Få vores nyheder på mail

Samsung præsenterer den nye SSD med 3D V-NAND

Pressemeddelelse   •   Jul 01, 2014 09:00 CEST

Samsung 850 PRO – det næste store skridt inden for SSD-teknik

København, den 1. juli, 2014 – Samsung Electronics frigav i dag 850 PRO, et nyt sæt af SSD-enheder (Solid State Drive) med Samsungs banebrydende 3D (tredimensionelle) V-NAND (Vertikal NAND) flash-hukommelsesteknologi. Den nye Samsung 850 PRO, som blev fremvist under Samsung SSD Global Summit i Seoul i Korea, tilbyder en helt ny klasse af ydeevne for SSD og vil være tilgængelig på 53 markeder i løbet af den næste måned.

Den nye 850 PRO er bygget på Samsungs egenudviklede V-NAND-teknologi og er ideel til brug på avancerede computere og arbejdsstationer. Samsungs V-NAND har en egenudviklet lodret cellestruktur. Strukturen betyder et gennembrud i at overvinde den tæthedsbegrænsning, der i øjeblikket eksisterer i den flade NAND-arkitektur, som anvendes i konventionelle flash-hukommelser. I praksis giver det betydelige forbedringer af enhedernes hastighed, udholdenhed og energieffektivitet.

– ”Med den nye 850 PRO introducerer Samsung den næste store evolution inden for SSD-teknik og tager føringen ved at levere SSD-enheder med høj tæthed og enestående holdbarhed, ydeevne og energieffektivitet”, siger Claus Holm, administrerende direktør for Samsung Danmark. ”Vi er fast besluttede på at skabe et innovationsrigt IT-miljø ved at give vores kunder førende V-NAND SSD-enheder med uovertruffen ydeevne.”

Samsung 850 PRO levererer utrolige hastigheder og enestående udholdenhed og tilbyder den højeste ydelse blandt SSD-enheder, som anvender SATA III (6Gb/s)-grænsefladen. Enhedernes sekventielle læsning når op til 550 megabyte per sekund (MB/s) med en skrive-ydeevene på op til 520 MB/s. Den tilfældige læsning når op til 100.000 in/ud-operationer per sekund (IOPS) (QD32) med skrivehastigheder på op til 90.000 IOPS (QD32).

Lagerenheden har også en Dynamic Thermal Guard-funktion, som sikrer, at enheden holder samme temperatur som omgivelserne og således forhindrer tab af data, der kan forekomme ved overophedning.

Samsung 850 PRO har 10 års garanti og vil være tilgængelig i slutningen af juli i følgende størrelsesklasser: 128GB, 256GB, 512GB og 1TB.

Ifølge Gartners rapport, “Gartner Forecast Analysis: NAND, Worldwide, 1Q14 Update"”[1], forventes det globale marked for SSD-emheder at vokse kraftigt. Fra at have omsat for 11,4 milliarder dollars i 2013 til en omsætning på ca. 14,47 milliarder dollars i 2014 og 23,54 milliarder dollars i 2017.'[1] Gartner “Forecast Analysis: NAND, Worldwide, 1Q14 Update” af Joseph Unsworth, 4. april 2014


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.