Få vores nyheder på mail

Samsung oplever stor efterspørgsel på den helt nye Galaxy S20 Ultra

Pressemeddelelse   •   Mar 03, 2020 15:04 CET

D. 11. februar præsenterede Samsung sin nye supermobil Galaxy S20 Ultra. Telefonen har skabt stor efterspørgsel, men hvis forbrugerne forudbestiller Galaxy S20 Ultra inden salgsstartdatoen den 13. marts, forventer Samsung, at de kan have telefonen i hænderne inden udgangen af marts.

København, d. 3. marts 2020 – D. 11. februar præsenterede Samsung det seneste skud på stammen i Galaxy-familien med de 5G-klare telefoner Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra. Galaxy S20 Ultra er den telefon i serien, der har den højeste ydeevne og er udstyret med den nyeste avancerede kamerateknik, blandt andet 108 megapixel og 100x zoom. Der har siden lanceringen været stor efterspørgsel på Samsung Galaxy S20 Ultra, og Samsung forventer, at hvis forbrugerne forudbestiller en Galaxy S20 Ultra inden den 13. marts, så vil de have telefonen i hænderne inden udgangen af marts. For mere information om levering, bedes forbrugere kontakte forhandlerne direkte.

Det er selvfølgelig virkelig skønt, at vores Galaxy S20 Ultra allerede har solgt over al forventning. Dette er bevis for, at der stadig findes en stor efterspørgsel på mobiler i absolut topklasse, og at man er klar på at betale lidt ekstra for at få det bedste kamera og højeste ydeevne. Vi kommer til at arbejde hårdt for at få fyldt op med yderligere enheder, så alle kan få deres telefon så hurtigt som muligt, siger Claus Holm, IM Director og Country Manager for Samsung Danmark.

Som tak til dem, der vælger at forudbestille Galaxy S20 Ultra, tilbyder Samsung beskyttelsescoveret Clear View Cover Black for blot 10 DKK (værdi 449 DKK) gennem en kode til Samsungs webshop.

Galaxy S20 Ultra har kameraet til de rigtig kræsne

Kapaciteten i kameraet og muligheden for at kunne filme og tage billeder i høj kvalitet bliver stadig vigtigere, når vi vælger telefon. Galaxy S20 har et kamera med 108 MP og en fotosensor, som tager mere lys ind og giver endnu bedre billeder under de samme lysforhold. S20 Ultra kan skifte mellem et 108 MP-mode og et 12 MP-mode, den såkaldte non-binning-teknologi, som binder ni pixler sammen for at anvende næsten tre gange så meget lys som i Galaxy S10.

Med den nye Galaxy S20 Ultra bliver det lettere end nogensinde at fotografere fra lang afstand. Telefonens kamera anvender en AI-drevet multi-image bearbejdning for at mindske forringet billedkvalitet og give zoom-muligheder på helt op til 100x. Telefonen anvender endda AI for at brugerne skal kunne fange det perfekte øjeblik hver gang. Ved at bruge AI-teknologi og alle kameralinserne på én gang kan S20 skabe en samling billeder på samme tid, såsom Live Focus, beskæring, ultravidvinkel med mere – så brugeren efterfølgende kan vælge de absolut bedste billeder fra øjeblikket.

Galaxy S20 Ultra muliggør videooptagelse i ægte 8K, og for at gøre det endnu nemmere at skabe film i topklasse, er telefonen udstyret med Super Steady 2.0 som med anti-rolling-stabilisering og AI-driven bevægelsesanalyse får selv de mest rystede videoer til at se ud, som de var filmet med professionelt kameraudstyr. Det er ovenikøbet muligt at streame sine film fra telefonen direkte til Samsungs QLED 8K TV.

Samsung Galaxy S20 Ultra (5G Ready) har salgsstart d. 13. marts 2020, med en vejledende udsalgspris på 10.499 DKK og kommer i farverne Cosmic Grey og Cosmic Black.

For mere information om Samsung Galaxy S20 Ultra, besøg: news.samsung.com/galaxy,

www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/se/smartphones/galaxy-s20/

Pressekontakt

Karin Tångstedt / +46 76 118 65 90 / karin.t@samsung.com

Testprodukter
RelationsPeople / samsung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/