Gå til indhold
Samsung præsenterer den nye M8 Smart Monitor-serie

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer den nye M8 Smart Monitor-serie

Samsung præsenterer i dag sin seneste Smart Monitor-serie M8, som kommer med et opgraderet og stilrent design. Den nye M8 består af en tynd 32” skærm med UHD-opløsning og et SlimFit Cam. Monitoren kommer i fire nye farver - Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue og Spring Green.

København – 29. marts, 2022 – Samsungs Smart Monitor-serie blev første gang lanceret i november 2020 og er en multifunktionel skærm, som er skabt til den moderne bruger. Den nye Smart Monitor M8 tilbyder arbejdseffektivitet i et mere slankt og stilrent design. Den nye model er blot 11,4 mm tyk, som er hele tre fjerdedele tyndere end dens forgænger.

- Med vores Smart Monitor-serie tilbyder vi et produkt der komplimenterer de forskellige livsstile og præferencer vi alle sammen har. Den nye M8 er udstyret med den seneste smarte teknologi og findes tilgængelig i flere unikke farver. Med M8 kan brugeren opleve både praktiske funktioner og et stilrent design, siger Jakob Hultkvist, Direktor for Display divisionen på Samsung.


Produktivitet og underholdning

M8 letter produktivitet og skaber et smidigt hjemmekontorsmiljø uden at kræve tilkobling til en PC. I modsætning til en PC kræver Smart Monitoren ikke forbindelse til forskellige enheder, i stedet foregår alt via den opgraderede Smart Hub. Workspace-brugerfladen tilbyder alle tjenester, der behøves for at arbejde på én skærm, og er nem for brugere, der ønsker trådløst at tilslutte en sekundær PC, hvad enten det er Windows- eller Mac-pc’er. M8 anvender også effektivt et større udbud af brugbare funktioner, inklusiv Samsung DeX, Apple AirPlay 2 og Microsoft 365-cloud service[1], og ydermere kan den dublere indholdet fra en smartphone.

På underholdningsfronten stikker M8 ud som mere end en traditionel billedskærm og tillader brugere at tage del i en bred mængde on-demand tjenester[2], inklusiv Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ og Apple TV via Wi-Fi uden at behøve opkobling til PC eller TV .

Derudover tilbyder skærmen adaptiv billedteknologi, der forbedrer øjenkomforten ved automatisk justering af lys og farve temperaturer. M8 inkluderer også et justerbart stativ og vippefunktion, der hjælper brugeren med at justere skærmen.

En integreret skærm

Den nye Smart Monitor kommer med en række forskellige funktioner og muligheder:

  • SlimFit Cam er et kamera som enkelt sættes fast ved hjælp af magneter på Smart Monitoren. SlimFit Cam har funktioner til ansigtsgenkendelse og automatisk zoom, som hurtigt identificerer ansigtet på skærmen og sørger for at fastholde sit fokus derpå. Funktionen kan følge og fange ansigtet på en individuel højtaler, hvilket letter præsentationer og livestreamning. Derudover understøtter skærmen også videochat-apps som Google Duo, hvilket gør det muligt for brugere at fjernarbejde og deltage i videokonferencer.

  •  SmartThings Hub er en IoT-hub som muliggør det for brugeren at tilslutte alle sine IoT-enheder trådløst. Med SmartThings-appen kan brugeren også nemt tracke IoT-enheder i hele hjemmet med appens intuitive kontrolpanel, der fremhæver al information fra andre enheder, som er tilsluttet M8, inklusiv kontakter og plug-in-strøm.[3]
  • Far Field Voice-mikrofon er en højsensitiv funktion, der styrer enheder som Bixby og Amazon Alexa[4]ved hjælp af stemmekommandoer. Derudover bruger mikrofonen en Always On Voice-funktion, som viser samtaleinformation på skærmen når Bixby aktiveres, også selv når skærmen er slukket.

Smart Monitor M8 modtog CES Innovation Awards Honoree af CTA (Consumer Technology Association) som anerkendelse af det brede udvalg i skærmteknologien.

Samsung Smart Monitor M8 kan forudbestilles i Norden fra midten af april til en vejledende pris fra 6 999 DKK.

For mere information om produktnyheder, besøg Samsungs globale nyhedsrum: http://news.samsung.com/global/


Pressekontakt

Elin Axelsson / +46 73 671 95 26 / e.axelsson@samsung.com

Testprodukter
RelationsPeople / Samssung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

[1] Microsoft 365 Account påkrævet.

[2] Streaming service tilgængelighed varierer afhængigt af land. Opskrivning kan være nødvendigt.

[3] En separat SmartThings Dongle(VG-STDB10A) er påkrævet for forbindelse til Zigbee-enheder (Forbindelse til Z-Wave-enheder er ikke understøttet) VG-STDB10A kan købes til april.

[4] Amazon Alexa tilgængelighed kan variere afhængigt af land.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån