Gå til indhold
Samsung og Metropolitan Museum of Art lancerer Art Store Collection

Pressemeddelelse -

Samsung og Metropolitan Museum of Art lancerer Art Store Collection

I dag annoncerede Metropolitan Museum of Art (The Met) og Samsung Electronics et samarbejde om at bringe nogle af museets mest eftertragtede kunstværker til The Frame. Samsung Art Store[1]gør det muligt for The Frame-brugere at forvandle ethvert rum i huset ved at fremvise mere end 2.300 forskellige værker fra anerkendte kunstnere, museer og trendsættere. Nu fuldendes tilbuddet med et udvalg af ikoniske kunstværker fra The Met, herunder: Edgar Degas' The Rehearsal of the Ballet Onstage (ca. 1874); Vincent Van Goghs Sunflowers (1887) og Paul Cézannes Still Life with Apples and Pot of Primroses (ca. 1890).

"Siden The Met blev grundlagt i 1870, har vi været dedikerede til at bringe kunst og kultur ind i hverdagen for besøgende og kunstentusiaster over hele verden," siger Josh Romm, Head of Global Licensing and Partnerships hos The Met. "Vores samarbejde med Samsung aktiverer denne mission på en ny og moderne måde, så forbrugerne kan nyde ikoniske værker fra The Met-samlingen derhjemme."

Samsung Art Store er eksklusivt tilgængelig på "The Frame"-modeller fra Samsung - et 4K Smart TV med milliarder af farvenuancer og en billedramme, der giver en fordybende TV-oplevelse, når det er tændt, og kan fungere som et kunstværk, når det er slukket. Matte Display reducerer lysrefleksioner og giver en lærredslignende finish - perfekt til fremvisning af personlige fotografier eller kunstværker fra Art Store-kollektionen. Brugerne kan vælge mellem en række billedlignende tv-rammer, så de kan tilpasse stilen til deres hjem, og de kan også købe det nye automatisk roterende vægbeslag[2] til at dreje tv-skærmen lodret eller vandret, så alle de fantastiske kunstværker kan ses, præcis som kunstneren havde tiltænkt det.

Kollektionen er tilgængelig i Norden fra i dag. Læs hele historien her i det globale nyhedsrum.

[1] Et abonnement på Art Store koster 39 DKK pr. måned.
[2] Det automatisk roterende vægbeslag sælges separat og er kompatibelt med 2022-2023-modellerne af The Frame i skærmstørrelserne 43", 50", 55" og 65".

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån