Få vores nyheder på mail

Samsung og Xbox: Et enestående samarbejde rammer Europa

Pressemeddelelse   •   Aug 22, 2018 13:10 CEST

København – 20. August, 2018 – Samsung Electronics Co. Ltd. og Xbox har i dag annonceret, at det succesfulde samarbejde mellem Xbox One X og Samsungs QLED TV, der har til formål at levere den ultimative 4K gaming-oplevelse, udvides til det europæiske marked. 


340 millioner gamere fordelt på mere end 20 markeder kan nu opleve 4K gaming på Samsungs QLED TV. I kombination med verdens mest kraftfulde spillekonsol, Xbox One X, tilbyder Samsung en enestående gaming-oplevelse med QLED-TV’et, der leverer 4K HDR gaming med en fantastisk og detaljeret skærmoplevelse i mere end 1 milliard nuancer og 100% farvevolumen.


”For første gang tilbyder Xbox One X ægte 4K-gaming med 40 procent mere power end nogen andre konsoller,” siger Mike Nichols, Xbox Corporate Vice President og Chief Marketing Officer, og fortsætter: ”Vi er meget begejstrerede for at samarbejde med Samsung om at levere den ultimative 4K gaming-oplevelse til vores kunder.”


QLED-serien tilbyder desuden verdens første FreeSync™ supported TV for trådløs gaming. Med Auto Game Mode optimerer konsollen automatisk TV-indstillingerne for en forbedret gaming-oplevelse med minimal forsinkelse og en ultrahurtig opdateringshastighed.


”Vi er glade for at kunne udvide vores samarbejde med Xbox og forstærke kvaliteten af spiloplevelsen på vores 4K QLED-TV,” lyder det fra Tommy Nilsson, der er ansvarlig for TV/AV i Samsung Norden. Han ser frem til at kunne give forbrugerne den bedst mulige gaming-oplevelse.
”Med Xbox’s lange og gode historie om at levere ultimative spiloplevelser og vores markedsledende position i hele Europa, er vi overbeviste om, at dette samarbejde fortsat vil give forbrugerne en overbevisende spiloplevelse på større skærme.”


Samsungs 2018 QLED TV lineup er tilgængeligt nu på Samsung.com og hos landets forhandlere. For de seneste nyheder om gaming på Xbox One X, besøg Xbox Wire og Xbox.com . Marketing- og retailaktiviteter for samarbejdet mellem Samsung og Xbox vil blive annonceret i Europa senere på året.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/