Få vores nyheder på mail

Samsung præsenterer flere nyheder inden for MicroLED, QLED 8K og livsstils TV lige op til CES 2020

Pressemeddelelse   •   Jan 06, 2020 03:30 CET

De nye tv'er driver udviklingen inden for både hjemmebiograf og opkoblet livsstil med forbedret billedkvalitet, lyd og smarte funktioner

København, Danmark - 6. januar, 2020 - Samsung præsenterede i dag nye produkter inden for MicroLED-, QLED-8K- og livsstils TV. Med introduktionen af nye skærmstørrelser, 8K AI-opskaleringskapacitet, innovativ displayorienteringsteknologi og mere til viser Samsung, hvordan deres 2020 lineup skaber oplevelser i et opkoblet hjem.

”Efterhånden som vores livsstil fortsætter med at udvikle sig, gør vores tv-skærme det også for at tilbyde forbrugere adgang til indhold og information i realtid, uanset hvor de er, og hvornår de vil. Som en del af vores vision, 'skærme overalt', ser vi derfor frem til at kunne tilbyde en mere intensiv og tilsluttet oplevelse gennem AI-aktiverede funktioner, 8K-teknologi og innovativ design på vores skærme,” siger Tommy Nilsson, ansvarlig for tv i de nordiske lande.

MicroLED; banebrydende teknologi til hjemmet

Samsung introducerer nye produkter med MicroLED-teknologi, som kombinerer næste generations skærmteknologi med enestående tilpasningsmuligheder. Forbrugerne er nu i stand til personligt at opleve, hvordan Samsungs design- og innovationsingeniørteam har nytænkt tv'et.

Med 75 -, 88-, 93- og 110-tommers skærmstørrelser er MicroLED-modeller velegnet til forskellige hjem og livsstilsbehov. De nye 88- og 150-tommer MicroLED-modeller kommer med et ultra-slankt infinity design, som næsten fjerner alle fire sider af rammen, så produkterne let kan falde ind i deres omgivelser. Forbrugerne kan også forbinde flere MicroLED-paneler for at skabe nye kombinationer, der passer til det specifikke miljø.

MicroLED-skærme tilbyder revolutionerende billedkvalitet og leverer større dybde, bedre klarhed og en maksimal lysstyrke på 5.000 nits. De udnytter også opskaleringsevner baseret på deep learning til at levere indhold af højeste kvalitet, uanset kilden. Resultatet er, at disse MicroLED-skærme giver en uovertruffen følelse af fordybelse til hjemmevisningen.

8K QLED lineup udvides med forbedret 8K AI Quantum-processor og design

Samsungs flagskibsmodel Q950TS QLED 8K TV er branchens første 8K TV, der kombinerer en ultra-tynd formfaktor, premium 8K billedkvalitet og imponerende surround-lyd. Q950TS introducerer også 'Infinity Screen', der giver en enestående seeroplevelse.

Med en fantastisk 8K-opløsning leverer Q950TS Samsungs bedste LCD-billedkvalitet nogensinde. Produktet er udstyret med en 8K AI Quantum Processor, har indbygget 8K AI opskalering og anvender deep learning, der muliggør, at indhold automatisk skaleres op til krystalklar 8K-opløsning. Gennem funktionen Adaptive Picture kan Q950TS også optimere skærmen til dens omgivelsesforhold. Og AI Quantum Processor – kernen bag skærmen - hjælper også med at styrke Samsungs smarte hjemmeplatform, Tizen, så brugerne kan opleve alt fra forbedret billedkvalitet til øget brugervenlighed, når der skal tilsluttes til andre opkoblede hjemmefunktioner.

Ud over forbedret billedkvalitet har Samsungs nye QLED 8K tv'er premium-lydfunktioner såsom Q-Symphony, Object Tracking Sound (OTS) og Active Voice Forstærker. Disse funktioner maksimerer lydoplevelsen ved at levere en dimensionel og dynamisk lyd, der matcher oplevelsen af at se på større skærme.

Livsstils-tv "The Sero" kommer til Norden

Samsung vokser også inden for sin portefølje af livsstils-tv med lanceringen af The Sero. Sero som betyder "lodret" på koreansk, har evnen til at dreje mellem vandret og lodret stilling - ligesom en smartphone eller tablet. Efter dets lancering i Sydkorea sidste år er Samsung klar til at udvide Seros tilgængelighed til flere markeder i 2020.

Sero er parret med brugerens mobile enheder for naturligt at vise indhold i både vandrette og lodrette formater. Forbrugerne kan se indhold fra sociale medier, YouTube og andre personlige videoer i en skærmtilstand, der afspejler de mobile enheder.

Som vinderen af "Best of Innovation" på CES, kombinerer The Sero de bedste funktioner fra Samsungs bedste skærme med, at den tilbyder en ny retning inden for hjemmeunderholdningsteknologi, der imødekommer det voksende mobilpublikums behov og vaner.

”Forbrugerne forventer i dag tv'er, der fuldt ud kan integreres i deres individuelle livsstil, og Samsung redefinerer derfor skærmens rolle og skaber nye digitale innovationer samt nyt design for at imødekomme flest brugeres livsstil”, siger Tommy Nilsson, ansvarlig for TV i de nordiske lande.

For mere information om Samsung’s 2020 TV lineups, besøg venligst: https://www.samsung.com/.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/