Gå til indhold
Samsung Galaxy Note7
Samsung Galaxy Note7

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer den nye Galaxy Note7 - Større og bedre

Nu lancerer Samsung Galaxy Note7, som kombinerer S Pennens avancerede funktioner med nye sikkerhedsløsninger, som hjælper brugeren til en mere effektiv hverdag.

København, den 2. august 2016 – Med en forbedret udformning, førsteklasses materialer og et unikt symmetrisk edge-design, lancerer Samsung nu Galaxy Note7 med den tilhørende S Pen. Galaxy Note7 har de bedst mulige sikkerhedsfunktioner og underholdningsmuligheder. Telefonen kan blandt andet streame film i HDR, og både Note7 og S Pen er vandafvisende.

”Galaxy Note7 kombinerer produktivitet med underholdning. Sikkerhedsfunktionerne og et forbedret økosystem af tjenester gør Galaxy Note7 til et produkt til dem, der ønsker at få flere ting gjort. Livet bevæger sig i et højt tempo, og vi har udviklet en telefon, der holder trit med brugerne og hjælper dem med at være mere produktive og effektive - hvor som helst og når som helst”, siger Jimmy Voss, salgschef for telecom hos Samsung Danmark.

Galaxy Note7 S Pen

Den nye Note7 Galaxy S Pen er mere end blot et skriveredskab. Brugerne kan hurtigt og nemt holde styr på deres idéer, i det øjeblik inspirationen kommer. Med funktionen Screen off Memo har brugeren nemlig mulighed for at notere sine tanker uden at låse skærmen op. S Pen gør det nemt at oprette og dele materiale, zoome på skærmen og oversætte mellem forskellige sprog. At holde styr på noter, skitser og tegninger er blevet gjort nemmere med Samsung Notes, en ny funktion, der automatisk gemmer alt skabt med S Pen i skyen.

Den nye S Pen har et opdateret design med en smallere spids og forbedret trykfølsomhed. Takket være de nye funktioner vil brugen af S Pennen være mere lig fornemmelsen af en normal pen. Pennen er, ligesom telefonen, vandafvisende, så brugeren kan notere sine tanker næsten overalt og når som helst.

Avanceret sikkerhed

Ud over fingeraftrykslæseren er Galaxy Note7 udstyret med en ny teknologi til scanning af øjet. Det er et biometrisk højsikkerhedssystem, hvor scanning af øjet kan anvendes til eksempelvis at låse telefonen op eller logge ind på hjemmesider. Kombineret med Samsung KNOX sikkerhedssystemet tilbyder Galaxy Note7 derfor et helt nyt niveau af sikkerhed og komfort.

Derudover kommer også Secure Folder, en separat mappe, som tilføjer endnu et element af sikkerhed til opbevaring af dine personlige eller fortrolige oplysninger.

Underholdning

Galaxy Note7 giver brugeren mulighed for at streame video i HDR takket være dens 5,7-tommer QHD Super AMOLED skærm. Displayet giver klare farver og en dyb sort. Galaxy Note7 byder også på Game Pack, der indeholder populære spiltitler, en simpel struktur og andre nye fordele for spillere.

Galaxy Note7 er kompatibel med både Samsung Gear VR og Samsung Gear 360. Brugeren kan derfor på enkel vis se og afspille sine egne 360-graders film.

Forbedret formgivning

Samsung fortsætter med at udvikle sine produkter, så de har optimal brugervenlighed. Hver detalje af Galaxy Note7 er nøje gennemtænkt for at give brugeren et komfortabelt greb og gøre det lettere at bruge telefonen med én hånd. Selvom telefonen har en stor skærm, er den stadig slank og elegant med sin unikke 3D-dual edge curve, som giver designet symmetri og balance.

Galaxy Note7 er desuden udstyret med Corning Gorilla® Glass 5, som er mere holdbart end forgængeren, samt et endnu mere kraftfuldt edge-panel der nemt giver adgang til apps, nyheder og funktioner såsom kontakter, kalender og frontkamera.

Kameraet på Galaxy Note7 er det samme avancerede kamera, der blev indført med Galaxy S7 og S7 edge. Med kameraet kan brugerne fange vigtige minder i naturlige farver. Med Dual-pixel-teknologien, stor blænde og hurtigt autofokus fanger kameraet skarpe, klare billeder, selv i mørke omgivelser.

Galaxy Note7 kan fås i butikkerne fra den 2. september 2016 til en vejledende pris fra 6.699 kr. Forudbestilling er mulig fra den 16. august.

Fakta: Samsung Galaxy Note7 er udstyret med Quad 2.3GHz + Quad 1.6Ghz, Octacore-processor, 4GB RAM samt 64 GB hukommelse med plads til microSD kort (op til 256 GB). Den har en 5.7’’ Quad HD Dual edge 2560x1440 (518ppi) Super AMOLED-skærm. Batteriet er på 3,500 mAh med lynopladning via ledning eller trådløst kompatibelt med WPC og PMA. 153.5 x 73.9 x 7.9 mm. Vægt 169 g. Frontkamera: 5MP (F1.7), bagsidekamera: Dual pixel 12MP (F1.7). Operativsystem Android 6.0.1 Marshmallow. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), MIMO(2x2) 620Mbps, Bluetooth v4.2 LE, ANT+, USB Type-C, GPS + Glonass + Beidou samt understøttelse af NFC. IP68 certificering. Sensorer: Barometer, Fingeraftrykslæser, Gyro sensor, Geomagnetisk sensor, Hall sensor, Pulsmåler, Iris Sensor, Nærhedssensor RGB Light Sensor. Klar til Samsung KNOX.

Kan fås i farverne Blue Coral, Silver Titanium og Black Onyx.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92