbindelse.

Samsung Galaxy A32 5G har salgsstart d. 12. februar med en vejledende pris på 2 099 DKK

For mere information: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy.

Tekniske specifikationer Samsung Galaxy A32 5G


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/