Gå til indhold
Samsung og Oculus introducerer den første forbrugerversion af Gear VR

Pressemeddelelse -

Samsung og Oculus introducerer den første forbrugerversion af Gear VR

Samsung og Oculus kommer med et nyt og forbedret Gear VR med hundredvis af nye indholdsmuligheder, der samtidig giver den mest behagelige og komfortable mobile VR-oplevelse.

København, den 7. oktober 2015 – Samsung lancerer sin første Gear VR-enhed rettet mod forbrugere og øger således sin førerposition inden for wearables. Den nye udgave af Gear VR er kompatibel med endnu flere smartphones, herunder Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, S6 og S6 edge, og udnytter derved hver enheds Super AMOLED-skærm til at give den farve, klarhed og ydeevne, der er nødvendig for at give brugerne den bedste virtual reality-oplevelse.

”Samsung har været på forkant med at levere mobile oplevelser og 'Gear VR Innovator Edition', der blev lanceret sidste år, var ingen undtagelse," siger JK Shin, CEO og President for IT & Mobile Division hos Samsung Electronics. "Vi ser virtual reality som den næste IT-platform, og vi er begejstrede for, at vi sammen med Oculus kan sætte standarden for mobil VR og levere et så revolutionerende produkt som Gear VR til forbrugerne.”

Samsung Gear VR er 22 procent lettere end det tidligere Gear VR Innovator Edition og indeholder en ny skumpolstring for at gøre enheden mere behagelige at have på. Desuden er Gear VRs touchpad blevet forbedret for at give en øget kontrol, samtidig med, at du kan nyde det solide udvalg af film, spil, 360 graders video og andet indhold, der er tilgængeligt for Gear VR.

"Sammen med Samsung har vi redefineret virtual reality og skabt den bedste mobile VR-oplevelse, der findes i dag," siger Brendan Iribe, CEO hos Oculus. "Med Gear VR kan man spille fordybende VR-spil med vennerne, dele 360 graders videooplevelser og ”teleportere” rundt omkring i verden via billeder - og det er kun begyndelsen for, hvad der er muligt med denne teknologi."

Samsung Gear VR vil være tilgængelig i Frost White til 1199 kr. i løbet af dette efterår.

For flere detaljer om Gear VR og billeder, besøg www.samsungmobilepress.com.

Samsung Gear VR produktspecifikationer

Mål / Vægt 201.9 x 116.4 x 92.6 mm / 310g
Sensorer Accelerometer, qyrosensor, nærhedsensor (registreres, når telefonen er sat i)
FOV *Synsvinkel 96 grader
IPD dækning 54 ~ 70 mm (Fixed lenses)
Farve Frost White
Kompatibilitet MicroUSB-kobling til Galaxy Note 5, S6 edge+, S6, S6 edge

*Alle funktioner, features, specifikationer og andre produktinformationer beskrevet i dette dokument, herunder, men ikke begrænset til: fordele, design, pris, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og kapacitet, kan ændre sig uden varsel og forpligtelse. 

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 319.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92