Gå til indhold
Samsung præsenterer favoritterne The Serif og The Frame i større størrelser

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer favoritterne The Serif og The Frame i større størrelser

Samsung udvider sit TV-sortiment inden for de populære produktserier The Frame og The Serif, der nu tilbydes i et større format end tidligere. The Serif lanceres i 65”, og The Frame fås nu også i 85”. De nye størrelser af The Frame kommer til salg i Norden i september og The Serif i oktober.

The Frame

Den seneste version af The Frame (2021) er designet til forbrugere, der ønsker en stor skærm, men som samtidig ønsker, at den skal passe ind i resten af rummets indretning. Det eksisterende udvalg af 32, 43, 50, 55, 65 og 75” modeller suppleres nu med en 85” model. The Frame (2021) 85” vil være tilgængelig i Norden fra begyndelsen af september 2021.

Ud over at lancere en ny større størrelse er 2021-udgaven af The Frame tyndere end tidligere års modeller. Paneldybden er blevet halveret, så når den bruges med det medfølgende Slim Fit wall mount smelter den endnu mere sammen med anden kunst og malerier på væggen. Hvis du ikke vil have The Frame hængende på væggen, kan The Frame placeres på en hvilken som helst flad overflade med justerbare ben inkluderet i pakken. Ekstra rammer fås i en række farver, herunder hvid, teak, brun. De skrå rammer findes i farverne hvid og murstens rød i 55 og 65”. Rammerne er lette at montere og fastgøres via magneter for at kunne matche alle interiørstilarter[1]. Som med alle størrelser af The Frame kan du udforske Samsung Art Store med mere end 1.400 kunstværker at vælge imellem, ved abonnement eller ved at købe individuelt.

Læs mere om Samsung The Frame

The Serif

Mens de fleste fjernsyn er designet til at være vægmonteret eller stå oven på et TV-skab, blev Serif bygget til at placeres hvor som helst i hjemmet. The Serif blev skabt i samarbejde med de globalt anerkendte franske møbeldesignere Ronan & Erwan Bouroullec. Med en gennemtænkt designet bagside kan fjernsynet placeres midt i rummet. Til The Serif medfølger også ben, der passer perfekt til fjernsynet, så det kan stå alene, let aftageligt for alsidighed. Uden benene er The Serif designet, så den kan stå direkte på et møbel eller hylde. The Serif 65” vil være tilgængelig i Norden i løbet af oktober 2021.

Læs mere om Samsung The Serif


[1] Ekstra stel sælges separat hos udvalgte forhandlere og på www.samsung.dk

Emner


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92