Få vores nyheder på mail

Samsung præsenterer banebrydende teknologi på SDC

Pressemeddelelse   •   Nov 07, 2018 20:30 CET

Under Samsung Developer Conference 2018 introduceres foldbar teknologi for mobiltelefoner med Infinity Flex Display, den nye brugergrænseflade One UI og næste step inden for Bixby og SmartThings


København, 7 november 2018
– Under udviklings-konferencen Samsung Developer Conference 2018 i San Francisco præsenterer Samsung i dag nye kraftfulde udviklingsværktøjer til deres AI- og IoT-platforme, Bixby og SmartThings, samt banebrydende mobilteknologi med One UI og Infinity Flex Display.
For at accelerere udviklingen inden for den opkoblede livsstil – og gøre denne til en realitet – har Samsung gjort det lettere for udviklere og partnere hurtigt at skabe, lancere og skalere nye oplevelser til millioner af enheder verden over.

Vi har opnået en stor fremgang inden for AI og IoT – noget som er helt essentielt for os, hvis vi skal opnå de visioner, vi har for et opkoblet liv. Fremgangen for Bixby og SmartThings åbner op for et nyt kapitel, hvor tredjepartsprodukter- og tjenester kan integreres i skalerbare AI- og IoT-platforme, siger DJ Koh, Præsident og CEO for IT & Mobile Communications Division hos Samsung Electronics.


Banebrydende brugeroplevelser og skærminnovationer
Med One UI introducerer Samsung en ny og intuitiv brugergrænseflade. For at sikre et mere stilrent og minimalistisk design, fastholdes det mest relevante indhold i bunden af skærmen. Det gør telefonen lettere at håndtere med en enkelt hånd.

Samsung præsenterer desuden den nye skærmteknologi Infinity Flex Display, som i kombination med One UI giver en helt ny mobiloplevelse, der giver brugeren muligheder, som aldrig tidligere er set hos en normal telefon. Brugerne får nu det bedste af to verdener: en kompakt smartphone, der desuden kan foldes ud til en større skærm, hvis der skal multitaskes eller ønskes en bedre visuel oplevelse. Skiftet fra lille til stor skærm sker helt gnidningsfrit og ændrer ikke på den gode app-oplevelse. Brugerne har sågar mulighed for at arbejde i tre aktive apps på samme tid.

Eftersom Infinity Flex Display er næste generationens platform, inviterer Samsung udviklere til at blive en del af ræset fra starten af. Gennem et samarbejde med Google og Androids store community af udviklere vil Samsung maksimere den nye formfaktors potentiale, og skabe den optimale foldbare brugeroplevelse.

Den foldbare skærm danner grundlaget for en helt ny type af mobile oplevelser. Det er spændende at arbejde med udviklerne bag denne nye platform, der er med til at skabe endnu mere værdi for vores kunder. Vi er spændte på at se, hvor denne teknologi og samarbejdet fører os hen, siger DJ Koh.


Udviklingen af en skalerbar intelligent platform
Bixby startede som en intelligent brugergrænseflade, der på en praktisk måde giver mulighed for at bruge stemmen til at interagere med sin mobiltelefon. Nu har Samsung udviklet Bixby til skalerbare intelligente platforme for at understøtte de forskellige produkter og tjenester, som forbrugerne anvender i hverdagen. På SDC 2018 præsenterer Samsung nye måder at skabe mere personlig og anvendelig intelligent assistance til flere forbrugere.

For at gøre det lettere for udviklere at skalere tjenester som udgår fra Bixby, introducerer Samsung Bixby Developer Studio en række værktøjer, der på en intuitiv måde indarbejder intelligens i flere tjenester og enheder lige fra mobiltelefoner, tv, hårde hvidevarer til andre produkter fra Samsungs portefølje. Udviklere vil nemt kunne oprette Bixby Capsules - funktioner eller tjenester skabt til Bixby - og gøre dem let tilgængelige for forbrugerne via Bixby Marketplace.

I forbindelse med udviklingen af Bixby inkluderer Samsung fem nye tilgængelige sprog i de kommende måneder, herunder britisk engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk.


En online livsstil til alle
SmartThings er tilgængeligt på mere end 200 markeder verden over, hvilket gør det muligt for en enkelt app at koble sig på IoT-løsninger alle steder - i det intelligente hjem, i bilen, på kontoret og alt derimellem.

Samsung gør det nu hurtigere og nemmere for udviklere at forbinde deres enheder og tjenester til SmartThings platformen med en række nye værktøjer i det nyudviklede SmartThings Developer Workspace. Værktøjerne omfatter SmartThings Connector, SmartThings Device Kit og SmartThings Hub Connector. Derudover giver det opgraderede certificeringsprogram Works with SmartThings (WWST) udviklere direkte adgang til SmartThings-eksperter og ressourcer. WWST hjælper med at sikre, at enheder og tjenester optimeres til platformen, så forbrugerne kan få den bedst mulige oplevelse.

For mere information om Samsung Developer Conference 2018, besøg http://sdc.developer.samsung.com/. Yderligere information kan findes på Twitter (@samsung_dev) og gennem hashtagget #SDC18. 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/